Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım dün dedinya içli köfte haşladım misafire diye. Nasıl güzel oluyomu haşlaması. Ben hep kızartıyorım ama oğlanın reflüsü varya haşlasamda versem çok güzel olurmuki. Kızartma yedirmek istemiyorum

Kaynayan suya bir kaç adet limon tuzu katıp haşlarsan parçalanmaz, katınca da karıştırma, pişince al. Ben hiç kizartmam.

Kızlar, minik oğluşumun büyümesi neticesinde bugün çok büyük bir adım attık.. Meme hakkında sohbet ettik ve memedeki sütün bittiğini, artık gündüzleri süt olmadığını, isterse gece uyurken emecegini anlattım. Pek hoşuna gitmedi, suratı düştü falan.. Öğlen uykusunu reddetti. Şimdi uyutabildim ancak, sallayarak o da... 1 hafta sonra da uyku öncesi memesini keseceğim. İnşallah başarabilirim.

Kızlar koşu bandı ile sporumu tamamladım. Spor yapınca üzerimden büyük bir yük kalkıyor 15 dk koştum 25 dk yürüdüm toplamda 4.6 km yaptı. Sonrada biraz diğer hareketlerden yaptım. Bu arada iki tane termal şortum var biri xl biri m beden. Uzun zamandır xl olanı giyiyordum.dun spor yaprken bol geldiği için belimden düştü durdu. Bugün m olanı denedim ve içine girdim nasıl mutluyum bilemezsiniz

Benim oglum küçük ya ondan öyle sıkıntım yok.bide bir tane ondan öyle derdim yok galiba

Ayyy inanmıyorum gerçekten de oyle mi yahu.ne seciciler

Menü 06 aralık

Sabah 11.00
1 yumurta
2 dilim tb ekmek
2 yk lor peynir
2 fincan şekersiz cay
Domates salatalık

Ara 12.15
2 ceviz
1 kuru hurma

Öğlen 14.00
4 yk karnabahar yemeği
3 tane lahana sarması
Yoğurt

Ara 15.00
Şekersiz türk kahvesi

Ara 16.45
1 bardak kefir
1 cennet hurması

Aksam 18.30
1 tavuk ızgara avuç ici kadar
1 bardak kefir
1 kepçe çorba
Yeşillik

Ara 21.30
Tarçınlı süt
3 kuru kayısı

2 lt su

Merhaba kizlar bizim yemek faslı bitti erken yedik bugün. Gece acikirsam süt içerim artık. Bugün istikrarlı bir şekilde başladım artık çok bunaldim çünkü.nette elbise baktım içim gitti resmen

Xl ihtiyaç yok sanırım bende tam o tayttan araştırıyodum isabet oldu kız sen kaç kilosun Xl giyonki

Merhaba kizlar bizim yemek faslı bitti erken yedik bugün. Gece acikirsam süt içerim artık. Bugün istikrarlı bir şekilde başladım artık çok bunaldim çünkü.nette elbise baktım içim gitti resmen
Ne bırakman ne de bir kaç kilo alman senin isteyince ne güzel kilo vetdiğin gerçeğini değiştirmez
Asya sen çok güzel başaracaksın
İnşallah hepimiz başaracağız

Kızçeler diyetisyen den geliyorum sevinimmi üzülimmi bilemedim günlük 8dilim ekmek yazdı 4kaşık pilav makarna verdi 3ana 3ara ögün verdi günlük tempolu 30.yada 45dk yürüyüş verdi verdide verdi günlük calori miktarı 1650

Ne bırakman ne de bir kaç kilo alman senin isteyince ne güzel kilo vetdiğin gerçeğini değiştirmez
Asya sen çok güzel başaracaksın
İnşallah hepimiz başaracağız
Kız sen yokmu senn topigin gaz ocagına sensin çok güzel motive ediyon gaza getiriyon dünden beri senin gazınla yemeden içmeden kesildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…