Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

günaydın kızlar.. üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım..
Bu ara zor bir dönem , kızım hasta , işyerim karışık , seyahate cıkmam gerekiyor.
İnşallah ileride aranıza dönerim..
Yaaa üzüldüm şimdi... Çok geçmiş olsun canım. İnşallah kısa surede dönersin
Allah kolaylık versin işlerinde

Dun 400 ip atlamıştım bu gün 1000 yapacağım inşallah 200 atladım şimdi. Akşama kadar 1000 olacak... Bi de mutfak dolaplarını sileceğim in çık in çık yorulurum daha başka sporlar yapamam sanırım.
Bu arada spor olarak da sandalyeye inip çıkmak baya kalori yaktırıyor

Kızlar yaptığım hareketlerin ismini bilmiyorum. Siz burdan yazdıkça mesela jumping jack hemen bakıp öğreniyorumhele donkey kick çok gülmüştüm. Bildiğim hareketlerin isimlerini bilmemek çok komik.bu akşam yaptığım spordabildiklerimin isimlerini yazıyım.

Bende burda öğrendim hepsini kızlar yaptıkça adını yazıp öğreniyordum canım

günaydın kızlar.. üzülerek aranızdan ayrılmak zorundayım..
Bu ara zor bir dönem , kızım hasta , işyerim karışık , seyahate cıkmam gerekiyor.
İnşallah ileride aranıza dönerim..
Yine bekleriz işlerini halledince canım
İşlerin yoluna girer inşallah
Kızına da geçmiş olsun

ipli mi ipsiz mi kaptan
Sen zorlanıyordun ipte bin ip helaaaaaaal

Twister çok basit yani biz de yapalım çok puan getirmiş bak
Simit yok gerçi bende ama göbeğe de faydası olur.
Kız seni gören duyan da sporları puanları ben belirledim kendi kendime yapıyorum sanır kaptanım
Senin yaptığın tablodan baktım ha yanlış anlaşılma olmasın

Kız seni gören duyan da sporları puanları ben belirledim kendi kendime yapıyorum sanır kaptanım
Senin yaptığın tablodan baktım ha yanlış anlaşılma olmasın
Yok canım da biz puanları düşünürken dağ tırmanışı squat mekik falan düşündük. Sen niye üzerine alınıyorsun sence de haksızlık değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…