- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Aaa bizi zayiflatmadan nereye :)) olmaz öyle şey valla birakmayizgeçmiş olsun canım.. ohh çok mutlu oluyorum böyle okuyunca...
bazen bi bunalıyorum takımı kapatıp gideyim diyorm... sonra böyle yazılınca mutlu oluyorum...
Şu an yenilgiyi kabul ettim sayılır kıpırdayamıyorum çünkü gözlerim kararıyor ne oluyor banagulenyuzumsunsen seni sporda kendime rakip belledim bilesin..
Bu hafta geççem seni..
Bak hastalik halsizlik demeden yaptim sporumu.
Daha oğlan uyaninca asagi mahallenin pazarina gitcem yuruyerek
kitabını oku canım sen de sonra menülerinde yardımcı olurum... oyle ekmeği kes şekeri bırak ceviz ye kadar basit değil maalesef... hem karataydan sonra hamile kalman da kolaylaşır belki... yıllarca tüp bebek bile olmaz diyenler karatay yapıp hamile kalmış... karatayla şifa bulanlar diye kitap bile bastılar...Sen şu karatay diyetini bana bi söylesene kaptanım valla yapıcam denemekte fayda var söz yapıcam
heee çerçeveleyip duvara asasm geldi
Ne güzel yazmışım ya kendimi öpesim geldi
Menü ye ne oldu menüyeevet yaa yapmıyorum ki spor falan... zona yerimde hala ağrı var...
ama 1 aralık itibariyle zorlayacağım kendimi...dönüyorum sporlarıma...
Valla bizim gibi ögrenci yok iyi çalışıyo kızlar hakkını vermek lazım sözde dinliyoz ne ettik biz şimcikokulu da kapatcambunaltmayın beni söz dinleyin o zaman
Bi yere ekleyim de arada yazıyım sanaheee çerçeveleyip duvara asasm geldi
hahaha listeden çıkanı kurt kapar böyle işteOğlum bugün iyi ama okula yollamadım daha pek bişey yemiyor. Dağda yaşasakta doktor yüzü görmese çocuk ancak bu kadar olurdu. Çocukta kansızlıkta çıktı. Şimdi yeni doktorumuz tedavi edecek bakalım cumartesi kontrol var. Ben 2 gün ateşiyle uğraşmaktan diyeti aksattım
İnşallahhhhhhhhhhhh
Siz benden daha çok yemişsinizdir
yoo maşallah iyi toplandık çok şükürrr...Valla bizim gibi ögrenci yok iyi çalışıyo kızlar hakkını vermek lazım sözde dinliyoz ne ettik biz şimcik
Kitabın adı ne eşime diyim alsınkitabını oku canım sen de sonra menülerinde yardımcı olurum... oyle ekmeği kes şekeri bırak ceviz ye kadar basit değil maalesef... hem karataydan sonra hamile kalman da kolaylaşır belki... yıllarca tüp bebek bile olmaz diyenler karatay yapıp hamile kalmış... karatayla şifa bulanlar diye kitap bile bastılar...
vayyyyy hadi bakalımmmmgulenyuzumsunsen seni sporda kendime rakip belledim bilesin..
Bu hafta geççem seni..
Bak hastalik halsizlik demeden yaptim sporumu.
Daha oğlan uyaninca asagi mahallenin pazarina gitcem yuruyerek
Heh işte böyle sev bizi okşa öv ki bizde gaza gelelim örtmenimyoo maşallah iyi toplandık çok şükürrr...
florence_N kaldı bi... onu da topladık mı tamam... kuzusu hasta diye elleşmiyom azcık :)
İnşallah yavrumhahaha listeden çıkanı kurt kapar böyle işte
geçmiş olsun... dağda doktorsuz olunca hasta da olunmuyor bence...
kansızlığı dert etme ilaçlarla düzelir allahın izniyle...şu mikropları bi halledin de
Kaptanım iyidir iyidir Allah başımızdan eksik etmesin dövüyor sövüyor ama bizim iyiliğimiz için şeydiyo
tabiki de öyle gülümseciiimKaptanım iyidir iyidir Allah başımızdan eksik etmesin dövüyor sövüyor ama bizim iyiliğimiz için şeydiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?