Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şu an da bir tutam dereotu yedim bana mısın demiyor duygularım . Saçımı tut kaptanım

ayyy tutayım valla H Hamzakifzulal gelse de saçını çeksem diyordum bu gün de seninkini çekeyim....
noldu sana yahu tut kendini... hemen zayıflamışsn dediler şımardın dimi... o kadar emeğini çöpe mi atmak istiyorsun...

Günlük spor yapildi..
Nasil bir takim ruhudur bu arkadas totomdan soluya soluya spor yaptim burun hala tikali.
Şimdi puanlarimi hesapliyim bakalim kaç puanlik sporum olmuş...
geçmiş olsun canım.. ohh çok mutlu oluyorum böyle okuyunca...
bazen bi bunalıyorum takımı kapatıp gideyim diyorm... sonra böyle yazılınca mutlu oluyorum...

o zaman bizim iki öğünümüze laf atıp durma
Kaptanım sen beni niye hep yalnış anlıyorsun bu konuda ben diyorum karatayla ilgili hiç birşey bilmiyorum sadece kendi başıma geleni söylüyorum lafım ne karataya ne Karataycılara zamanı geliyo geç kalktığım için bende 2ögün yapıyorum sizede lafım yokki ben diyetisyenlerin önerisine bakıyom 6ögün diyorlar bana 6dilim ekmek verdi eve geldim listeyi çöpe attım ben kendi vücudumu tanıyorum ekmek makarna pilav bana iyi gelmiyor banane karatay dan
Ondan bundan

İstemiyorum
ama canım yemek istemiyor ne oluyorsa

benim her yazdığım iki öğünün arkasına ara öğün sokuşturuyorsun... ben yıllarca iki öğün yedim 100 kilo oldum yazıyorsun... ondan kızıyorum... sen de karatay yap bak neler değişiyor...

bazen bi bunalıyorum takımı kapatıp gideyim diyorm... sonra böyle yazılınca mutlu oluyorum...
Gidiyon da biz ne olacak okulun bitmesine yakın giden ögretmen gibi sınavların sonuçları açıklanmadı daha gidemezsin
Dana ben 70olcam

İstemiyorum
ama canım yemek istemiyor ne oluyorsa

valla bana da olurdu böyle... 2 kişi aaa zayıflamışsın deyince ipin ucunu kaçırırdım... nazar oluyor nazar...
ben hala toplayamadım kendimi.. öyle cips çikolata abur cubur yemiyorum ama ekmek arası bişeyler yiyesim geliyor hem nazardan

benim her yazdığım iki öğünün arkasına ara öğün sokuşturuyorsun... ben yıllarca iki öğün yedim 100 kilo oldum yazıyorsun... ondan kızıyorum... sen de karatay yap bak neler değişiyor...
Sen şu karatay diyetini bana bi söylesene kaptanım valla yapıcam denemekte fayda var söz yapıcam

N'oluyo sana yahu
Ohhh sen zayıfladın
Hemen şımardın
Bizi bırakıp gitmeyi düşünüyon öylemi
Zaten menü spor dA paylaşmıyon

N'oluyo sana yahu
Ohhh sen zayıfladın
Hemen şımardın
Bizi bırakıp gitmeyi düşünüyon öylemi
Zaten menü spor dA paylaşmıyon
evet yaa yapmıyorum ki spor falan... zona yerimde hala ağrı var...
ama 1 aralık itibariyle zorlayacağım kendimi... dönüyorum sporlarıma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…