zayıfladıkça ve özellikle spor yaptıkça o da gidicekZayıflamadan önce göbeğim simitlerle falan kocamandı ama şimdi simitler gittikçe geriye kalan sezaryen göbeği çok çirkin olmaya başladı kızlar ya
Tamam canımOna benzer hareketleri birleştirelim aynı kalsın. Squat dağ tırmanışı lungee falan öyle hareketlerin puanını çoğaltalım. Squat önemli.
Hayatta yemem canımYarın kahvaltıda yersin canım sakın haaaa
Bencede squat lunge daha fazla olmalı :))Ona benzer hareketleri birleştirelim aynı kalsın. Squat dağ tırmanışı lungee falan öyle hareketlerin puanını çoğaltalım. Squat önemli.
Hatırlatmasana :))Ben yarın tartıda@Gulumse25 i yenersem
O keki yediğimden daha mutlu olacağımm
Kız gülümseeee bugün süt detoks u yapıyomusun yoksa
O gelmez bugünHatırlatmasana :))
Tamam canım pc açınca bakacağım inşallahBencede squat lunge daha fazla olmalı :))
Benim de mutfak dolaplarını silmem lazım kalkamadım bi türlüO gelmez bugünşimdi kalktıysa dip köşe temizlik yapacaktı
Hayır canım onuda yemedim valla o bide saat sekizden sonraydı onu yesem beni verdiğim iki kilo bile kurtarmaZdı:)Onu da mı yedin
Tam zamanında güne gitmişim allahım neydi günahımBu gün çok saç çekesim var gelin de saçınızı çekim
Hıhı yaptım bile süt detoksu mu ama tartım bana oyun oynuyor fazla çıktım bugün benim ipini çekin ölim ben moralim bozulduBen yarın tartıdaGulumse24 i yenersem
O keki yediğimden daha mutlu olacağımm
Kız gülümseeee bugün süt detoks u yapıyomusun yoksa
Size günaydın demeden benim günüm aymaz önce buraya gelmeden işe başlarmıyım hiç şekerimO gelmez bugünşimdi kalktıysa dip köşe temizlik yapacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?