Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dünden pırasa var, tarhana çorbası var, şehriye çorbası var. Sabah kağnı hızıyla evi temizledim. 1 haftadır ellememistim evi süpürme harici. Kapılara kadar sildim. Yavaş yapınca pek yorulmadim.
Bende bugün pırasa yapacagim ama 2seferdir pırasam hiç güzel olmuyo çokmu pişiriyorum nedir katı oluyo görüntüsünü bile sevmiyorum ne pişirsem acep onu atarım buzluğa

Oda oda temizlik yapanlara hastayım diyorumki diger odalar bitene kadar ilk yaptıgım oda yine tozlanır başladınmı bitiricen gece yatmam yine bitiririm kafama takarım rüyalarıma girer o derece manyam
Ayağına dolanan yok da ondan. Ben 4 kap bulaşık yıkamaya kalkıyorum 10 kere bölüyorlar.

Ayağına dolanan yok da ondan. Ben 4 kap bulaşık yıkamaya kalkıyorum 10 kere bölüyorlar.
Şimdi bile evde kırlentin yeri degişsin savaş çıkarıyorum ama korkan varmı yok yine aynı kendime ediyorum yoruldum iş yapmaktan emeklilik istiyorum

Şimdi bile evde kırlentin yeri degişsin savaş çıkarıyorum ama korkan varmı yok yine aynı kendime ediyorum yoruldum iş yapmaktan emeklilik istiyorum
Bizim evde kırlentler hiç yerinde durmuyor hep yerde.
Oyuncaklar hep dağınık. Akşam topluyorum gece kız kalkmış dağıtmış.. Bazen toplamıyorum bile.

Bende bugün pırasa yapacagim ama 2seferdir pırasam hiç güzel olmuyo çokmu pişiriyorum nedir katı oluyo görüntüsünü bile sevmiyorum ne pişirsem acep onu atarım buzluğa
Pirincide fazla oluyor çokta pişiyor olabilir annem katı yaptığında bizde beğenmiyoruz lapa gibi kötü oluyor

Bizim evde kırlentler hiç yerinde durmuyor hep yerde.
Oyuncaklar hep dağınık. Akşam topluyorum gece kız kalkmış dağıtmış.. Bazen toplamıyorum bile.
Çıldırırım gece yatmadan bile evi toplar sonra yatarım sabah 6.30da çocukları okula gönderir bazalarını toplamadan yatmam geri

Aynen bende öyleyim hiç yapamam ayrı oda oda.
Önceden hepsini bi anda yapardım ama şimdi olmuyor..
Bi gün çamaşırı yıkıyorum
Ertesi gün katlayıp ütüleri yapıyorum
Sonraki gün tüm evi süpürüp siliyorum
Wc banyo balkon yıkıyorum
Ertesi gün dE toz alıp kapı siliyorum
Yani 4 günde bitiyor
Oda oda temizlik yapanlara hastayım diyorumki diger odalar bitene kadar ilk yaptıgım oda yine tozlanır başladınmı bitiricen gece yatmam yine bitiririm kafama takarım rüyalarıma girer o derece manyam

İnşallah canım inşallah

Ertesi gün toz alana kadar ortalık yine süpürge ister az geniş olsaydım keşke çok pişmanım kendimi sevmiyorum bu konuda

Allah kolaylık versin canım benim eşim bir gün kalsın hiç işim bitmiyor sanki.
Zaten o yuzden sürekli temizlik temizlik diye bir tarafimi parcaliyor um ya.1 hafta gidecek temizlik 1 gun sonra ev aynı halde oluyor.napalım artik alıştık. Ben bişey daha dicek tim ya bu kopyala yapıştır telden olmuyor pc ye geçmek gerek ben sürekli paylasamicam galiba orda kaptan napacaz o durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…