Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar o zaman bana izin verin. Birbirinize destek olun. Ben bi kafamı dinliyim. Hem evdeki sorunlarıma odaklanayım. Cuma günü kilolarınızı bildirin. Ben paylaşıma ekleyeyim. Valla ev öyle bir halde ki misafir gelecek ben komşuma dedim sende oturalım diye. Evimi bi temizleyeyim. Belki temizlik yapmak ruhuma da iyi gelir.

kızlar napıyorsunuz?ben bir dünya bulaşık yıkadım çamaşır katladım tuvalet banyo yıkadım.eşim dün temizlediğim kçük odanın anasını ağlatmış kül tablasını bırakmış yerde oğlanda onu devirdi yeni serdiğim halı battı.aradım bir postada eşimle kavga ettimakşama ne yapsam diye düşünüyorum.sizde ne var ne yok?

Tamam buralar bize emanet
Takımı kapatmak falan Yok
Hadi temizle evini kafan dağılsın
Biz burdayız ve seni bekliyoruz .
Söz örtmenim bi da üzmiycez seni
Di mi kızlar ?

gulenyuzumsunsen
florence_N
@Gulumse25
H Hamzakifzulal
lemonade17
Niloyabebe
innuk
@Sia mia
S smy11
Miniimalistt
asya_01

Yok canım Allah var aslında son zamanlarda herkes daha çok toplandı. Ama ben şu anda evi bucağı dağıtmak istiyorum.

Sen dorunlatını hallet biz burayı idare ederiz
O ara Karatay grubuna gelip bu grubu açacağını söylediğin heyecanın hala aklımda
Ara vermek sana iyi gelecek bizi özleyeceksin

Harika bir fikir

Ortam seviye saygı het şey gerçekten güzel diğer gtuplara bakıyorum ve buna eminim

İnnuk açtı topiği çekti seni

Bende evde tüm halıları mobilyaları kaldırdım sildim süpürdüm çırptım serdim..
Bulaşık topladım
Çamaşır yıkadım serdim , bir makine katladım..
Şimdi balkon wc ve banyo yıkanacak ..
Birde kapıları sileyim diyorum
Bugün temizlik yapasım geldi valla

Kızlar artık kimse sadece üye değil
Herkes neye gücü yetiyorsa onu yapsın olurmu..

Şimdi
Bilgisayarı olup
günlük spor listelerinden sorumlu olacak ve listenin son halini tablo yapacak ve Cuma günleri o tabloyu topikte paylaşacak biri aranıyor ..

Ben de menüleri takip edip tablosunu yapmaya devam edeceğim .

Hepimiz sorumlu olalım kaptanımızın yükünü hafifletelim hastalıktı ev sorunlarıydı ,
Bi de bizim sorumsuz hallerimiz di derken onu üzdük.
Şimdi takıma sahip çıkma zamanı..
Gördükki kimse dağılmak istemiyor değil mi?

Temizlik yapmak gerçekten terapi gibi geliyor. Dinlen biraz kafanı dinle düşünme hiçbir sey. Fazla sorumlulukta baski yapıyor insanda. Belki cuma sürprizle karşılaşıriz seni :)

Canım ben yaparım spor listesini yardımcı olurum sana yeterki devam edelim anka da dinlensin, kafasını dinlesin biraz...

Canım ben yaparım spor listesini yardımcı olurum sana yeterki devam edelim anka da dinlensin, kafasını dinlesin biraz...
Tamam kaptanımız yapmıştı ya günlük puanlarını yazmıştı bir haftalık sende onu öyle yap canım ve Cuma günü burda paylaş

Bende menüleri yapacağım

Sadece bi zayıflama topiği değiliz kızlar
Isındık birbirmize destek oluyoruz sohbette koyu..
Yiyeceğimiz lokmaların takımı etkileyeceğini unutmadan yutalım. Burda birbirimize karşı sorumluyuz.. kimseyi üzmeden hakkına girmeden Gül gibi yaşayalım inşallah

Son düzenleme:

Evet canım kesinlikle haklusın bu topikte sadece zayıflamıyoruz dertleşiyoruz konuşuyoruz bildiğin birbirimize terapi yapıyoruz:) Bu yüzden ipin ucunu bırakmak yok menülerde listelerde düzenli paylaşım yapalım birbirimizi uyaralım dinç tutalım ekibimizi ve artık şu zirveyi bizde görelim bu hafta olmazsa haftaya her hafta hedefimiz bir öncekinin bir üstü olsun biz bunu yapamayacak kadar iradesiz değiliz

takim ruhu devam yasasin inşallah zirveleri görürüz. Kaptana döndüğünde sürpriz yapariz

Siz katılıyorum kızlar. Açıkçası buraya ilk yazdığımda sıkılırım bırakırım birkaç güne gibi geliyordu. Ama burada dertleşmek ve ortam muhabbet beni cok sardı :) sürekli girip bakıyorum biri bir şey yazmış mi diye. Her şeye yorum yapmasamda yeni olduğum için biraz cekimser kaldım o yüzden ama her şeyi okuyorum :) bu bize hirs olsun motivasyon olsun inşallah..

Kızlar bugünkü sporuma başlıyorum. Kosu bandı ile yapicam. Biraz yürürüm birazda koşarım.
Bende kendime bir spor programı yapacağım düzenli olsun diye, yapınca buradan da paylaşırım. Haftada 3 gün adam akıllı kardiyo ve dayanıklılık egzersizleri kalan günlerde düzenli sayılarda egzersiz düşünüyorum.

Eskiden beri tanıyorum seviyorum seni biliyosun. Yazdıklarını okuyunca üzüldüm. Senin kadar olmasada bende zorda kalıyorum tam herşey iyi derken birden altüst oluyor. Çocuklarla zor oluyor. Yoksa beni tanıyorsun motive konusunda takımı boşlamam ama herşey üstüste geliyor geldimi ve herşey altüst oluyor

Menümü yazayım
Sabah:1 dilim çavdar ekmeği. 1 dilim peynir 1 yumurta şekersiz çay
Ara:1 elma 5 badem
Öğlen: 3 tavuk baget yeşil salata
Ara: şekersiz filtre kahve limonlu yeşilçay
Akşam: 4 inegöl köfte yeşil salata

Yatmadan elma sirkeli su ve 1 tk. Çörekotu yağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…