Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaynayan suya bir kaç adet limon tuzu katıp haşlarsan parçalanmaz, katınca da karıştırma, pişince al. Ben hiç kizartmam.
Birde böyle yapayım canım çok sağol. Reflüsü var çokta seviyo isteyip duruyo ben yapmıyordum ama hafta sonu yaparım hem haşlama kalorisi fazla olmaz bulgurlu diyetede uyar bende yiyebilirim 2 tane

Canım genel olarak menünün saatleri ve ana öğünleri falan güzel ama bugün
Trabzon hurması
Hurma
Kuru kayısı
Hepsi bi ara da biraz fazla geldi..
Bunlardan biriyle şeker ihtiyacı giderilebilir
Akşam ki tarçınlı süte de çok gerek kalmamış bence ..

Bu diyetisyenler ne çok seviyor ekmeği 8 dilim nedir ya yani pilav makarna konusunda miktar az oldukça yenmeli bencede her zaman değil tabi ama. Ekmek konusunda da vardır bı bildikleri herhalde :) verdiği menüyü kabataslak paylaşabilir misin canım sakıncası yoksa. Karbonhidrat protein dengesi konusunda fikir olsun bize de

Tebrik ederim canım sporun Harika
Sizi gördükçe canım eliptik bisiklet ve yürüyüş bandı çekiyor valla
Evde yerim olsa kesin alırdım

Ne bırakman ne de bir kaç kilo alman senin isteyince ne güzel kilo vetdiğin gerçeğini değiştirmez
Asya sen çok güzel başaracaksın
İnşallah hepimiz başaracağız
Aynen katılıyorum asya_01
Neden herşey bitmiş gibi konuşuyorsun
Hala birşeyler yapıp başarabilirsin canım...

H Hamzakifzulal
Takımın güzel moral deposusun valla

Ufacığı uyutunca 65 dakika 7 km yaptım koşu bandında.
Spordan sonra tüm hücrelerinize kadar karbonhidrat ister vücut eğer spordan sonra yerseniz zayıflama yavaşlar zorlaşır mümkünse kardiyodan sonra filtre veya başka bir kahve için şekersiz sütsüz sade olarak daha hızlı zayıflarsınız. Tabiki zayıflama sorunu yoksa spordan sonra protein filan iyi tercih ama bizim yağ yakamız lazım bırakalımda kendinden yesin vücut

Aynen katılıyorum asya_01
Neden herşey bitmiş gibi konuşuyorsun
Hala birşeyler yapıp başarabilirsin canım...

H Hamzakifzulal
Takımın güzel moral deposusun valla
Öyle boşa zaman harcadimki annemde felç olunca tam Allak bullak oldum.çok ağladım sinirim den ya.ne kiloymus arkadaş bir 60 a dusemedim dedim ya

Kahvaltı 09:00
2 haşlanmış yumurta
1 serçe parmak kadar börek
1 kivi
Marul
7 zeytin
3 ceviz
Peynir
1 bardak limonlu su

Öğle 14:00
2 dilim pırasalı Karatay börek
1 bardak ayran
1mandalina

Akşam 17:00
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar
1 ceviz

Ara 21:00 tarçınlı Türk kahvesi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…