Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hamınıza günaydın kızçeler..

Ben 95 olmadan listeye dönemiyorum ama liste dışı olsada ite kaka hala burdayım.

Kovmuyonuz di mi..
Yohhhh seni kovmayız senin sayende begeni rekoru kırıyoz yani seninde bu grupta bi görevin var kuzucuk hiç kovarmıyız cici cici seviyoz biz seni

Ama koyverince o +600 gitmiyoki

Bende 500 ü gördüm canım
Ama bırakmadım elimden geleni yapıyım sonucunda yine + olursam kimse bişi demez
Ama +yım diye koyverirsem herkesin hakkına girmiş olurum sende toparlan hemen pes etme 2 günü bari sıkı tut olurmu.
Cuma Anka gelecek böyle görmesin bizi

Hakkaten ya kendimi yarım insan gibi hissediyorum nedense akşam eşime de söyledim dedim bazen sag tarafımda boşluk hissediyorum diyo canın sag ona şükretmemiz lazım geldi geçti boşver
Aynen Allah beterinden saklasın kendine en az 2 ay dikkat et sonra yaparsın bol bol

Canım kendine haksızlık etme 10 kilo gerçekten müthiş bir başarı, tebrik ediyorum seni :) herkesin hedefi boyuna kilosuna kendine göre değişiyor tabiki. Bende ergenlik sonrası 78 79 lari gördüm o zaman 70 e inince inanılmaz geliyordu ama şu an çok fazla geliyor. Bence sende zayıfladıkça hedefinde değişecek

Vücut yeni kiloya adapte olmak için duraklayabiliyor bazen. Kaçamaksız devam edersen atlatırsın bişey olmaz. Sabırlısın sen yaparsın

Çok teşekkür ederim canım..
Aynen bana da öyle geliyor
75 Olsam yeter diyordum şimdi
70 e bi bakıyım nasıl olacak diyorum 2. Hedef olarak onu koymayı düşünüyorum . Sonra duraklama falan olmaz da ben sinir krizlerine girmezsem duruma göre 65 i düşünebilirim .
Hayatım boyunca 70 i geçmemek için özen göstercem , takımı kötü duruma düşürmek istemediğim için adım adım hedef koyuyorum .
70 olunca durursa falan artık bundan sonrasını idare edebilirim diyip çıkarım listeden sanırım

Vücut yeni kiloya adapte olmak için duraklayabiliyor bazen. Kaçamaksız devam edersen atlatırsın bişey olmaz. Sabırlısın sen yaparsın
Ayyyyy ankam

Çok teşekkür ederim desteğin için
Sen bu takımı kurmasaydın
Birikime karar vermeseydin
Orda benle tanışmasaydın
Beni buraya çağırmasaydın
Sporla tanıştırmasaydın
Ben kilo veremezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…