- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Kaynıma çalışması için araba aldık ona gitti canı sagolsun napalım 31tane çeyrek vardıNedennn nereye gitti
Kitabını oku canım. Seni de Karataycı yapalım.Tatlım ben iki öğün olması gerekiyordu karatayı o zamanda sabah 8 akşam 6 yemem gerekiyordu o yüzden denemedim 3 öğün yapılıyorsa benim için çok ideal olur zaten günlük hayatımda şekerli hiçbirşey içmem herşeyi şekersiz içerim diğer kurallarına da dikkat edersem olur aslında biraz araştırayım Karatayı kulak dolgunluğum var ama yine de bir bakayım derinlemesine çok teşekkürler canım:)
Canım çok geçmiş olsun biraz dinlen istersen iyice tıparlanınca başla halsiz düşmüşsün sen
Sabah kahvaltım 1tane top kek 1bardak süt oda kekin tadını bastırsın diyeAynen bu haldeyim
Kahvaltıyı 11.30 da zorla yaptım
Sürekli abur cubur istiyo canım
Bende şimdi mandalina yedim çikolata gofret vs yemekten iyidir diye.
Spor yapıyım diyorum motive olmak için elim kolum dökülüyor.
Gözüm kararıyor .
Ben bu yaşıma kadar sabah akşam yedim ama hiç bi karını görmedim 100kiloyu tartıda gördüm lafım karataya degil konuyla alakalı hiç bir fikrim yok ama bana iki ögün yaramıyor vallaKitabını oku canım. Seni de Karataycı yapalım.
Alışana kadar ara öğün bile yapabilirsin ama ana kural iki öğün arasını uzatabildiğin kadar uzatmak. Açlık hissettiğin zaman yemek yemek.. Karatay kahvaltısını yaptığın zaman 5 saat goturur seni. Oğle yemeğini yersin .. Protein ağırlık ama sebze de olan oğun yaptığın zaman akşama kadar acıkmazsın. Karatay peygamber efendimizin yeme şekline benziyor. O da iki öğün yermiş. Öğünlerini tek çeşit yapmazmış. Acıkınca yer tam doymadan kalkmazmış. Sen kitabını oku öğünlerini beraber düzene sokarız.
Geçmiş olsun canım, istersen güne gitmeden hafif bir şeyler ye yoğurt meyve falan günde de corvba salata yaparsınTünaydın bayanlar gece yine hastalandım geçen gün ki gibi sabah hiç kalkmadım yataktan başım yine dönecek diye uyuya uyana bu saati buldum bugün gün var ancak sanırım hepsi pasta şeklinde değil salata çorba kıvamında olabilir şimdi kahvaltı yapsam günü ara öğüne saysam nasıl olur acaba
Geri dönüşü Yok mu diyorsunKaynıma çalışması için araba aldık ona gitti canı sagolsun napalım 31tane çeyrek vardı
Malesef yokGeri dönüşü Yok mu diyorsun
Valla dünya malı degilmi bacım gelir gider önemli olan saglık ihtiyacı vardı ona nasipmiş verdik gitti nasipten öteye köy yokmuş ev için biriktiriyoduk 33 bin ve 31tane çeyrek nasip olmadıGeri dönüşü Yok mu diyorsun
tabii ki ne yediğin de onemli... karatay tarzı beslenip de 100 kiloya çıkamazsın :))Ben bu yaşıma kadar sabah akşam yedim ama hiç bi karını görmedim 100kiloyu tartıda gördüm lafım karataya degil konuyla alakalı hiç bir fikrim yok ama bana iki ögün yaramıyor valla
95 görelim alayım canım...Geçmiş çok biriktiği için okuyamadım ancak kızımla ilgili sorunlar ve yeni iş yeri gerginliğinden uğrayamadım.
Sizi terketmedim yane
Anka kaptanım haftaya listeye geri dönebilirim uygunsa
Sabah kahvaltım 1tane top kek 1bardak süt oda kekin tadını bastırsın diye
Tatlım ben iki öğün olması gerekiyordu karatayı o zamanda sabah 8 akşam 6 yemem gerekiyordu o yüzden denemedim 3 öğün yapılıyorsa benim için çok ideal olur zaten günlük hayatımda şekerli hiçbirşey içmem herşeyi şekersiz içerim diğer kurallarına da dikkat edersem olur aslında biraz araştırayım Karatayı kulak dolgunluğum var ama yine de bir bakayım derinlemesine çok teşekkürler canım
Ama canım istemedi kaptanım bugün bi acayibim valla hiç Halim yokboyle bir kavaltı olamaz canım
Geçmiş olsun canım. Bizim tonsilitte çocukta çok kötü ağız kokusu yaptı. Biz bugün daha iyiyiz ama bizdede kan tahlilinde kansızlık çıktıMerhaba kızlar. Anca girdim, hatta uyumak uzereydim telefonum çalınca uykum dağıldı. Din gece 11den sabah 6 ya kadar saat başı kustu en küçük oğlum. Dün ishaldi zaten. Bu kusmasi da 1 haftadır ara ara oluyordu ben de dişe yormustum. Sabah ağzında kötü bir iltihap kokusu vardı. Sağlık ocağına götürdüm, usutmus desi doktor. Nasıl usutmus onu anlamadım ama. Çok dikkat ediyorum. Sırf onun için köy evine kat kaloriferi taktırdık o derece yani. Diğer odalarda üşümesin diye. Eşim işte, bu gece yanimda yatıracagim. Acaba gece yatağında kendini isitamiyor mu bilemedim. Bugün bulanti ilacından sonra epey iyi yedi. Öğlen onunla beraber bir uyumuşum uyandım saat 5. Büyük oğlanlar okuldan gelmiş ödev yapmış vs hiç duymadım. Evde yemek de yoktu. 3 gündür yufka duruyordu dolapta kuflenecek artık diye sigara böreği yaptım fırında. Hiç istediğim gibi bir menü olmadı bugün maalesef. Yarın mutlaka telafi edecegim. Bir ara girdim geçmişi okurken hatırlamıyorum bir şey oldu kaldi, anca gelebildim.
Akşama kadar 1ekmegi götürüyodum valla obez gibi yiyodum çayların yanında tatlılar tuzlular Ohhh ben kendime ne etmişim megersetabii ki ne yediğin de onemli... karatay tarzı beslenip de 100 kiloya çıkamazsın :))
Hmmm olsun Allah razı olsunValla dünya malı degilmi bacım gelir gider önemli olan saglık ihtiyacı vardı ona nasipmiş verdik gitti nasipten öteye köy yokmuş ev için biriktiriyoduk 33 bin ve 31tane çeyrek nasip olmadı
Akşama kadar 1ekmegi götürüyodum valla obez gibi yiyodum çayların yanında tatlılar tuzlular Ohhh ben kendime ne etmişim megerse
diyet günlüklerinde bizim konumuz vardı. orda arkadaş çok güzel bilgiler paylaştı...2 öğün şart değil ama zaten alışınca açlık hissetmiyorsun...2 öğün yemeye başlıyorsun.... ilk başlarda ben de 3 öğün yaptım sonra kendiliğinden zaten saatler uzamaya başladı... sonra hamile kaldım içime canavar kaçtı 4-5-6 boş kaldıkça öğün yapmaya başladımCanim gruplardan arastirirsan onlar 2 öğün sart gibi anlatiyorlar ben kitabini okudum kitaptaki ornek menuler 3 öğün üzerine hatta ara öğün bile var. Ama isin özü leptin hormonundab yaralanmak bunun içinde iki öğün arasinin 5 saat olmasi. Yani bu sure boyunca hiç açlık hissetmemen gerekiyor hissedersen zaten artik leptin salgilamiyorsun demektir. O yuzden aç kalmanin faydasi yok. Ben karatay. gruplarinda iki öğün yapabilmak için aç aç akşam a kadar bekleyenleri gördüm.
Herkesin gunluk yasantisi farkli kurallar belli kendi yasam sekline uydurman gerekiyor.
Imkanin varsa kitabini oku.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?