Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Artık gitmeden hepsini dolaşır evde. Çok geçmiş olsun canım

Kız şimdi falan bişey yapmıyorum. Eskiden innuk hatırlar belki daha kötüydüm göz açtırmazdım ama her hafta da birinci olurduk. Yaşlandım artık..

Hatirlamazmiyim o zaman da kafan bozulunca birakirdi ama bak senin sayende hedefimin altinda mezun olmustum ya ben.
O ara tüm takim dukan yapiyoduk yanlis hatirlamiyorsam.

Hatirlamazmiyim o zaman da kafan bozulunca birakirdi ama bak senin sayende hedefimin altinda mezun olmustum ya ben.
O ara tüm takim dukan yapiyoduk yanlis hatirlamiyorsam.
Evetttt bi ara dukan yaptık ama dukan bende böbrek ağrısı yapmıştı bırakmıştım sonra.
Kafam atmasın herşeyi yaparım ben

Ayy, yeni nesil TV ise tamiri ile yenisini alma aynı paraya geliyor.. Adam sinir küpüne donmese bari..

O da öyle dedi tamir olmazmış benim dünden aradığım keşke hiç olmasa tepesine Binmedi de canı sıkıldı tabi

Bizim evde zayıflık bende eşim disiplinli de ben aşırı merhametliyim malesef sonunda ders başarısı iyi ama özyaşam becerisi zayıf çocuklar

Bizim evde zayıflık bende eşim disiplinli de ben aşırı merhametliyim malesef sonunda ders başarısı iyi ama özyaşam becerisi zayıf çocuklar
Bizim evde de sizinkinin tam tersi durum.
Ama disiplin de şart merhamette .
Asmak kesmek değil ama kararlı olmadıktan sonra çocuklar bizi kullanmasını çok iyi biliyorlar ve çileden çıkarıyorlar..

Tırnaklarına taş değmesin
Allah acılarını göstermesin ama fenalar valla

innuk kız o zamanlar yazdıklarımızı okudum da maşallah ben ne hamaratmışım... hamaratlığımla seni depresyona sokmuşum
gel bi de şimdi gör valla her yer dağınık ben baya değişmişim yaa

Menüm (16.Gün)

Sabah (08:00)
Peynirli sandvic
5 zeytin, acısos

Öğle (13:00)
1 kase çorba
1 tabak patlıcan
4 kaşık bulgur pilavı

Ara (16:)
3 kuru kayısı
3 ceviz, 7 badem

Akşam (18:00)
1 kase yoğurt
Yarım tabak makarna
Mantar sote

1.5 Litre Su
3000 adım

Ayy hemde ne temalar. Parmaklarında oynatirlar

hem çorba hem bulgur hem makarna aynı gün olmaz canım...
100 jumping jack yap beni etiketle... cumaya tartı küsmesin :))

Sabah kahvaltım saat 11.30
Zencefil kürü

1tane top kek
1bardak süt

Öglen yemegi saat 14.30
1tabak bulgur pilavı

Akşam yemegi
1porsiyon Yagsız hamsi
1kase salata

Spor leslie 1mil
1.5litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…