o zaman bizim iki öğünümüze laf atıp durmaAkşama kadar 1ekmegi götürüyodum valla obez gibi yiyodum çayların yanında tatlılar tuzlular Ohhh ben kendime ne etmişim megerse
O zaman sorun iki öğün yemekte değil hamur isi ağırlıklı yemekteymis di mi?
Şu an da bir tutam dereotu yedim bana mısın demiyor duygularım . Saçımı tut kaptanım
Canım motiliummu kullandın kusmasın diye2 yaşında ya, durdurmaz diye takmadim. Şuruplar epey ise yaradı, iştahı da toparlandı biraz.
kalk hafif tempoda leslie yap iyi gelir... çok hoplayıp zıplama basit basit yap senAma canım istemedi kaptanım bugün bi acayibim valla hiç Halim yok
geçmiş olsun canım.. ohh çok mutlu oluyorum böyle okuyunca...Günlük spor yapildi..
Nasil bir takim ruhudur bu arkadas totomdan soluya soluya spor yaptim burun hala tikali.
Şimdi puanlarimi hesapliyim bakalim kaç puanlik sporum olmuş...
Kaptanım sen beni niye hep yalnış anlıyorsun bu konuda ben diyorum karatayla ilgili hiç birşey bilmiyorum sadece kendi başıma geleni söylüyorum lafım ne karataya ne Karataycılara zamanı geliyo geç kalktığım için bende 2ögün yapıyorum sizede lafım yokki ben diyetisyenlerin önerisine bakıyom 6ögün diyorlar bana 6dilim ekmek verdi eve geldim listeyi çöpe attım ben kendi vücudumu tanıyorum ekmek makarna pilav bana iyi gelmiyor banane karatay dano zaman bizim iki öğünümüze laf atıp durma
Borçmu verdin canımKaynıma çalışması için araba aldık ona gitti canı sagolsun napalım 31tane çeyrek vardı
İstemiyorumayyy tutayım valla H Hamzakifzulal gelse de saçını çeksem diyordum bu gün de seninkini çekeyim....
noldu sana yahu tut kendini... hemen zayıflamışsn dediler şımardın dimi... o kadar emeğini çöpe mi atmak istiyorsun...
benim her yazdığım iki öğünün arkasına ara öğün sokuşturuyorsun... ben yıllarca iki öğün yedim 100 kilo oldum yazıyorsun... ondan kızıyorum... sen de karatay yap bak neler değişiyor...Kaptanım sen beni niye hep yalnış anlıyorsun bu konuda ben diyorum karatayla ilgili hiç birşey bilmiyorum sadece kendi başıma geleni söylüyorum lafım ne karataya ne Karataycılara zamanı geliyo geç kalktığım için bende 2ögün yapıyorum sizede lafım yokki ben diyetisyenlerin önerisine bakıyom 6ögün diyorlar bana 6dilim ekmek verdi eve geldim listeyi çöpe attım ben kendi vücudumu tanıyorum ekmek makarna pilav bana iyi gelmiyor banane karatay dan
Ondan bundan
Gidiyon da biz ne olacak okulun bitmesine yakın giden ögretmen gibi sınavların sonuçları açıklanmadı daha gidemezsingeçmiş olsun canım.. ohh çok mutlu oluyorum böyle okuyunca...
bazen bi bunalıyorum takımı kapatıp gideyim diyorm... sonra böyle yazılınca mutlu oluyorum...
İstemiyorum
ama canım yemek istemiyor ne oluyorsa
Sen şu karatay diyetini bana bi söylesene kaptanım valla yapıcam denemekte fayda var söz yapıcambenim her yazdığım iki öğünün arkasına ara öğün sokuşturuyorsun... ben yıllarca iki öğün yedim 100 kilo oldum yazıyorsun... ondan kızıyorum... sen de karatay yap bak neler değişiyor...
N'oluyo sana yahugeçmiş olsun canım.. ohh çok mutlu oluyorum böyle okuyunca...
bazen bi bunalıyorum takımı kapatıp gideyim diyorm... sonra böyle yazılınca mutlu oluyorum...
okulu da kapatcamGidiyon da biz ne olacak okulun bitmesine yakın giden ögretmen gibi sınavların sonuçları açıklanmadı daha gidemezsin
Dana ben 70olcam
N'oluyo sana yahu
Ohhh sen zayıfladın
Hemen şımardın
Bizi bırakıp gitmeyi düşünüyon öylemi
Zaten menü spor dA paylaşmıyon
evet yaa yapmıyorum ki spor falan... zona yerimde hala ağrı var...N'oluyo sana yahu
Ohhh sen zayıfladın
Hemen şımardın
Bizi bırakıp gitmeyi düşünüyon öylemi
Zaten menü spor dA paylaşmıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?