Aminnnn canım benim ...Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Gününüz hayır Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Canlar bu gece dualarda buluşalım inş müminin mümine ettiği dua geri çevrilmez miş evinizden Sağlık Huzur Mutluluk Bereket ve Sevdikleriniz eksik olmasın inş kimin ne dileği varsa Rabbim tez zamanda nasip etsin Rabbim hepimize merhamet etsin inş iyiki varsınız hepinizi çook seviyorum
Günaydın. Amin canım. Senin de kandilin mübarek olsun.Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Gününüz hayır Mevlid Kandilimiz Mübarek Olsun Canlar bu gece dualarda buluşalım inş müminin mümine ettiği dua geri çevrilmez miş evinizden Sağlık Huzur Mutluluk Bereket ve Sevdikleriniz eksik olmasın inş kimin ne dileği varsa Rabbim tez zamanda nasip etsin Rabbim hepimize merhamet etsin inş iyiki varsınız hepinizi çook seviyorum
Dün 12 yi geçiyordu eve döndüğümuzde bugün acısını çıkaracağım kaptan :))Harikasın. Ama 1 mil leslie yap yatmadan mutlaka.
aminn. Günaydın herkese ve hayırlı kandillerGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Bugün diyetisyen günüm öğleden sonra gidicem. Heyecanla bekliyorum ne diyecek acaba
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
İyiyiz canım çok şukur... Bebiş değil de büyük oğlan haataydı. Serumlarla erken topladı çok şükür. Benim de zona kısmında biraz ağrım var ama ateşim yok ya çok şukur iyi hissediyorum. Çok sağol.. Sen nasılsın
Merhaba kızlar. Anca girdim, hatta uyumak uzereydim telefonum çalınca uykum dağıldı. Din gece 11den sabah 6 ya kadar saat başı kustu en küçük oğlum. Dün ishaldi zaten. Bu kusmasi da 1 haftadır ara ara oluyordu ben de dişe yormustum. Sabah ağzında kötü bir iltihap kokusu vardı. Sağlık ocağına götürdüm, usutmus desi doktor. Nasıl usutmus onu anlamadım ama. Çok dikkat ediyorum. Sırf onun için köy evine kat kaloriferi taktırdık o derece yani. Diğer odalarda üşümesin diye. Eşim işte, bu gece yanimda yatıracagim. Acaba gece yatağında kendini isitamiyor mu bilemedim. Bugün bulanti ilacından sonra epey iyi yedi. Öğlen onunla beraber bir uyumuşum uyandım saat 5. Büyük oğlanlar okuldan gelmiş ödev yapmış vs hiç duymadım. Evde yemek de yoktu. 3 gündür yufka duruyordu dolapta kuflenecek artık diye sigara böreği yaptım fırında. Hiç istediğim gibi bir menü olmadı bugün maalesef. Yarın mutlaka telafi edecegim. Bir ara girdim geçmişi okurken hatırlamıyorum bir şey oldu kaldi, anca gelebildim.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Harikasın diyecek bence çok iyi gidiyorsun maşallah
Ara öğünden ziyade ana öğünlerinde mutlaka sebze protein dengesi olsun canım. Ara öğün senin tercihine kalmış ben Karatay yaptığım için iki öğün var sadece..Günaydın kızlar kandiliniz mübarek olsun:) Hepinize tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz doğrultusunda cuma gününden itibaren 3 ana 3 ara veya 2 ara şeklinde beslenmeye özellikle proteini arttırarak kahvaltıyı zenginleştirerek sporu arttırarak devam etmeye karar verdim. Sizlerden öğreneceğim çok şey var.Bu hafta umutlu değilim kendimden ama haftaya inşallah birşeyleri değiştireceğim. Ama bugünmidemi üşüttüm sanırım sabahtan beri birşey yiyemiyorum midem ağzımda afedersinizSıcak bir nane limon içeyim bari
Geçmiş olsun canım. Sen de serum taktırsaydın hemen topluyorlar..Merhaba kızlar. Anca girdim, hatta uyumak uzereydim telefonum çalınca uykum dağıldı. Din gece 11den sabah 6 ya kadar saat başı kustu en küçük oğlum. Dün ishaldi zaten. Bu kusmasi da 1 haftadır ara ara oluyordu ben de dişe yormustum. Sabah ağzında kötü bir iltihap kokusu vardı. Sağlık ocağına götürdüm, usutmus desi doktor. Nasıl usutmus onu anlamadım ama. Çok dikkat ediyorum. Sırf onun için köy evine kat kaloriferi taktırdık o derece yani. Diğer odalarda üşümesin diye. Eşim işte, bu gece yanimda yatıracagim. Acaba gece yatağında kendini isitamiyor mu bilemedim. Bugün bulanti ilacından sonra epey iyi yedi. Öğlen onunla beraber bir uyumuşum uyandım saat 5. Büyük oğlanlar okuldan gelmiş ödev yapmış vs hiç duymadım. Evde yemek de yoktu. 3 gündür yufka duruyordu dolapta kuflenecek artık diye sigara böreği yaptım fırında. Hiç istediğim gibi bir menü olmadı bugün maalesef. Yarın mutlaka telafi edecegim. Bir ara girdim geçmişi okurken hatırlamıyorum bir şey oldu kaldi, anca gelebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?