Birde böyle yapayım canım çok sağol. Reflüsü var çokta seviyo isteyip duruyo ben yapmıyordum ama hafta sonu yaparım hem haşlama kalorisi fazla olmaz bulgurlu diyetede uyar bende yiyebilirim 2 taneKaynayan suya bir kaç adet limon tuzu katıp haşlarsan parçalanmaz, katınca da karıştırma, pişince al. Ben hiç kizartmam.
Canım genel olarak menünün saatleri ve ana öğünleri falan güzel ama bugünMenü 06 aralık
Sabah 11.00
1 yumurta
2 dilim tb ekmek
2 yk lor peynir
2 fincan şekersiz cay
Domates salatalık
Ara 12.15
2 ceviz
1 kuru hurma
Öğlen 14.00
4 yk karnabahar yemeği
3 tane lahana sarması
Yoğurt
Ara 15.00
Şekersiz türk kahvesi
Ara 16.45
1 bardak kefir
1 cennet hurması
Aksam 18.30
1 tavuk ızgara avuç ici kadar
1 bardak kefir
1 kepçe çorba
Yeşillik
Ara 21.30
Tarçınlı süt
3 kuru kayısı
2 lt su
Boyun kaç canımBu arada ideal kilom 65 miş
23kilo fazlam var amanınnnn
Bu diyetisyenler ne çok seviyor ekmeği 8 dilim nedir yaKızçeler diyetisyen den geliyorum sevinimmi üzülimmi bilemedim günlük 8dilim ekmek yazdı 4kaşık pilav makarna verdi 3ana 3ara ögün verdi günlük tempolu 30.yada 45dk yürüyüş verdi verdide verdi günlük calori miktarı 1650
Kızlar koşu bandı ile sporumu tamamladım. Spor yapınca üzerimden büyük bir yük kalkıyor15 dk koştum 25 dk yürüdüm toplamda 4.6 km yaptı. Sonrada biraz diğer hareketlerden yaptım. Bu arada iki tane termal şortum var biri xl biri m beden. Uzun zamandır xl olanı giyiyordum.dun spor yaprken bol geldiği için belimden düştü durdu. Bugün m olanı denedim ve içine girdim nasıl mutluyum bilemezsiniz
Aynen katılıyorumNe bırakman ne de bir kaç kilo alman senin isteyince ne güzel kilo vetdiğin gerçeğini değiştirmez
Asya sen çok güzel başaracaksın
İnşallah hepimiz başaracağız
İnşallah canım cokk istiyorum ya cokNe bırakman ne de bir kaç kilo alman senin isteyince ne güzel kilo vetdiğin gerçeğini değiştirmez
Asya sen çok güzel başaracaksın
İnşallah hepimiz başaracağız
Eliptik az yer kaplıyo bende alcam ikinci el bakıyorum bir gün koşu bandı bi gün eliptik düşünüyorum
Tebrik ederim canım sporun Harika
Sizi gördükçe canım eliptik bisiklet ve yürüyüş bandı çekiyor valla
Evde yerim olsa kesin alırdım
Öyle boşa zaman harcadimki annemde felç olunca tam Allak bullak oldum.çok ağladım sinirim den ya.ne kiloymus arkadaş bir 60 a dusemedim dedim yaAynen katılıyorumasya_01
Neden herşey bitmiş gibi konuşuyorsun
Hala birşeyler yapıp başarabilirsin canım...
H Hamzakifzulal
Takımın güzel moral deposusun valla
Eliptik basen yapıyor diyordu kızlar bende alacaktim vazgeçtim.Eliptik az yer kaplıyo bende alcam ikinci el bakıyorum bir gün koşu bandı bi gün eliptik düşünüyorum
1.61çıktı boy ben 1.68biliyodum çekmişim demekkiBoyun kaç canım
Ben 160 cm mim
Nette hesaplayınca 52 çıkıyor.
Kız bu ufaklık solakmıEki Görüntüle 2075945 Ortancanin ödevlerini toparliyoruz, 3 gündür gitmiyor malum. Konu eksiklerini tamamlıyoruz. Akşam yemeği yemedim henüz. Kahvaltıyla duruyorum. Adet bana uğurlu gelir inşallah.
Evet :) Yemeği bile solla yer.Kız bu ufaklık solakmı
Sıcak suyla yikaniyorsan1.61çıktı boy ben 1.68biliyodum çekmişim demekki
Kız ikiside bende mevcut akşamları gelip tepinebilirsin hem iki çift muhabbet ederik
Tebrik ederim canım sporun Harika
Sizi gördükçe canım eliptik bisiklet ve yürüyüş bandı çekiyor valla
Evde yerim olsa kesin alırdım
İvit doğruSıcak suyla yikaniyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?