Yorma canım senin şuan diyet + bol su ile devam etmen gerekiyorSpor yapmaya çalışıyorum ama korkuyorum idrar yaparken sag tarafım geriliyo ordan bi damar çekiyorlar sanki sanırım kendimi zorladım için oluyo daha önce böyle bi sorunum yoktu ayakta çok duruncada oluyo fark ediyorum
Bizdede eşimde olmaya başladı ama ses etmiyorum iyice şişsin o zaman diycemAynen de canım çok takmıyorum artık
Biz aştık o dönemleri
Evde herkesin kilı sorunu oluştu
Çok sık isterlerse kilo alıyorsunuz diyorum
Şimdi haftada oluyor pasta börek
Aklam mercimek ıspanak vardı yediler
Büyük oğlum ıspanak yemedi aparetif atıştırdı
Canım aslında bende tembeldim tüm gün yatarım tv film takılırım ama eşim aşırı tembel çoraplarını suyunu benden ister dağınık çok. Benimde burda hiç yardımcım yok annemde pek yemekten anlamaz işte iki çocuğa yeteyim diye uğraşırken iyice abarttılar. Bugün tüm köfte patates ne varsa silip süpürdüler yarına taze mantı istediler kurabiyeleri bitincede kek olacakmış bu sefer. Eşim önceden sabahları kahvaltıyı iş yerinde poğaça simit alır yerdi. Midesine dokunuyo diye 1 senedir kahvaltıyı evden götürüyo. Ekmek arası reçel peynir yapıyoruz yanına kurabiye poğaça kek. Dün söylemesi ayıp ıspanak yaptım yanına makarna yoğurt. Yediler beyenmediler sofradan sonra kek poğaça kurabiye aranıyorlae çekirge sürüsü gibilerişin çok zor canım allah kolaylık versin. Ben yapı olarak biraz tembelim. Evdekilerde biliyorlar benden pek Bi şey istemezler. Öyle alıştılar. Sen kötü alıştırmışsın. Şimdi bebek olduğu için evdeyim hele çalışırken yemeğin çoğunu eşim yapar
Bugün diyetimi çok sıkı tuttum 2litreye yakında su içtim halada elimde tarçınlı limonlu su var ve agır yaşamları izliyorumYorma canım senin şuan diyet + bol su ile devam etmen gerekiyor
Tabi gülüm gönülleri olsun ben de o moddayım ama gün geliyor baba ayrı çocuklar ayrı takılıyor aynı yemeği biri etli biri etsiz seviyor bazen gönüllerindeki olmuyorEşim çok tembel suyunu çorabını benden ister önüne koyar önünden alırım. Çay koy kek koy meyve getir böyle hep. Yapmasam küser suratı bi karış olur konuşmaz. Bende küslüğü hiç sevmiyorum hadi küsmesin hadi gönlü olsun derken bu günlere geldik
O da kaptanımızın hatırası hep izleyin derdi hey gidi günlerBugün diyetimi çok sıkı tuttum 2litreye yakında su içtim halada elimde tarçınlı limonlu su var ve agır yaşamları izliyorum
Anka cumaya kadar gelmiycekmi artık ayy çok üzücü ya 270kilo ne demek ikiz kardeş durumları çok vahim çok üzücüO da kaptanımızın hatırası hep izleyin derdi hey gidi günler
Çocuklar hiç durmadı gelemedim canım..gulenyuzumsunsen nerdesin bacıııııııııı
Bende akşam 3 çay bardağı limonlu sıcak su içtimBugün diyetimi çok sıkı tuttum 2litreye yakında su içtim halada elimde tarçınlı limonlu su var ve agır yaşamları izliyorum
Ben limonlu ve sirkeli sıcak su içtim sıcak suyu soguk sudan daha güzel içiyorum neden acabaBende akşam 3 çay bardağı limonlu sıcak su içtim
Neden yaptım bilmiyorum dA bi işe yarar belki
Kaldı mı Cuma'ya iki gün
Ne durumdasınız kızlar
Ben limonlu ve sirkeli sıcak su içtim sıcak suyu soguk sudan daha güzel içiyorum neden acaba
Ben limonlu ve sirkeli sıcak su içtim sıcak suyu soguk sudan daha güzel içiyorum neden acaba
Yine çekerse tarçınlı Türk kahvesi yap hemen geçer isteğin canım .5 Aralık Menü
Sabah 8.30
2 Etimek
1 kk peynir
7 zeytin
Çay
Ara 10.30 limonlu yeşil çay
Öğlen 12.30
4 YK bulgur pilavı
Zeytin yağlı Brüksel lahanası (toplam 5-6 tane yemisimdir havuçlari yemedim)
4 YK yoğurt
Ara 16.00
Tarçınlı yeşil elma
Akşam 19.30
Tavuk ızgara
Salata
20.30 sıcak çikolata
Son yazdığım olmadı biliyorum
Regl den dolayı canım çok tatlı çekince bari yemek yerine içmeyi tercih ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?