Başın sağolsun canım mekanı cennet olsunKızlar merhaba kuzenimvefat etti daha 40 yaşındaydı çok üzgünüm gelmeye çalışacağım ama gelemezsem cumaya izinli sayar mısınız beni
ahh bide ben başlayabilsem şu sporaDün basen kısmıma sinir olup
Bacak çalıştıran hareketler baktım netten
Bugün onları yapıyorum 3 farklı hareket ..
15 dk oldu yapıyorum
Bacaklarım benden ayrıldı bağımsızlığını ilan etti
Süper çalıştırıyor sanırım ..
Puanını hesapladım 40 Ancak olmuş .
Çalışmaya devam
Squatgirl uygulamasını indirsene. Bacak için challange yapıyorlardı.Dün basen kısmıma sinir olup
Bacak çalıştıran hareketler baktım netten
Bugün onları yapıyorum 3 farklı hareket ..
15 dk oldu yapıyorum
Bacaklarım benden ayrıldı bağımsızlığını ilan etti
Süper çalıştırıyor sanırım ..
Puanını hesapladım 40 Ancak olmuş .
Çalışmaya devam
kız o saate kadar niye mantı yaptın sen bacımSelam kızlat varya çok uykusuzum. Dün gece 11 den gece 2 ye kadar mantı yaptım çok uykusuzum sabah 9 da uyandı ufaklık kahvaltı filan okul saatine kadar az kestiririm dedim ama ufacık uyutmuyor. Tokat atıyor bana. Neyse artık öyle böyle akşamı etcez
Napim canım gündüz ufaklık üzün vermiyo çok yaramaz illa bi zarar veriyokız o saate kadar niye mantı yaptın sen bacım
İçli köftede istiyorlarmış bende zıkkım yiyin artık dedim
Yapaacam zaten ama kızdırıyorlar ondan öyle diyorumkız yazık öyle demeseydin,müsayit olduğun bir ara yap onuda madem elinden geliyorsa
Asıl sen öyle deme. Geçen yazıyordu, lokanta gibi küçüğü büyüğü sipariş veriyorlarmis, yarın şunu yap bunu yap diye. Ve farklı şeyler istiyorlarmış.. ara sıra istenir tamam da hergün hergün sinir bozucu bence de.kız yazık öyle demeseydin,müsayit olduğun bir ara yap onuda madem elinden geliyorsa
Özlemiyek mi
Bak benim peşimi bırak ben sana varmam
Başınız sağolsun canımKızlar merhaba kuzenimvefat etti daha 40 yaşındaydı çok üzgünüm gelmeye çalışacağım ama gelemezsem cumaya izinli sayar mısınız beni
Aynen çok yorucu. Eti bile demir tavada steakhouse isterlerAsıl sen öyle deme. Geçen yazıyordu, lokanta gibi küçüğü büyüğü sipariş veriyorlarmis, yarın şunu yap bunu yap diye. Ve farklı şeyler istiyorlarmış.. ara sıra istenir tamam da hergün hergün sinir bozucu bence de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?