Aaaaa ne alaka durup dururken.. İnşallah rabbim daha iyi kapılar açar canım. Ben de şok oldum. Memur değil miydin sen ya.
Allahım hayırlı kapılar açsın canım ..
Aaa neden ki bu ne saçmalık ya sebep ne
Tamam yarın hatrı sayılır kiloyla gelirsen listedesin
canım dayanabilecek misin oka dar süre ac kalmaya. Eksi çıkmak için sağlığından da olma. Ne yapalım ucunda olum yok yaaBugünsabah 1 haşlanmış yumurta ve yeşillik,
Öğlen ve akşamda sadece 1 küçük kase yoğurt ve bol salata yemeyi düşünüyorum kızlar .
2,5 litre de su,
1 litre de elma sirkeli limonlu su içeceğim inşallah
Oy canım sen üzülme60 niye geleyim yaaa sen benim uzulmemi mi istiyon
Kızlar yapma dedicanım dayanabilecek misin oka dar süre ac kalmaya. Eksi çıkmak için sağlığından da olma. Ne yapalım ucunda olum yok yaa
Ay haberlere çıktığını düşündüm deO zaman da binanın içi olmaz mı. Bahçeye çıkmam lazım. Ayy heryerde de kamera var akşama haberlere çıkarmışım
Eee. Takımda her cuma tartılma kuralı var listeye girmeyecek misin ki
Yok canım memur değildim özel sektörde çalışıyor-dum- . Bu sabah canları öyle istemiş öyle karar almışlar. Ben geldiğimden beri her ay 5-10 kişi işten çıkarılıyor zaten. Ülkenin durumu bu. Bu sabah sıra bana gelmiş.
Amin canım amiinnn (ezan okunuyor şuan, inşallah kabul olur duan)
Ekonomik kriz sebep, zaten aylardır maaşları geç yatırıyorlardı falan bir dünya sıkıntı. Her ay birilerini çıkarıyorlar. Sırayla yani.
Geçmiş olsun. Daha hayırlı kapı açılır insallahYok canım memur değildim özel sektörde çalışıyor-dum- . Bu sabah canları öyle istemiş öyle karar almışlar. Ben geldiğimden beri her ay 5-10 kişi işten çıkarılıyor zaten. Ülkenin durumu bu. Bu sabah sıra bana gelmiş.
Ekonomik kriz sebep, zaten aylardır maaşları geç yatırıyorlardı falan bir dünya sıkıntı. Her ay birilerini çıkarıyorlar. Sırayla yani.
canım benim öyle oldu. Bir turlu 62 nin altına inemedim. Sporumu yapıyordum fazla yemiyordum ama gitmedi kilo. Sadece sabah ekmek yiyordum. Sonra diyetisyene gittim. Yemedigim için metabolizmam yavaşlamış. Ara öğünler ekledi. Sabah kalkınca limonlu su ve 1 kuru kayısı yememi söyledi. Bu arada kolumu incittim için spor yapamadim buna rağmen 300 gr verdim. 61.7 gördüm. Bakalım yarın kaç olacak.Aynı şeyi yaşadım canım vucut yeter diyor bir yerde onu kırmak zor oluyor az inse devamı gelecek sanki ama kaldı işte benim de
Aynı şeyi yaşayan varsa tecrübe paylaşımına ihtiyaç var
hoşgeldin canım aramizaSelam kızlarrr.. Bende listeye eklenmek istiyorum müsaadenizle
70 Kiloyum
Boyum 1.70
Hedefim 65
Fast food ve asitli içecekleri bırakalı 4-5 ay oluyor. Sağlıklı beslenmeye başladım.
Evde eliptik ve pilates yapıyorum.Motive edecek bişeyler arıyodum sizi buldum
hoşbuldumm canımhoşgeldin canım aramiza
İki gün etiketleyip paylaştım burada sonra minik hasta olunca kaldı valla. Tam iyileşti diyordum bugün yine başladı kusmaya...bu sayfada her akşam liste açılıyor oraya ekliyorsan tamam canım... onu da 250 puanın altında kalan ve kilo alan arkadaşlarımız düzenleyip bana gönderecekti ama gelmediflorence_N e selam çakalım senin vesilenle :))
kimi takip ediyosunuz ya da neyi takip ediyosunuz. Bende bakayım motive olayım.Aynen bende takip ediyorum sırf bu yüzden. Çok motive ediyorlar
Bdv deki hatunlar duysa kızar, telefondan video açıp veriyorum yoksa durur mu...O uyanıkken koşu Bandına binebiliyormusun. Benim ufaklığı bırak büyük bile izin vermezki
aaa bir anda mi ne sebeple çıkardılar. Hayırlısı olsun canım. Bir kapı kapanır bir kapı açılır.Kızlarr..
Az önce işten çıkarıldım.
Şimdi bunu eşime nasıl söyleyeceğim?
Kafam karışık, bir tuhaf hissediyorum..
valla bende kızdım bdvye gerek yok. uyuyunca yap ya da yapma ama tel verme elineBdv deki hatunlar duysa kızar, telefondan video açıp veriyorum yoksa durur mu...
evet canım anca okudum simdi gordum yapmadıgini. Sabahtan beri giremedim 187 mesaj birikmiş ancak okudumKızlar yapma dedi
Bende tam salata yoğurt yapmıyorum ama
az yiyorum canım .normal menüm gibi
Hakkınızda hayırlısı olsunYok canım memur değildim özel sektörde çalışıyor-dum- . Bu sabah canları öyle istemiş öyle karar almışlar. Ben geldiğimden beri her ay 5-10 kişi işten çıkarılıyor zaten. Ülkenin durumu bu. Bu sabah sıra bana gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?