- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Yok kolay sayılır da puan ı sporu ben mi belirledim ankam demek istedimZor mu ben mi yanlış yapıyorum yoksa
Squatla twister farklı olmalı bence de kaptanımYok canım da biz puanları düşünürken dağ tırmanışı squat mekik falan düşündük. Sen niye üzerine alınıyorsun sence de haksızlık değil mi
Valla baştan yapayım bakalım. Ama sürekli de değişik spor çıkarıyorsunuz başımaAynen öyle squatın puanı az ama çok konuşup göze batan öğrenci olmayayım diye susuyorum
Valla çok gıcık oldu yaHah işte aynı benim de öyle olduBoşuna takmıyorum ben göbeğe ..
Twister liste de var ben çıkarmadım kızValla baştan yapayım bakalım. Ama sürekli de değişik spor çıkarıyorsunuz başıma
Flo da biberiye sürüyordu baya faydası var demişti denemek lazım aslında.Valla çok gıcık oldu ya
Bi kaç yağla streç sarıyorlar kk da acaba onları mı denesek
Nerde kız twister.Twister liste de var ben çıkarmadım kız
Hatta listeye baktım da o neymiş dedim de yapmaya başladım
Ama bence napsakta geçmez çünküValla çok gıcık oldu ya
Bi kaç yağla streç sarıyorlar kk da acaba onları mı denesek
Biz elimizden geleni yapalım da bakalım olduğu kadar. Podyuma çıkmıcaz nasılsaAma bence napsakta geçmez çünkü
Alt tabakalarda da dikiş var ya onlar yamuk oldukça dışa etki ediyor
Aaa listede YokNerde kız twister.
Belli mi olur ankacım 26 yaşından sonra niyeti bozarım belkiBiz elişimden geleni yapalım da bakalım olduğu kadar. Podyuma çıkmıcaz nasılsa
Kız ben sana bi'şey demiyom. Yap sen hareket harekettir.Aaa listede Yok
Geçen kızlardan biri yapmıştı ben ona göre hesapladım
vallaha gördüm ben burda kendim çıkarmadım kaptanım
Hııı onu bilemicem o zaman ben 30 u devirdim benden geçtiBelli mi olur ankacım 26 yaşından sonra niyeti bozarım belki
Hmmmmmm o zaman ben onu gördüm .Baktım tabloda twist yok canım.
Ben twister yapıyordum onu mu gördün acaba. Onu aletle yapıyordum ben zor o.
Biliyom bişi demediğiniKız ben sana bi'şey demiyom. Yap sen hareket harekettir.
Onun dk sı 3 ama tabloda yok yazmıştık aslında.Hmmmmmm o zaman ben onu gördüm .
O nasıl yapılıyor.
Ben oklavayı omuzuma koyup bi sandalyeye oturup sağ sol dönüyorum 500 ünü böyle yaptım 500 ü de ayakta yapıyorum .
Senin yaptığınla aynı değilse bi puan belirle ona göre hesaplayalım haksızlık yapmış olmayım kaptanım
Yarın kahvaltıda yersin canım sakın haaaaBugün bi hasta ziyaretine daha gideceğim
Şu an ev işlerini kahvaltıyı bitirdim
Bi de cevizli kek yaptım perşembe perşembe
Ona benzer hareketleri birleştirelim aynı kalsın. Squat dağ tırmanışı lungee falan öyle hareketlerin puanını çoğaltalım. Squat önemli.Hmmmmmm o zaman ben onu gördüm .
O nasıl yapılıyor.
Ben oklavayı omuzuma koyup bi sandalyeye oturup sağ sol dönüyorum 500 ünü böyle yaptım 500 ü de ayakta yapıyorum .
Senin yaptığınla aynı değilse bi puan belirle ona göre hesaplayalım haksızlık yapmış olmayım kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?