Oh bari gezmissin ben çok özledim çıkıp dolaşıp alışveriş yapmayı. Çatlıcam evdeİyiyim hamdolsun günüm poşalıkla geçti eve girmedim desem yeridir
Hep dışarıdaydım sonrada eltime gittim oturduk geç geldim eve çocuklar yattı bende eşim okuldan gelene kadar oturdum tek başıma sonrada çay yaptım eşim geldi içtik şimdide yatakta uzanıyorum
Kız daha düzen oturtamadım ki cuma dönüyorum inşallah yoksa alcam kilocukları geriyetabiki de öyle gülümseciiim
Dövsün sövsün fit bayanlar olalım
Yazık onun dA evi çocukları var bi de hepimizle uğraşıyor bizde kızdırmadan spor yapalım menü bildirelim kiloları verelim de tükanı kapatacam demesin bi da
Kız Anka kaptanım
Bi da öyle deme ha saçını bu sefer Ben tutarım
Bu arada menülerini
Hastalık bitince sporunu görmek istiyoruz listelerde
Kaptan dinlemem valla .
Nasıl koruyon kilonu görmeye hakkımız yokmu bizim
Kız şimdi falan bişey yapmıyorum. Eskiden innuk hatırlar belki daha kötüydüm göz açtırmazdım ama her hafta da birinci olurduk. Yaşlandım artık..Kaptanım iyidir iyidir Allah başımızdan eksik etmesin dövüyor sövüyor ama bizim iyiliğimiz için şeydiyo
Kız daha düzen oturtamadım ki cuma dönüyorum inşallah yoksa alcam kilocukları geriye
İsterizKız şimdi falan bişey yapmıyorum. Eskiden innuk hatırlar belki daha kötüydüm göz açtırmazdım ama her hafta da birinci olurduk. Yaşlandım artık..
Ay canım sorma ya. Hepsi sıraya girdi. Bugün tüm işimi hallettim oğlanı yazılıya calistiracaktim benim koca balık al pazara gittiğinde. Yemek yapmazdım bilseydim. Ufaklığı uyutuyorum şuan, bu saate kaldı.. Programım bozulunca çok sinir oluyorum ben yaa.yoo maşallah iyi toplandık çok şükürrr...
florence_N kaldı bi... onu da topladık mı tamam... kuzusu hasta diye elleşmiyom azcık :)
Vallahamııııı o zaman eski formuna dönmen için dua edicemKız şimdi falan bişey yapmıyorum. Eskiden innuk hatırlar belki daha kötüydüm göz açtırmazdım ama her hafta da birinci olurduk. Yaşlandım artık..
Bende şimdi iyi bi akşam yemeği yiyipLeslie 1yapim azcık wak wak wak
Ben yokken ne yazmışsınız canlarım
Canım çok sıkılıyor
Çocuklar itiş kakış yaparken tv. Ekranını kırdı
Babamız gelir birazdan bakalım ne diyecek adam gece yola çıkacak bu moralle
Uuuf bu çocuklar
Ayy, yeni nesil TV ise tamiri ile yenisini alma aynı paraya geliyor.. Adam sinir küpüne donmese bari..Ben yokken ne yazmışsınız canlarım
Canım çok sıkılıyor
Uuuf bu çocuklar
Abbowwww ya bu nesil niye böyle çocukların içinde canavar var sanki biz niye küçükken oturttukları yerden 3gün kalkmazmışız hata bizdemidir nedir ebeveyn olmayı başaramadık sanırım ne dedilerse yaptık tepemize çıktılar benceBen yokken ne yazmışsınız canlarım
Canım çok sıkılıyor
Uuuf bu çocuklar
Eşim balık getiriyor yaglı kagıtta pişiricem yiyelim leslie de zorlanmadım ya be artık hergün yapim 3mil09:00. 2 ısırık ananas
Kahvaltı 11:30
1 yumurtadan peynirli maydanozlu omlet
1 mandalina
13:30
1 mandalina
1 ceviz
Akşam 17:00
3 köfte
Boool salata
1 küçük kase bezelye yemeği
2 bardak ayran
21:00 sade Türk kahvesi
Niye zorlanasın ki kızEşim balık getiriyor yaglı kagıtta pişiricem yiyelim leslie de zorlanmadım ya be artık hergün yapim 3mil
Yavaş yavaş yap canım dikişlerin iyileşmemiştir daha Allah korusunEşim balık getiriyor yaglı kagıtta pişiricem yiyelim leslie de zorlanmadım ya be artık hergün yapim 3mil
Ameliyat oldu yaNiye zorlanasın ki kız
Hadi ya sen öyle miydinAbbowwww ya bu nesil niye böyle çocukların içinde canavar var sanki biz niye küçükken oturttukları yerden 3gün kalkmazmışız hata bizdemidir nedir ebeveyn olmayı başaramadık sanırım ne dedilerse yaptık tepemize çıktılar bence
Kötü olmuş yaa tuhBen yokken ne yazmışsınız canlarım
Canım çok sıkılıyor
Uuuf bu çocuklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?