Artık gitmeden hepsini dolaşır evde. Çok geçmiş olsun canımAy canım sorma ya. Hepsi sıraya girdi. Bugün tüm işimi hallettim oğlanı yazılıya calistiracaktim benim koca balık al pazara gittiğinde. Yemek yapmazdım bilseydim. Ufaklığı uyutuyorum şuan, bu saate kaldı.. Programım bozulunca çok sinir oluyorum ben yaa.
Kızınca şikayet ediyoruz amaVallahamııııı o zaman eski formuna dönmen için dua edicem
Verelim bu kiloları birinci olalım kız bize döf bizi hakkediyozzz
Kız şimdi falan bişey yapmıyorum. Eskiden innuk hatırlar belki daha kötüydüm göz açtırmazdım ama her hafta da birinci olurduk. Yaşlandım artık..
Evetttt bi ara dukan yaptık ama dukan bende böbrek ağrısı yapmıştı bırakmıştım sonra.Hatirlamazmiyim o zaman da kafan bozulunca birakirdi ama bak senin sayende hedefimin altinda mezun olmustum ya ben.
O ara tüm takim dukan yapiyoduk yanlis hatirlamiyorsam.
Ayy, yeni nesil TV ise tamiri ile yenisini alma aynı paraya geliyor.. Adam sinir küpüne donmese bari..
Bizim evde zayıflık bende eşim disiplinli de ben aşırı merhametliyim malesef sonunda ders başarısı iyi ama özyaşam becerisi zayıf çocuklarAbbowwww ya bu nesil niye böyle çocukların içinde canavar var sanki biz niye küçükken oturttukları yerden 3gün kalkmazmışız hata bizdemidir nedir ebeveyn olmayı başaramadık sanırım ne dedilerse yaptık tepemize çıktılar bence
Bizim evde de sizinkinin tam tersi durum.Bizim evde zayıflık bende eşim disiplinli de ben aşırı merhametliyim malesef sonunda ders başarısı iyi ama özyaşam becerisi zayıf çocuklar
Dukan dediginiz dukan diyetimi birası mı kaptanımEvetttt bi ara dukan yaptık ama dukan bende böbrek ağrısı yapmıştı bırakmıştım sonra.
Kafam atmasın herşeyi yaparım ben
Yok ben kızmıyorum valla sadece yalnış anlaşılmaları ortadan kaldırıyorumKızınca şikayet ediyoruz ama
Abbowwww ben niye çocuklara kızıyorum kiHadi ya sen öyle miydinbeni ağaç tepesinden indiremezlerdi çalı kuşu gibi ağaçta büyüdüm
Ayy hemde ne temalar. Parmaklarında oynatirlarBizim evde de sizinkinin tam tersi durum.
Ama disiplin de şart merhamette .
Asmak kesmek değil ama kararlı olmadıktan sonra çocuklar bizi kullanmasını çok iyi biliyorlar ve çileden çıkarıyorlar..
Tırnaklarına taş değmesin
Allah acılarını göstermesin ama fenalar valla
hangi ezan canım...Yarın oruç tutacağım da acaba ezan okuduğunda zencefil i su'u içsem dokunur mu kiAnka
dukan diyet canıımDukan dediginiz dukan diyetimi birası mı kaptanım
hem çorba hem bulgur hem makarna aynı gün olmaz canım...Menüm (16.Gün)
Sabah (08:00)
Peynirli sandvic
5 zeytin, acısos
Öğle (13:00)
1 kase çorba
1 tabak patlıcan
4 kaşık bulgur pilavı
Ara (16:)
3 kuru kayısı
3 ceviz, 7 badem
Akşam (18:00)
1 kase yoğurt
Yarım tabak makarna
Mantar sote
1.5 Litre Su
3000 adım
hem çorba hem bulgur hem makarna aynı gün olmaz canım...
100 jumping jack yap beni etiketle... cumaya tartı küsmesin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?