Hiç bi fikrim ve bilgim yok kuzumKızlar selam dosya yükleme sadece PC den mi yapılıyor? Telden yukleyemedim :/
Kuzum dönem dönem degişiklik gösteriyor bünye ben artık onu ögrendim geçen günlerde sürekli yemek isteyen ben bugün akşama kadar aç dolandım diye bilirim açlık aklıma gelmiyor sende o döneme girmiş ola bilirsinKizlarr napiyosunuz
Iki gundur dengem sasti spor yuruyus disinda yok.
Hastaligi hala atlatamadim ve iki öğün beni zorluyorr.
Offf el.atin azcik banaa
Harika bir fikir böyle olursa daha etkili olur sen paylaş bize de fikir olurBende kendime bir spor programı yapacağım düzenli olsun diye, yapınca buradan da paylaşırım. O Haftada 3 gün adam akıllı kardiyo ve dayanıklılık egzersizleri kalan günlerde düzenli sayılarda egzersiz düşünüyorum.
Şu menü şu sporla çok güzel gidiyor olmalı ne durumdasınMenümü yazayım
Sabah:1 dilim çavdar ekmeği. 1 dilim peynir 1 yumurta şekersiz çay
Ara:1 elma 5 badem
Öğlen: 3 tavuk baget yeşil salata
Ara: şekersiz filtre kahve limonlu yeşilçay
Akşam: 4 inegöl köfte yeşil salata
Yatmadan elma sirkeli su ve 1 tk. Çörekotu yağı
Sabah Öglen akşam birlikte oldu valla misafir var hazırlık evi topla derken geldiler birazdan kalkarlar
4bardak şekersiz çay
4kaşık yogurtlu havuç salatası
Yarım milföy börek
1kaşık un helvası
1kaşık patates salatası
Başkada bişey yemedim
Çok güzel olmuşsun
Zayıflamışsın dediler hep böyle kal dedim durmak yok yola devam hedef
75 gaza geldim akşamda yemem bunla yatarım spor yok suda içmedim henüz
Ben de Karatay yaptım 20 kilo onunla gitti sonra kaldım ksldılça kaçamak yaptım brş ay geçti ben de bünyemi sık sık az az ile toparlayacağım inşallahKizlarr napiyosunuz
Iki gundur dengem sasti spor yuruyus disinda yok.
Hastaligi hala atlatamadim ve iki öğün beni zorluyorr.
Offf el.atin azcik banaa
Canım malesefki hep bir sorun çıkıyo diyeti bırak başla bırak başla yerimde sayıyorum. Artık inşallah bişey çıkmazda bende devam edebilirimHarika bir fikir böyle olursa daha etkili olur sen paylaş bize de fikir olur
Şu menü şu sporla çok güzel gidiyor olmalı ne durumdasın
Sen bu moralle spor da yaparsın diyeceğim ama ağrın olursa diye diyemedim
Ben de Karatay yaptım 20 kilo onunla gitti sonra kaldım ksldılça kaçamak yaptım brş ay geçti ben de bünyemi sık sık az az ile toparlayacağım inşallah
Bende öyle bir dünya is guc.inşallah yarını kendime ayiracam çıkıp gezecem birazBende evde tüm halıları mobilyaları kaldırdım sildim süpürdüm çırptım serdim..
Bulaşık topladım
Çamaşır yıkadım serdim , bir makine katladım..
Şimdi balkon wc ve banyo yıkanacak ..
Birde kapıları sileyim diyorum
Bugün temizlik yapasım geldi valla
İnşallah canım.bende öyleyim 3 ana öğün yapıcam galiba 2 de şu an acıkıyorum cokCanım malesefki hep bir sorun çıkıyo diyeti bırak başla bırak başla yerimde sayıyorum. Artık inşallah bişey çıkmazda bende devam edebilirim
Spor yapmaya çalışıyorum ama korkuyorum idrar yaparken sag tarafım geriliyo ordan bi damar çekiyorlar sanki sanırım kendimi zorladım için oluyo daha önce böyle bi sorunum yoktu ayakta çok duruncada oluyo fark ediyorumHarika bir fikir böyle olursa daha etkili olur sen paylaş bize de fikir olur
Şu menü şu sporla çok güzel gidiyor olmalı ne durumdasın
Sen bu moralle spor da yaparsın diyeceğim ama ağrın olursa diye diyemedim
Ben de Karatay yaptım 20 kilo onunla gitti sonra kaldım ksldılça kaçamak yaptım brş ay geçti ben de bünyemi sık sık az az ile toparlayacağım inşallah
Artık kullanıldığımı düşünmeye başladım
Oğlan dün tutturdu sarma dolma diye. Dün 1 saat dolma sardım. Babası kurabiye istedi cevizli üzümlü olacakmış dolma sardım arada kurabiyeyide çıkarttım. Bugün oğlan anaokulundan geldi hemen sarma yoğurt diye tutturdu onu yedi. Akşama inegöl köfte yaptınmı diye soruyor. Köfte tam kıvamında olacak ızgara yapılmış olacak. Yaptım dedim patateste kızartsaydın köfte patatessiz yanlız kalır ağlar diyoronuda yaptık.
Yarınada taze kayseri mantısı yaparsın artık diyor. Hamur yoğurdum gece mantı açacam artık. Babasıda mozaik pasta istedi. Valla o kadar yoruluyorumki yemek yemekten soğudum valla. Sarma dolma mantı köfte kebap canım çıkıyor. Hepside tam kıvamında olacak hazır dondurulmuş mantı al pişir yemezler taze yapılmış olacak küçük küçük olacak içi dolu olacak. Tatlısı pastası kurabiyesi poğaçası canım çıkıyor. Bi kere iyi yapama söyleniyorlar beyenmiyorlar. Eşimde öyle zayıf ol fit ol koş spor yap. Akşama dört dörtlük yemekler yap. Bişeycik isteme. Gezmek isteme çocuklara bak evi temizle devamlı çok konuşma of pof bıktım
Misafir vardı yarında hastaneye gidicem yemegimi şimdiden hazırladım bendeAynen de canım çok takmıyorum artık
Biz aştık o dönemleri
Evde herkesin kilı sorunu oluştu
Çok sık isterlerse kilo alıyorsunuz diyorum
Şimdi haftada oluyor pasta börek
Aklam mercimek ıspanak vardı yediler
Büyük oğlum ıspanak yemedi aparetif atıştırdı
işin çok zor canım allah kolaylık versin. Ben yapı olarak biraz tembelim. Evdekilerde biliyorlar benden pek Bi şey istemezler. Öyle alıştılar. Sen kötü alıştırmışsın. Şimdi bebek olduğu için evdeyim hele çalışırken yemeğin çoğunu eşim yaparArtık kullanıldığımı düşünmeye başladım
Oğlan dün tutturdu sarma dolma diye. Dün 1 saat dolma sardım. Babası kurabiye istedi cevizli üzümlü olacakmış dolma sardım arada kurabiyeyide çıkarttım. Bugün oğlan anaokulundan geldi hemen sarma yoğurt diye tutturdu onu yedi. Akşama inegöl köfte yaptınmı diye soruyor. Köfte tam kıvamında olacak ızgara yapılmış olacak. Yaptım dedim patateste kızartsaydın köfte patatessiz yanlız kalır ağlar diyoronuda yaptık.
Yarınada taze kayseri mantısı yaparsın artık diyor. Hamur yoğurdum gece mantı açacam artık. Babasıda mozaik pasta istedi. Valla o kadar yoruluyorumki yemek yemekten soğudum valla. Sarma dolma mantı köfte kebap canım çıkıyor. Hepside tam kıvamında olacak hazır dondurulmuş mantı al pişir yemezler taze yapılmış olacak küçük küçük olacak içi dolu olacak. Tatlısı pastası kurabiyesi poğaçası canım çıkıyor. Bi kere iyi yapama söyleniyorlar beyenmiyorlar. Eşimde öyle zayıf ol fit ol koş spor yap. Akşama dört dörtlük yemekler yap. Bişeycik isteme. Gezmek isteme çocuklara bak evi temizle devamlı çok konuşma of pof bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?