canım ellerine sağlık çok güzel olmuş. Artik bize de spor yaparak içini doldurmak kalır. İnşallah bol sporlarımız, çok çok puanlarımız olur. Yiyerek kilo veririz ama fit olmakta önemli. zayıf olup sarkmaktansa spor yapıp sikilaşmak en güzeli..Kızlar bu şekilde bir spor listesi oluşturdum bu hafta için. Sizden ricam eksik bir kişi kalmış mı kontrol eder misiniz? Bir de herkes kendi puanına ve gününe bakabilir mi atlamış olmayayım eski mesajlardan baktım dün tek tek baya zor oldu
88.2gidiyo kızlar digidiyo 90.5 çıkmıştım kabızlık yüzünden az önce tartıldım geçen cumaki kiloma 500gr kaldı şükür oda gidecek inş
canım sende ben gibisin bende ilk hedef 58 koydum. Daha sonra 55 yaparım diyorum. Aslında yanlış yapiyoruz. Hele sen 10 kilo vermissin niye fazlasını veremeyesin. Bu hayata bir kez geliyoruz güzel olmak zayıf olmak bizimde hakkımız. Pes etmeyelim.Çok teşekkür ederim canım..
Aynen bana da öyle geliyor
75 Olsam yeter diyordum şimdi
70 e bi bakıyım nasıl olacak diyorum 2. Hedef olarak onu koymayı düşünüyorum . Sonra duraklama falan olmaz da ben sinir krizlerine girmezsem duruma göre 65 i düşünebilirim .
Hayatım boyunca 70 i geçmemek için özen göstercem , takımı kötü duruma düşürmek istemediğim için adım adım hedef koyuyorum .
70 olunca durursa falan artık bundan sonrasını idare edebilirim diyip çıkarım listeden sanırım
Bugün ilaca başlarsam daha iyi olacak diye ümid ediyorum elimden geleni yapıcam inşçok sevindim hadi inşallah artılar gitsin eksiler gelsin
Hoşbulduk canım. Özleyin azcık. Zaten kafa falan toplatmıyorlar. Bebek hasta doktora geldik. Urolojiye gönderdiler bakalım sünnet olacak galiba sıra bekliyoruz. Pipişi şişti yazıkOna ne şüphe
Hoş geldin kaptanım özlemiştik valla
YaaaAyyyyy ankam
Çok teşekkür ederim desteğin için
Sen bu takımı kurmasaydın
Birikime karar vermeseydin
Orda benle tanışmasaydın
Beni buraya çağırmasaydın
Sporla tanıştırmasaydın
Ben kilo veremezdim
Pes etmek değil decanım sende ben gibisin bende ilk hedef 58 koydum. Daha sonra 55 yaparım diyorum. Aslında yanlış yapiyoruz. Hele sen 10 kilo vermissin niye fazlasını veremeyesin. Bu hayata bir kez geliyoruz güzel olmak zayıf olmak bizimde hakkımız. Pes etmeyelim.
Sen 57 olcan gibi geliyor banaPes etmek değil de
En son ne zaman 70 dim
O zaman nasıl görünüyordum çok hatırlamadığım için
Yakışmayacağını düşünüyorum ne alakAysa..
Ama yine de ben burdan 65 le giderim sanırım
Kız o zaman iyiki dürttün ankamYaaa
O senin kendi iraden canım. Senden başka kimse gelmedi bakİçinde varmış da birinin durtmesi lazımmış.
Geçmiş olsun sen iyi ol gerisini düşünme evel allah biz toparlanırız dün misafir geldi daha önce haber vermişlerdi gelememişlerdi dün yine aradılar mecbur kabul ettim bugün gidicem ögleden sonra çocukların okuldan gelmesini bekliyorum Allah yardımcın olsun inş sünnet olunca sorun kalmaz oda sende rahat edersin bunada şükür kuzumHoşbulduk canım. Özleyin azcık. Zaten kafa falan toplatmıyorlar. Bebek hasta doktora geldik. Urolojiye gönderdiler bakalım sünnet olacak galiba sıra bekliyoruz. Pipişi şişti yazık
Sen naptın ne dedi endokrinolog.
Sen 57 olcan gibi geliyor bana
Ayy kireçleme oldu sanırım .Hoşbulduk canım. Özleyin azcık. Zaten kafa falan toplatmıyorlar. Bebek hasta doktora geldik. Urolojiye gönderdiler bakalım sünnet olacak galiba sıra bekliyoruz. Pipişi şişti yazık
Sen naptın ne dedi endokrinolog.
İnşallah canım sana güveniyorumBugün ilaca başlarsam daha iyi olacak diye ümid ediyorum elimden geleni yapıcam inş
Karnımda makina lar çalışıyo sanki gurul gurulİnşallah canım sana güveniyorum
Bol bol ılık su iç
He o gelmedi ben gittim akşam innuk u n topike gittim hasret giderdim
Ayyy başınız sağolsun canım. Çok gençmiş. Rabbim sizlere ailesine sabır versin.Kızlar merhaba kuzenimvefat etti daha 40 yaşındaydı çok üzgünüm gelmeye çalışacağım ama gelemezsem cumaya izinli sayar mısınız beni
Bak benim peşimi bırak ben sana varmam
Başınız sagolsun kuzum ailesine sabır versin inna lillahi ve inna ileyhi raciunKızlar merhaba kuzenimvefat etti daha 40 yaşındaydı çok üzgünüm gelmeye çalışacağım ama gelemezsem cumaya izinli sayar mısınız beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?