Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hosgeldinnn.demek ayni zamanda dogmus bebelerimiz
Benimde kizim 3.5 yasinda oldu. Emziremeyince kilolar yapisti kaldi..

Hosgeldinnn.demek ayni zamanda dogmus bebelerimiz
Benimde kizim 3.5 yasinda oldu. Emziremeyince kilolar yapisti kaldi..
Hoşbuldum .. Aslında iki yıl emzirdim canım ama emzirirken iştahım feci acıktı ..Emzirme biteli 1.5 yıl oldu bugun yarın diye diye bugune geldik. Artık hedefe ulaşmak istiyorummm

Menüm 18 Kasım cumartesi

Sabah 10
kaşarlı sucuklu pide 3 tane 1 karış boyunda

Akşam 18
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 tabak sebze haşlama
2 YK makarna

Aaaaaaa şimdi hatırladım sen zaten pazartesi 2.2 fazlaydın değil mi... Neyse bu hafta minnacık mini minnacık ufacık bile hamur işi pirinç pilavı makarna kek pasta yok tamam mı. Kur de yapıyoruz. Sporu yapıp suya da dikkat ettik mi mutlaka %1 görürüz

florence_N

Kızlar bişey sorucam kuralları okuyodum hiit cardio ne oluyo bende yürüyüş bandında spor yapıyorum.. Açıkcası puanıda dikkatimi çekti demekki etkili bişey dedim
O baya tempolu hoplamalı zıplamalı canım. Senin kilon için uygun değil şu an. İnşallah 10-12 kilo verince yaparsın. Tabii bu sırada kondisyonun da artar zorlamaz

O baya tempolu hoplamalı zıplamalı canım. Senin kilon için uygun değil şu an. İnşallah 10-12 kilo verince yaparsın. Tabii bu sırada kondisyonun da artar zorlamaz
Hımmm . Anladım canım..Bende 1.5 km hızlı tempo yürüyorum 1.5 km koşuyorum toplam 70 dk falan sürüyo .. o sekilde yapıncada değişik bişey diyolar hatırlayamadım da ondan sordum

Hımmm . Anladım canım..Bende 1.5 km hızlı tempo yürüyorum 1.5 km koşuyorum toplam 70 dk falan sürüyo .. o sekilde yapıncada değişik bişey diyolar hatırlayamadım da ondan sordum
Koşu sonrası da soğutmak için bir süre hızı yavaşlatıyorsun, interval deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…