Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aaaaa ne alaka durup dururken.. İnşallah rabbim daha iyi kapılar açar canım. Ben de şok oldum. Memur değil miydin sen ya.

Yok canım memur değildim özel sektörde çalışıyor-dum- . Bu sabah canları öyle istemiş öyle karar almışlar. Ben geldiğimden beri her ay 5-10 kişi işten çıkarılıyor zaten. Ülkenin durumu bu. Bu sabah sıra bana gelmiş.

Allahım hayırlı kapılar açsın canım ..

Amin canım amiinnn (ezan okunuyor şuan, inşallah kabul olur duan)

Aaa neden ki bu ne saçmalık ya sebep ne

Ekonomik kriz sebep, zaten aylardır maaşları geç yatırıyorlardı falan bir dünya sıkıntı. Her ay birilerini çıkarıyorlar. Sırayla yani.

canım dayanabilecek misin oka dar süre ac kalmaya. Eksi çıkmak için sağlığından da olma. Ne yapalım ucunda olum yok yaa

Eee. Takımda her cuma tartılma kuralı var listeye girmeyecek misin ki

doğru diyosun kaptan unuttum ben onu , giricem tabii ki listeye

hakkında hayırlısı olsun , belki daha hayırlı bir iş çıkar

Geçmiş olsun. Daha hayırlı kapı açılır insallah

Aynı şeyi yaşadım canım vucut yeter diyor bir yerde onu kırmak zor oluyor az inse devamı gelecek sanki ama kaldı işte benim de

Aynı şeyi yaşayan varsa tecrübe paylaşımına ihtiyaç var
canım benim öyle oldu. Bir turlu 62 nin altına inemedim. Sporumu yapıyordum fazla yemiyordum ama gitmedi kilo. Sadece sabah ekmek yiyordum. Sonra diyetisyene gittim. Yemedigim için metabolizmam yavaşlamış. Ara öğünler ekledi. Sabah kalkınca limonlu su ve 1 kuru kayısı yememi söyledi. Bu arada kolumu incittim için spor yapamadim buna rağmen 300 gr verdim. 61.7 gördüm. Bakalım yarın kaç olacak.

hoşgeldin canım aramiza

İki gün etiketleyip paylaştım burada sonra minik hasta olunca kaldı valla. Tam iyileşti diyordum bugün yine başladı kusmaya...

Hakkınızda hayırlısı olsun

Kahvaltı 09:00
1 haşlanmış yumurta
Marul maydanoz dereotu

Ara 11:30
Bir küçük elma
5 tane fındık

Öğlen 14:30
1 kase et haşlama
1 kase pulbiberli yoğurt

Akşam 17:00
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak

Ara 20:30
Tarçınlı Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…