Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar az önce çamaşırları katladım yerleştirken bide aynadan ne göreyim saçlarım beyazlamış şok oldum benim saçımda hiç beyaz yoktu acaba hastanede çektiğim sancılardan sonramı oldu öyle bi İki tane degil 15tane kadar var her zaman evde başım açık olur dikkat ederim varmı diye hiç görmedim bu nasıl oldu anlamadım

Dün basen kısmıma sinir olup
Bacak çalıştıran hareketler baktım netten
Bugün onları yapıyorum 3 farklı hareket ..
15 dk oldu yapıyorum
Bacaklarım benden ayrıldı bağımsızlığını ilan etti
Süper çalıştırıyor sanırım ..
Puanını hesapladım 40 Ancak olmuş .
Çalışmaya devam

ahh bide ben başlayabilsem şu spora

Squatgirl uygulamasını indirsene. Bacak için challange yapıyorlardı.

kızlar varya ne hayallerim vardı yala oldu şimdiye çok tan 60 kiloya inmem gerekti ama başaramadım yaaaynaya bakıyorum nasıl pişmanlık çekiyorum.netten elbiselere bakıyorum bende öyle olabilirdim ama yapamadım

Selam kızlat varya çok uykusuzum. Dün gece 11 den gece 2 ye kadar mantı yaptım çok uykusuzum sabah 9 da uyandı ufaklık kahvaltı filan okul saatine kadar az kestiririm dedim ama ufacık uyutmuyor. Tokat atıyor bana. Neyse artık öyle böyle akşamı etcez

kız o saate kadar niye mantı yaptın sen bacım

Menümde belli oldu.
Sabah: 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir 1 yumurta 4 zeytin şekersiz ıhlamur

Ara: 1 muz 5 badem 1 ceviz

Öğlen: 1 dilim çavdar ekmeği ve yoğurtlu turp

Ara: sade filtre kahve

Akşam: 4 ızgara inegöl köfte ve yeşil salata
Elma sirkeli su 1 tk. Çörekotu yağı

kız yazık öyle demeseydin,müsayit olduğun bir ara yap onuda madem elinden geliyorsa
Asıl sen öyle deme. Geçen yazıyordu, lokanta gibi küçüğü büyüğü sipariş veriyorlarmis, yarın şunu yap bunu yap diye. Ve farklı şeyler istiyorlarmış.. ara sıra istenir tamam da hergün hergün sinir bozucu bence de.

Aynen çok yorucu. Eti bile demir tavada steakhouse isterler akşamdan eti sütte bekletilcek soslanıp ertesi günü kızgın demir tavada mühürlenip pişirilecek yanına tane tane mevlüt pilavı gibi olcak pilavıda. Bikere yanlış yap söylerler. Her hafta mantı filan derken dolmada çıktı başıma. İçli köftede istiyorlarmış. Teflon tavada pişirip koycan görcekler steakhouseyi
Küçük bile onlara benzemeye başladı. Dün kurabiyeler tazeydi yediler bugün yemiyorlar mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…