Spor tabiki şart ama yeterli spor yapmadığım için veremiyorum dedi bende spor yaptıgım halde veremiyorsan yeme düzenini degiştir demek istedim ne kızıyonnnnn yaYa senin kilonla o bir mi. Son kilolarda spor şart. Ben spora alıştırmaya çalışıyorum herkes spor yapsın çok şey değişecek.
Kızarım ben illa benim dediğim olacak egoistim benSpor tabiki şart ama yeterli spor yapmadığım için veremiyorum dedi bende spor yaptıgım halde veremiyorsan yeme düzenini degiştir demek istedim ne kızıyonnnnn ya
Yaparsan göbeğin basenim yapmazsan seksü vücudun olucukDimi amayapmicam bi daha dengem sasti bugun..
Biz niye görmedikKızarım ben illa benim dediğim olacak egoistim ben
Geçmiş olsun canım
Sicak su torbasına gerek kalmadi...
Geldi yerlesti kucagima
Nasılsın canım benimÖlsem biriniz demiyoki bu kız nerde
Söz dizisinde agah var o geliyo aklıma canım benim ne varsa sende varmış sabah beri girmedim kimse demediki bu hatun kişisi nerdeNasılsın canım benim
Bacım sana kızıyor şükret benim her fırsatta saçımdan tutup sürüklüyorSpor tabiki şart ama yeterli spor yapmadığım için veremiyorum dedi bende spor yaptıgım halde veremiyorsan yeme düzenini degiştir demek istedim ne kızıyonnnnn ya
Anam pisik
Sicak su torbasına gerek kalmadi...
Geldi yerlesti kucagima
Dur ikimiz bir olalım tenhada biz bu kaptanı sıkıştıralım bi güzelBacım sana kızıyor şükret benim her fırsatta saçımdan tutup sürüklüyor
Töbe töbe yok canım ben alıştım saçım daha bir uzadı sanki bir haftadaDur ikimiz bir olalım tenhada biz bu kaptanı sıkıştıralım bi güzel
Töbe töbe yok canım ben alıştım saçım daha bir uzadı sanki bir haftada
Kız alemsinSöz dizisinde agah var o geliyo aklıma canım benim ne varsa sende varmış sabah beri girmedim kimse demediki bu hatun kişisi nerde
İyiyim hamdolsun günüm poşalıkla geçti eve girmedim desem yeridirKız alemsineee ne yaptın günün nasil gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?