Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

yok canım düşüncen için teşekkür ederim ama
Sabır işi .. ben Anka gibi sabırlı , emektar ve tecrübeli birinin yapamadığını yapabileceğimi o hiç düşünemiyorum..
Bence kapanmasının yerine kaptanın dediklerini daha iyi yaparak ona yardımcı olmaya çalışarak kapanmamasını sağlasak daha iyi olur..

Valla 4-5 kilo veren bile var 10 günde nasıl olmaz anlamıyorum. Hemde 3-5 kişi değil o kadar çok kişi yapmış ki. ben yaptım hiç faydası yok yazan görmedim.
Acaba onlar detoks gibi mi yaptı hani hem bu kürü yapıp hem de gün içinde detoks hafif beslenme gibi. Çünkü 10 günde 4-5 kilo çok fazla. İllaki ödem atıyor bence ama bende 500 Gr vermiştim :/

Yani arkadaşlar ben takım içi disiplini sağlarım ama yüzde hesap işlerini anlamıyorum diyen varsa o da olur. Ben işin genel kurallar kısmını yaparım. Genel kurallar karar defterinde. Her zaman destek olurum bu konuda. Beni yoran takım içindeki motivasyonsuzluk. Bunu sağlayabilirim diyenler de alabilir.
Takım kapanırsa cuma son bildirim yapılır. Yeni üyeler eğer başka takıma geçmezse maalesef 6 ay yarışamaz. Ona göre kararımızı verelim..

Bence de canım. Bu hafta arkadaşların daha dikkatli diyet yaparak kaptana destek olması lazım

2017 mayıs ayında açtık bu takımı. İlk acillik oldum böbrek taşı düşürdüm.
Sonra saç boyasından alerji oldum mahvoldum günlerce çektim. Kaşınmaktan butun kıyafetlerim kan oluyordu sokağa çıkamadım kaç hafta.
Spor yaparken ayağımı incittim 10 gün kadar alçılı kaldı ayağım.
Safra kesemde taş olmuş ameliyat oldum zaten en büyük darbeyi bu ameliyatla aldım ki bütün hayatım boyunca kapanmayacak yaralar açıldı içimde.
Eee daha yeni zona oldum. Ki zona gerçekten ağır moral bozukluğundan oluyor.
Ondan beri evde çocuklar hasta eşim hasta.

Tukenmiş hissediyorum kendimi.

4-5 kilo verenin kilosu çoktur canım da hani hiç faydası olmaması çok üzdü beni.

Bence var faydası benim şişkinlik falan inmişti baya geçen içinde. Şu an regl dönemine denk gelmesi kötü oldu anlayamadım farkı ama 1 hafta geçsin ben tekrar devam edeceğim. 1 hafta ara veriliyordu galiba dimi?

Gerçekten zor bir durum çok haklısın sonuna kadar. Büyük bir özveri istiyor. Ben daha yeniyim o yüzden kaptanlık için bir şey diyemem ama motivasyon konusunda elimden geleni yaparim ki zaten kendiminde en çok buna ihtiyacı var. Zaten motive olmak için buradayız..üzülürüm takım kapanirsa

Çok sağol canım ilgin desteğin için. Ben de üzüleceğim. Çocuğumu yurda bırakıyor gibi bi his var içimde. Ama çok yorgunum.

Görmedim duymadım bilmiyorum kapta ım kapatmayın yaaa bizide yetim bırakmayın biliyorum haklısınız ama yardımcı kaptan verseler bi süre size yardım etse olmazmı son çare kapatmak olsun

Valla 4-5 kilo veren bile var 10 günde nasıl olmaz anlamıyorum. Hemde 3-5 kişi değil o kadar çok kişi yapmış ki. ben yaptım hiç faydası yok yazan görmedim.
Ben ilkim o zaman ama kabızlık tan ola bilirmi bilmiyorum bugün ilacımı alsam bi daha bu küre başlasam olurmu kaptanım etkisi

Acaba onlar detoks gibi mi yaptı hani hem bu kürü yapıp hem de gün içinde detoks hafif beslenme gibi. Çünkü 10 günde 4-5 kilo çok fazla. İllaki ödem atıyor bence ama bende 500 Gr vermiştim :/
10günde o kilonun gitmesi zatin normal degil bacım dün çok araştırdım diyetisyen yutupta tarif vermiş Diyetisyenin biri yorum yazmış mesleğini karalama diye sence normalmi kısa zamanda çok kilo vermek insanların saglıgıyla oynama yazmıştı biri hastanelik olmuş denemiş ayran kürünü

Sen ciddisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…