Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Oh bari gezmissin ben çok özledim çıkıp dolaşıp alışveriş yapmayı. Çatlıcam evde

Kız daha düzen oturtamadım ki cuma dönüyorum inşallah yoksa alcam kilocukları geriye

yoo maşallah iyi toplandık çok şükürrr...
florence_N kaldı bi... onu da topladık mı tamam... kuzusu hasta diye elleşmiyom azcık :)
Ay canım sorma ya. Hepsi sıraya girdi. Bugün tüm işimi hallettim oğlanı yazılıya calistiracaktim benim koca balık al pazara gittiğinde. Yemek yapmazdım bilseydim. Ufaklığı uyutuyorum şuan, bu saate kaldı.. Programım bozulunca çok sinir oluyorum ben yaa.

Kız şimdi falan bişey yapmıyorum. Eskiden innuk hatırlar belki daha kötüydüm göz açtırmazdım ama her hafta da birinci olurduk. Yaşlandım artık..
Vallahamııııı o zaman eski formuna dönmen için dua edicem
Verelim bu kiloları birinci olalım kız bize döf bizi hakkediyozzz

Ben yokken ne yazmışsınız canlarım
Canım çok sıkılıyor
Çocuklar itiş kakış yaparken tv. Ekranını kırdı
Babamız gelir birazdan bakalım ne diyecek adam gece yola çıkacak bu moralle

Uuuf bu çocuklar

Ayy, yeni nesil TV ise tamiri ile yenisini alma aynı paraya geliyor.. Adam sinir küpüne donmese bari..

09:00. 2 ısırık ananas
Kahvaltı 11:30
1 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet
1 mandalina

13:30
1 mandalina
1 ceviz

Akşam 17:00
3 köfte
Boool salata
1 küçük kase bezelye yemeği
2 bardak ayran

21:00 sade Türk kahvesi

Abbowwww ya bu nesil niye böyle çocukların içinde canavar var sanki biz niye küçükken oturttukları yerden 3gün kalkmazmışız hata bizdemidir nedir ebeveyn olmayı başaramadık sanırım ne dedilerse yaptık tepemize çıktılar bence

Eşim balık getiriyor yaglı kagıtta pişiricem yiyelim leslie de zorlanmadım ya be artık hergün yapim 3mil

Hadi ya sen öyle miydin beni ağaç tepesinden indiremezlerdi çalı kuşu gibi ağaçta büyüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…