Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

geçmiş olsun canım.. ohh çok mutlu oluyorum böyle okuyunca...
bazen bi bunalıyorum takımı kapatıp gideyim diyorm... sonra böyle yazılınca mutlu oluyorum...
Aaa bizi zayiflatmadan nereye :)) olmaz öyle şey valla birakmayiz

Bende acayip motive oluyorum. İş yerinde sürekli bakıyorum ne yazdiniz diye, işime konsantre olamıyorum
Akşama ne spor yapsam ne yesem diye düşünup duruyorum :)

gulenyuzumsunsen seni sporda kendime rakip belledim bilesin..
Bu hafta geççem seni..
Bak hastalik halsizlik demeden yaptim sporumu.
Daha oğlan uyaninca asagi mahallenin pazarina gitcem yuruyerek
Şu an yenilgiyi kabul ettim sayılır kıpırdayamıyorum çünkü gözlerim kararıyor ne oluyor bana

Senin adına da sevindim
Yap canım listeye bol eksili gel inşallah

Sen şu karatay diyetini bana bi söylesene kaptanım valla yapıcam denemekte fayda var söz yapıcam
kitabını oku canım sen de sonra menülerinde yardımcı olurum... oyle ekmeği kes şekeri bırak ceviz ye kadar basit değil maalesef... hem karataydan sonra hamile kalman da kolaylaşır belki... yıllarca tüp bebek bile olmaz diyenler karatay yapıp hamile kalmış... karatayla şifa bulanlar diye kitap bile bastılar...

Oğlum bugün iyi ama okula yollamadım daha pek bişey yemiyor. Dağda yaşasakta doktor yüzü görmese çocuk ancak bu kadar olurdu. Çocukta kansızlıkta çıktı. Şimdi yeni doktorumuz tedavi edecek bakalım cumartesi kontrol var. Ben 2 gün ateşiyle uğraşmaktan diyeti aksattım
İnşallahhhhhhhhhhhh
Siz benden daha çok yemişsinizdir

hahaha listeden çıkanı kurt kapar böyle işte
geçmiş olsun... dağda doktorsuz olunca hasta da olunmuyor bence...
kansızlığı dert etme ilaçlarla düzelir allahın izniyle...şu mikropları bi halledin de

Kitabın adı ne eşime diyim alsın

Kaptanım iyidir iyidir Allah başımızdan eksik etmesin dövüyor sövüyor ama bizim iyiliğimiz için şeydiyo
tabiki de öyle gülümseciiim
Dövsün sövsün fit bayanlar olalım

Yazık onun dA evi çocukları var bi de hepimizle uğraşıyor bizde kızdırmadan spor yapalım menü bildirelim kiloları verelim de tükanı kapatacam demesin bi da

Kız Anka kaptanım
Bi da öyle deme ha saçını bu sefer Ben tutarım

Bu arada menülerini
Hastalık bitince sporunu görmek istiyoruz listelerde
Kaptan dinlemem valla .
Nasıl koruyon kilonu görmeye hakkımız yokmu bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…