- 3 Ağustos 2016
- 2.385
- 16.445
- 208
- 45
Yohhhh seni kovmayız senin sayende begeni rekoru kırıyoz yani seninde bu grupta bi görevin var kuzucuk hiç kovarmıyız cici cici seviyoz biz seniHamınıza günaydın kızçeler..
Ben 95 olmadan listeye dönemiyorum ama liste dışı olsada ite kaka hala burdayım.
Kovmuyonuz di mi..
Ama koyverince o +600 gitmiyokiEvet haklisin bir an önce toparlanmam lazimm.
Ankayı da küstürdük zaten.
Cumaya eksi ile gelirim insallah. Ama pazartesi tartisi cok moralimi bozdu benim.
Hele ki hasta hasta spor yapip her tarafi. Tutuldugu halde +600 görünce koyverdim
Ağlama sus hastasın hastaEn son benim
Ben bu hallere düşecek insanmıydım
İyi bakalım gözün aydın canım2gündür wc problemim de gitti hamdolsun sabahları limonlu sirkeli sıcak su iyi geliyo birde yatmadan biberli yogurt yiyorum cumaya umutluyum en azından artı gelmem diye düşünüyorum
Yohhhh seni kovmayız senin sayende begeni rekoru kırıyoz yani seninde bu grupta bi görevin var kuzucuk hiç kovarmıyız cici cici seviyoz biz seni
Hakkaten ya kendimi yarım insan gibi hissediyorum nedense akşam eşime de söyledim dedim bazen sag tarafımda boşluk hissediyorum diyo canın sag ona şükretmemiz lazım geldi geçti boşverAğlama sus hastasın hasta
İnşallah hepimiz yazacağız canım teşekkür ederimMaşallah sana
Sen yakında başarı hikayeni de yazarsın
Şimdi kaçsın onu demiyon hiçHamınıza günaydın kızçeler..
Ben 95 olmadan listeye dönemiyorum ama liste dışı olsada ite kaka hala burdayım.
Kovmuyonuz di mi..
Aynen Allah beterinden saklasın kendine en az 2 ay dikkat et sonra yaparsın bol bolHakkaten ya kendimi yarım insan gibi hissediyorum nedense akşam eşime de söyledim dedim bazen sag tarafımda boşluk hissediyorum diyo canın sag ona şükretmemiz lazım geldi geçti boşver
Canım kendine haksızlık etme 10 kilo gerçekten müthiş bir başarı, tebrik ediyorum seni :) herkesin hedefi boyuna kilosuna kendine göre değişiyor tabiki. Bende ergenlik sonrası 78 79 lari gördüm o zaman 70 e inince inanılmaz geliyordu ama şu an çok fazla geliyor. Bence sende zayıfladıkça hedefinde değişecekAyyy bu soru bana mı
Heyecanlandım bu soru bana gelince
Çünkü 10 kilo versem de sayenizde gözüme hiç gözüküyor .
65 le 70 le zayıflamaya gelenler var..
Kaçamak dilim dilim börekler le keklerle yapmadım ama 1 ısırık 2 ısırıkla
1 er kare çikolatalarla yaptım canım.
Beyaz ekmeği pirinç pilavını ağzıma daha hiç sürmedim.
68 gündür en çok 5 kaşık makarna
5 kaşık bulgur pilavı yemişimdir.
Patates aşığı biriyken onu da unutalı çok oldu
Bi de akşam 4-5 de yemeği bırakıyorum
Onun dışında su ve spor var başka da özel birşey yapmıyorum canım ..
Duraklamaya girmekten korkuyorum bugünlerde.
İlk hedefim 75 di ama artık 70 e çekmek istiyorum . Oraya kadar duraklamadan bi verseydim..
Şimdi kaçsın onu demiyon hiç
Burdayım gozum üstündeİnşallah canım ne yapsak bugün süt sebze günü nasıl bazı topiklerde yapıyorlar
Yoksa aynen beslenip sıfır kaçamak bol su kapanışı beşe alsak
Bişey yapalım bu kaptanı geri döndüreliim
Ayyy bu soru bana mı
Heyecanlandım bu soru bana gelince
Çünkü 10 kilo versem de sayenizde gözüme hiç gözüküyor .
65 le 70 le zayıflamaya gelenler var..
Kaçamak dilim dilim börekler le keklerle yapmadım ama 1 ısırık 2 ısırıkla
1 er kare çikolatalarla yaptım canım.
Beyaz ekmeği pirinç pilavını ağzıma daha hiç sürmedim.
68 gündür en çok 5 kaşık makarna
5 kaşık bulgur pilavı yemişimdir.
Patates aşığı biriyken onu da unutalı çok oldu
Bi de akşam 4-5 de yemeği bırakıyorum
Onun dışında su ve spor var başka da özel birşey yapmıyorum canım ..
Duraklamaya girmekten korkuyorum bugünlerde.
İlk hedefim 75 di ama artık 70 e çekmek istiyorum . Oraya kadar duraklamadan bi verseydim..
95.8 de olur.. 95 i görelim tartıda yeterHamınıza günaydın kızçeler..
Kovmuyonuz di mi..
Ona ne şüpheBurdayım gozum üstünde
Çok teşekkür ederim canım..Canım kendine haksızlık etme 10 kilo gerçekten müthiş bir başarı, tebrik ediyorum seni :) herkesin hedefi boyuna kilosuna kendine göre değişiyor tabiki. Bende ergenlik sonrası 78 79 lari gördüm o zaman 70 e inince inanılmaz geliyordu ama şu an çok fazla geliyor. Bence sende zayıfladıkça hedefinde değişecek
Ayyyyy ankam
Vücut yeni kiloya adapte olmak için duraklayabiliyor bazen. Kaçamaksız devam edersen atlatırsın bişey olmaz. Sabırlısın sen yaparsın
Ayyyyy ankam
Çok teşekkür ederim desteğin için
Sen bu takımı kurmasaydın
Birikime karar vermeseydin
Orda benle tanışmasaydın
Beni buraya çağırmasaydın
Sporla tanıştırmasaydın
Ben kilo veremezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?