Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş. Artik bize de spor yaparak içini doldurmak kalır. İnşallah bol sporlarımız, çok çok puanlarımız olur. Yiyerek kilo veririz ama fit olmakta önemli. zayıf olup sarkmaktansa spor yapıp sikilaşmak en güzeli..

canım sende ben gibisin bende ilk hedef 58 koydum. Daha sonra 55 yaparım diyorum. Aslında yanlış yapiyoruz. Hele sen 10 kilo vermissin niye fazlasını veremeyesin. Bu hayata bir kez geliyoruz güzel olmak zayıf olmak bizimde hakkımız. Pes etmeyelim.

Ona ne şüphe
Hoş geldin kaptanım özlemiştik valla
Hoşbulduk canım. Özleyin azcık. Zaten kafa falan toplatmıyorlar. Bebek hasta doktora geldik. Urolojiye gönderdiler bakalım sünnet olacak galiba sıra bekliyoruz. Pipişi şişti yazık
Sen naptın ne dedi endokrinolog.

Yaaa
O senin kendi iraden canım. Senden başka kimse gelmedi bak İçinde varmış da birinin durtmesi lazımmış.

Pes etmek değil de
En son ne zaman 70 dim
O zaman nasıl görünüyordum çok hatırlamadığım için
Yakışmayacağını düşünüyorum ne alakAysa..
Ama yine de ben burdan 65 le giderim sanırım

Yaaa
O senin kendi iraden canım. Senden başka kimse gelmedi bak İçinde varmış da birinin durtmesi lazımmış.
Kız o zaman iyiki dürttün ankam
Ya dürtmeseydin
Şimdi yiyordum sıcak beyaz ekmekle menemenleri
Kalıp kalıp çikolataları
Paket paket cipsleri

Iyyyyyy ne kadar kötü

Geçmiş olsun sen iyi ol gerisini düşünme evel allah biz toparlanırız dün misafir geldi daha önce haber vermişlerdi gelememişlerdi dün yine aradılar mecbur kabul ettim bugün gidicem ögleden sonra çocukların okuldan gelmesini bekliyorum Allah yardımcın olsun inş sünnet olunca sorun kalmaz oda sende rahat edersin bunada şükür kuzum

Ayy kireçleme oldu sanırım .
Geçmiş olsun canım
Sünnet olunca geçer benim oğlan da öyle olmuştı geçti sünnetle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…