Canım dün dedinya içli köfte haşladım misafire diye. Nasıl güzel oluyomu haşlaması. Ben hep kızartıyorım ama oğlanın reflüsü varya haşlasamda versem çok güzel olurmuki. Kızartma yedirmek istemiyorumAsıl sen öyle deme. Geçen yazıyordu, lokanta gibi küçüğü büyüğü sipariş veriyorlarmis, yarın şunu yap bunu yap diye. Ve farklı şeyler istiyorlarmış.. ara sıra istenir tamam da hergün hergün sinir bozucu bence de.
Kaynayan suya bir kaç adet limon tuzu katıp haşlarsan parçalanmaz, katınca da karıştırma, pişince al. Ben hiç kizartmam.Canım dün dedinya içli köfte haşladım misafire diye. Nasıl güzel oluyomu haşlaması. Ben hep kızartıyorım ama oğlanın reflüsü varya haşlasamda versem çok güzel olurmuki. Kızartma yedirmek istemiyorum
basın sağolsun allah rahmet eylesin. Kalanlara sabir versinKızlar merhaba kuzenimvefat etti daha 40 yaşındaydı çok üzgünüm gelmeye çalışacağım ama gelemezsem cumaya izinli sayar mısınız beni
Benim oglum küçük ya ondan öyle sıkıntım yok.bide bir tane ondan öyle derdim yok galibaAsıl sen öyle deme. Geçen yazıyordu, lokanta gibi küçüğü büyüğü sipariş veriyorlarmis, yarın şunu yap bunu yap diye. Ve farklı şeyler istiyorlarmış.. ara sıra istenir tamam da hergün hergün sinir bozucu bence de.
Ayyy inanmıyorum gerçekten de oyle mi yahu.ne secicilerAynen çok yorucu. Eti bile demir tavada steakhouse isterlerakşamdan eti sütte bekletilcek soslanıp ertesi günü kızgın demir tavada mühürlenip pişirilecek yanına tane tane mevlüt pilavı gibi olcak pilavıda. Bikere yanlış yap söylerler. Her hafta mantı filan derken dolmada çıktı başıma. İçli köftede istiyorlarmış. Teflon tavada pişirip koycan görcekler steakhouseyi
Küçük bile onlara benzemeye başladı. Dün kurabiyeler tazeydi yediler bugün yemiyorlar mesela
Xl ihtiyaç yok sanırım bende tam o tayttan araştırıyodum isabet olduKızlar koşu bandı ile sporumu tamamladım. Spor yapınca üzerimden büyük bir yük kalkıyor15 dk koştum 25 dk yürüdüm toplamda 4.6 km yaptı. Sonrada biraz diğer hareketlerden yaptım. Bu arada iki tane termal şortum var biri xl biri m beden. Uzun zamandır xl olanı giyiyordum.dun spor yaprken bol geldiği için belimden düştü durdu. Bugün m olanı denedim ve içine girdim nasıl mutluyum bilemezsiniz
Ne bırakman ne de bir kaç kilo alman senin isteyince ne güzel kilo vetdiğin gerçeğini değiştirmezMerhaba kizlar bizim yemek faslı bitti erken yedik bugün. Gece acikirsam süt içerim artık. Bugün istikrarlı bir şekilde başladım artık çok bunaldim çünkü.nette elbise baktım içim gitti resmen
Kızlar merhaba kuzenimvefat etti daha 40 yaşındaydı çok üzgünüm gelmeye çalışacağım ama gelemezsem cumaya izinli sayar mısınız beni
Kız sen yokmu senn topigin gaz ocagına sensin çok güzel motive ediyon gaza getiriyon dünden beri senin gazınla yemeden içmeden kesildimNe bırakman ne de bir kaç kilo alman senin isteyince ne güzel kilo vetdiğin gerçeğini değiştirmez
Asya sen çok güzel başaracaksın
İnşallah hepimiz başaracağız
Aynen canım etoburlar zaten. 1 gün önceden hazırlık yapıyorum ertesi günün yemeği için. Akşamdan terbiyele filan hep uğraştırıcı şeylerAyyy inanmıyorum gerçekten de oyle mi yahu.ne seciciler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?