- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun:) Hepinize tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz doğrultusunda cuma gününden itibaren 3 ana 3 ara veya 2 ara şeklinde beslenmeye özellikle proteini arttırarak kahvaltıyı zenginleştirerek sporu arttırarak devam etmeye karar verdim. Sizlerden öğreneceğim çok şey var.Bu hafta umutlu değilim kendimden ama haftaya inşallah birşeyleri değiştireceğim. Ama bugünmidemi üşüttüm sanırım sabahtan beri birşey yiyemiyorum midem ağzımda afedersinizSıcak bir nane limon içeyim bari
Hemen Farkettirmez moralini bozma pazartesi cuma tartıl sürekli tartılma yalnış çıkıyoGünaydin hepinize kizlar..
Sabah sabah tarti moralimi bozdu bozuk mudur nedir. Dun o kadar spor yaptik bir gram bile gitmemis.
Ara öğünden ziyade ana öğünlerinde mutlaka sebze protein dengesi olsun canım. Ara öğün senin tercihine kalmış ben Karatay yaptığım için iki öğün var sadece..
Geçmiş olsun canım
Burada hem moral hem destek hrm de tatlı rekabetle çok güzel ilerleyeceğiz ben de inanıyorum
Aynen ben de öyleyim canım. Ara öğün yaparsam sonraki öğün durduramıyorum kendimi. Aslında çalışanlar için en kolay Karatay. Bi kahvaltı bi akşam yemeği tamam..Tamam canım Karatay en güzeli aslında çalışma saatlerim uysa kesinlikle bende yapardım haftasınları zaten 2 öğün yiyorum fazlasıyla yetiyor. O zaman benim için şöyle bir seçenekde var yeterli protein karbonhidrat vitamin dengesini kurabilirsem ara öğünsüz de olabilir deneyerek benim için en doğru olanı bulacağım inşallah. Ama ben ne kadar sok yersem o kadar sık acıkıyorum yemezsem daha rahatım aslında:)
Çok teşekkür ederim tatlım inşallah hep beraber:)
Hayırdır inşallah ne güzel rüyaymış o öyle tamTekrar günaydın
Bugün acayip rüyalar gördüm askeri uçaklar havadan hediye atıyordu 3tanesi bana geldi hayırdır inş hepsi altındı hediyelerin
Dışarda yeme imkanın varsa köfte veya şiş yiyebilirsin.sabah kahvaltıda kepekli sandviç yedim , peynir domates salatalık vardı içinde.
Öğlen ne yesem acabaevden bişey getirmedim bugün
en iyisi evet köfte yiyeyimDışarda yeme imkanın varsa köfte veya şiş yiyebilirsin.
Niye hayırdır ikinize göre rüyaymış merak ettim şimcik
Biz altın biriltirmeye çalışıyoruz daNiye hayırdır ikinize göre rüyaymış merak ettim şimcik
Tamam canım Karatay en güzeli aslında çalışma saatlerim uysa kesinlikle bende yapardım haftasınları zaten 2 öğün yiyorum fazlasıyla yetiyor. O zaman benim için şöyle bir seçenekde var yeterli protein karbonhidrat vitamin dengesini kurabilirsem ara öğünsüz de olabilir deneyerek benim için en doğru olanı bulacağım inşallah. Ama ben ne kadar sok yersem o kadar sık acıkıyorum yemezsem daha rahatım aslında:)
Hayırdır inşallah kız altının hayırsızı olmaz
Ellerine sağlık güle güle ye becerikli kaptanımKızlar evde tereyağı yaptım. Çok güzel oldu... Sütçüden krema aldım yoğurdum çok da kolaymış.
Acaba kaymakla da oluyor mudur? Bende yapmak istiyorum ama rezil etmekten korkuyorumm.Kızlar evde tereyağı yaptım. Çok güzel oldu... Sütçüden krema aldım yoğurdum çok da kolaymış.
Evveeeett goruyorum ben sizi altin topiklerinde. Allah bereket versin. Ben hala ciğercinin kedisi gibi bakip duruum.Biz altın biriltirmeye çalışıyoruz da
Bende bakıyorum valla daha birikim kısmına geçemedim. İnşallah ona da geçeceğimEvveeeett goruyorum ben sizi altin topiklerinde. Allah bereket versin. Ben hala ciğercinin kedisi gibi bakip duruum.
Oluyor galiba youtube da videolar var bi bak istersen.Acaba kaymakla da oluyor mudur? Bende yapmak istiyorum ama rezil etmekten korkuyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?