- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Kim verecek canım devlet mi.Görmedim duymadım bilmiyorum kapta ım kapatmayın yaaa bizide yetim bırakmayın biliyorum haklısınız ama yardımcı kaptan verseler bi süre size yardım etse olmazmı son çare kapatmak olsun
Canım alın biriniz kapanmasın.Yaa kapanırsa üzülürüm Beeen Kaptanı da herkeside çok sevmiştim bu hafta hem yoğunluk hem yorgunluk üst üste geldi yazamıyorum ama dikkat ediyordum
Bence ricada bulunursanız diger takımlardan kaptan arkadaşlar ilgilene bilir bi süre diye düşünmüştüm ama neyse Vaz geçtimKim verecek canım devlet mi.
Hıı öyle ilgilenirler de eninde sonunda bi kaptana ihtiyaç var yani.Bence ricada bulunursanız diger takımlardan kaptan arkadaşlar ilgilene bilir bi süre diye düşünmüştüm ama neyse Vaz geçtim
O zaman cuma günü bildirimde sadece siz balın diger günler menüler sporlar işineHıı öyle ilgilenirler de eninde sonunda bi kaptana ihtiyaç var yani.
Öyle olacaksa o kadar ben de idare ederim. Yazdım ya yukarda
canım sen çok güzel bir şekilde kilo verdin.azminde harika.ama çok haklısın çok yorduk motive konusunda.ben en azından kendi adıma söyleyim bir ileri iki geri yaptım durdum.sabah sabah bedua etmek istemiyorum bu içine ettiğimin hayatı da yakamı bırakmadı.ama burası iyiki var sen iyiki varsınBu karar benim için çok zor bir karar arkadaşlar. Çünkü açarken ben bu işi yaparım başarırım diye açmıştım. Sonradan yapamadığımı bırakmamı isteyenler oldu. Ben de bırakmıyorum dedim. Bu noktaya gelmek çok zor gerçekten. Ama artık pes ediyorum.
Yanlış anlamadıysam Anka bi süre öğrenip sonra devredecek birini söyledi canımO zaman cuma günü bildirimde sadece siz balın diger günler menüler sporlar işinegulenyuzumsunsen idare eder diye düşünüyorum zatin herkez ne yapacağı konusunda bilinçlendi kaytaracaklarını sanmıyorum idare edile bilir gibi geliyo
Bırakmıştım ama yine hüsranla bitti ölüyordum bacım
Bence sen de yaparsın canım sen neden almıyorsun.O zaman cuma günü bildirimde sadece siz balın diger günler menüler sporlar işinegulenyuzumsunsen idare eder diye düşünüyorum zatin herkez ne yapacağı konusunda bilinçlendi kaytaracaklarını sanmıyorum idare edile bilir gibi geliyo
Yok canım Allah var aslında son zamanlarda herkes daha çok toplandı. Ama ben şu anda evi bucağı dağıtmak istiyorum.canım sen çok güzel bir şekilde kilo verdin.azminde harika.ama çok haklısın çok yorduk motive konusunda.ben en azından kendi adıma söyleyim bir ileri iki geri yaptım durdum.sabah sabah bedua etmek istemiyorum bu içine ettiğimin hayatı da yakamı bırakmadı.ama burası iyiki var sen iyiki varsın
Yanlış anlamadıysam Anka bi süre öğrenip sonra devredecek birini söyledi canım
Ben becerebilcem i düşünmüyorum ..
Anka'nın yanın da sadece menülere destek olıyordım onun dışında bişi beceremem.
Sadece daha disiplinli olup daha çok çalışarak üstüme düşeni yapabilirim .
Kapanmasını hiç istemem . Bana göre ortam güzeldi ve iyiki vardınız..
niye ki gülümYok canım Allah var aslında son zamanlarda herkes daha çok toplandı. Ama ben şu anda evi bucağı dağıtmak istiyorum.
Peki görev paylaşımını aramızda yapsak mesela sporu her hafta bir kişi kontrol etse menüleri de başka bir kişi. Ve bu kişiler her hafta değişse. Boylece tek bir kişinin üzerine yük binmemiş olur. Mesela bu hafta sporu ben takip etsem, menüleri degulenyuzumsunsen baksa. Haftaya başka iki kişi devralsa. Sırayla gideriz. Cuma hesaplama ve bildirimleri eğer kabul ederse Anka devam etse biraz daha. Cuma günü ne yapıldığını tam olarak bilmiyorum :/ eğer anka yinede devam edemezse cuma günlerini de devralıriz? Aklıma boyle bir çözüm geldi takımın kapanmamasi için. Ne dersiniz kızlar?
bence takim ortamı, herkesin birbirine desteği gayet güzel. Bunu da şimdiye kadar bir şekilde sağlayan sizlersiniz. Spor derseniz eskiyi bilmiyorum ama son iki hafta artarak gidiyor. Spor puanları gerçekten güzel. Su an tek sıkıntı kilo vermede biraz yavaş gidiyoruz o da zamanla oturacağına inanıyorum. Ailedekilerin hastalığı senin hastalığın, bizim kilo vermemizdeki azalış senin yorulmana ve caninin sikilmasina neden oluyor. Biraz daha takıma zaman vermende fayda var. Bi iki hafta kaptan yardımcılarımiz ve bizler sana yardımcı oluruz. Sonra düzene girer. Bi iki hafta sonra düzene girmezse tekrar kapatma işi degerlendirilebilirBu karar benim için çok zor bir karar arkadaşlar. Çünkü açarken ben bu işi yaparım başarırım diye açmıştım. Sonradan yapamadığımı bırakmamı isteyenler oldu. Ben de bırakmıyorum dedim. Bu noktaya gelmek çok zor gerçekten. Ama artık pes ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?