Yaaa üzüldüm şimdi... Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kısa surede dönersingünaydın kızlar.. üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım..
Bu ara zor bir dönem , kızım hasta , işyerim karışık , seyahate cıkmam gerekiyor.
İnşallah ileride aranıza dönerim..
Bende burda öğrendim hepsini kızlar yaptıkça adını yazıp öğreniyordum canımKızlar yaptığım hareketlerin ismini bilmiyorum. Siz burdan yazdıkça mesela jumping jack hemen bakıp öğreniyorumhele donkey kick çok gülmüştüm. Bildiğim hareketlerin isimlerini bilmemek çok komik.bu akşam yaptığım spordabildiklerimin isimlerini yazıyım.
Yine bekleriz işlerini halledince canımgünaydın kızlar.. üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım..
Bu ara zor bir dönem , kızım hasta , işyerim karışık , seyahate cıkmam gerekiyor.
İnşallah ileride aranıza dönerim..
Çok basitmişTwister çok basit yani biz de yapalım çok puan getirmiş bak
Simit yok gerçi bende ama göbeğe de faydası olur.
Gece uyanıktım giriyorum bakıyorum yazmamışsınBen dun yaptım da 450 çıktı benim. Geçemedimgulenyuzumsunsen i... Bu gün de yapalım. Hadi kalk. İp atlayalım.
ipli mi ipsiz mi kaptanDun 400 ip atlamıştım bu gün 1000 yapacağım inşallah 200 atladım şimdi. Akşama kadar 1000 olacak... Bi de mutfak dolaplarını sileceğim in çık in çık yorulurum daha başka sporlar yapamam sanırım.
Bu arada spor olarak da sandalyeye inip çıkmak baya kalori yaktırıyor
İpli canım yaa ipsiz ip mi atlanıripli mi ipsiz mi kaptan
Sen zorlanıyordun ipte bin ip helaaaaaaal
450 puan çıktı canım. Ama yani bu bölgesellerin puanını ayırayım bari. 50 squatla 50 twist aynı puan çok haksızlık squataGece uyanıktım giriyorum bakıyorum yazmamışsın
İnnuk da yazmamış çatlattınız beni
Kız seni gören duyan da sporları puanları ben belirledim kendi kendime yapıyorum sanır kaptanımTwister çok basit yani biz de yapalım çok puan getirmiş bak
Simit yok gerçi bende ama göbeğe de faydası olur.
Aynen öyle squatın puanı az ama çok konuşup göze batan öğrenci olmayayım diye susuyorum450 puan çıktı canım. Ama yani bu bölgesellerin puanını ayırayım bari. 50 squatla 50 twist aynı puan çok haksızlık squata
Zor mu ben mi yanlış yapıyorum yoksaÇok basitmiş
Yok canım da biz puanları düşünürken dağ tırmanışı squat mekik falan düşündük. Sen niye üzerine alınıyorsun sence de haksızlık değil miKız seni gören duyan da sporları puanları ben belirledim kendi kendime yapıyorum sanır kaptanım
Senin yaptığın tablodan baktım ha yanlış anlaşılma olmasın
Hah işte aynı benim de öyle olduZayıflamadan önce göbeğim simitlerle falan kocamandı ama şimdi simitler gittikçe geriye kalan sezaryen göbeği çok çirkin olmaya başladı kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?