Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun canım
Burada hem moral hem destek hrm de tatlı rekabetle çok güzel ilerleyeceğiz ben de inanıyorum

Ara öğünden ziyade ana öğünlerinde mutlaka sebze protein dengesi olsun canım. Ara öğün senin tercihine kalmış ben Karatay yaptığım için iki öğün var sadece..

Tamam canım Karatay en güzeli aslında çalışma saatlerim uysa kesinlikle bende yapardım haftasınları zaten 2 öğün yiyorum fazlasıyla yetiyor. O zaman benim için şöyle bir seçenekde var yeterli protein karbonhidrat vitamin dengesini kurabilirsem ara öğünsüz de olabilir deneyerek benim için en doğru olanı bulacağım inşallah. Ama ben ne kadar sok yersem o kadar sık acıkıyorum yemezsem daha rahatım aslında:)

Geçmiş olsun canım
Burada hem moral hem destek hrm de tatlı rekabetle çok güzel ilerleyeceğiz ben de inanıyorum

Çok teşekkür ederim tatlım inşallah hep beraber:)

Tekrar günaydın
Bugün acayip rüyalar gördüm askeri uçaklar havadan hediye atıyordu 3tanesi bana geldi hayırdır inş hepsi altındı hediyelerin

Aynen ben de öyleyim canım. Ara öğün yaparsam sonraki öğün durduramıyorum kendimi. Aslında çalışanlar için en kolay Karatay. Bi kahvaltı bi akşam yemeği tamam..

Canim karatay illaki iki öğün olacak diyr bir sart yok ki. Ben de karatay yapiyorum calistigim donem 3 öğün yapiyordum. Her öğün arasina 5 saat koyabildikten sonra sikinti yok ki. Sonuçta kahvaltiyi erken yapinca aksama kadar illa ki acikirsin. Gruplardaki gibi bire bir yaptigim soylenemez ama ekmek yok seker yok karbonhidrati sadece sebze ve bakliyattan aliyorum. Bulgur disinda pilav -makarna tuketmiyorum oda 10 gunde 1 kere falan. Al sana karatay

Tünaydın bayanlar gece yine hastalandım geçen gün ki gibi sabah hiç kalkmadım yataktan başım yine dönecek diye uyuya uyana bu saati buldum bugün gün var ancak sanırım hepsi pasta şeklinde değil salata çorba kıvamında olabilir şimdi kahvaltı yapsam günü ara öğüne saysam nasıl olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…