Ben ayda 1 tartılmaya karar verdim kızlar.. her hafta kilo verdiğimi gördükçe şımarıyorum ara verip duruyorum günlerce. Spor diyet karnitin sağolsun deyip deyip sapıtıyorum. Devam etseydim şimdi 70 lerdeydim. Oysaki hala aynıyım. Ayda 1 tartılayımda şımarmayayım
Evet eskiden yemeden dayanamazdım bağımlı gibi şuan artık hiç görmüyorum bile
yoo hergün paylaşıyorum:)) sadece bugun paylaşmadım henüz.
Kızlarr..
Az önce işten çıkarıldım.
Şimdi bunu eşime nasıl söyleyeceğim?
Kafam karışık, bir tuhaf hissediyorum..
1.sayfadaki linkde ismin Yok canım orda da paylaşıyormusunyoo hergün paylaşıyorum:)) sadece bugun paylaşmadım henüz.
1.sayfada link olduğunu bilmiyordum canım, bakayım şimdi. teşekkür ederim:)1.sayfadaki linkde ismin Yok canım orda da paylaşıyormusun
Allah iyiliğinizi versin1.sayfada link olduğunu bilmiyordum canım, bakayım şimdi. teşekkür ederim:)
Tartıyı alıp dışarı çıkıp tartılıp geleyim miBende nette okudum binada tartildigi da daha ağır cikiyormus
Eee. Takımda her cuma tartılma kuralı var listeye girmeyecek misin kibende böyle yapıcam artık.
Ayda bir olmasa bile 15 günde bir tartılıcam ki görünce daha bi şok olayım
Aaaaa ne alaka durup dururken.. İnşallah rabbim daha iyi kapılar açar canım. Ben de şok oldum. Memur değil miydin sen ya.Kızlarr..
Canım diğer başlıkta daha kolay ulaşırız eski menulere. Burdan bulması zor oluyor. Cuma günleri veremezsek artı gelirsek dönüp durumumuza bakarız en azından.yoo hergün paylaşıyorum:)) sadece bugun paylaşmadım henüz.
Ferah ferah bi tartıl belki 60 gelirsin kaptanımTartıyı alıp dışarı çıkıp tartılıp geleyim mi
Allahım hayırlı kapılar açsın canım ..Kızlarr..
Aaa neden ki bu ne saçmalık ya sebep neKızlarr..
Bina girişinde tartıp bence :)Tartıyı alıp dışarı çıkıp tartılıp geleyim mi
Benim bugün 15 gün oldu :)Tartıyı alıp dışarı çıkıp tartılıp geleyim mi
60 niye geleyim yaaa sen benim uzulmemi mi istiyonFerah ferah bi tartıl belki 60 gelirsin kaptanım
O zaman da binanın içi olmaz mı. Bahçeye çıkmam lazım. Ayy heryerde de kamera var akşama haberlere çıkarmışımBina girişinde tartıp bence :)
Tamam yarın hatrı sayılır kiloyla gelirsen listedesinBenim bugün 15 gün oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?