Bende bugün pırasa yapacagim ama 2seferdir pırasam hiç güzel olmuyo çokmu pişiriyorum nedir katı oluyo görüntüsünü bile sevmiyorum ne pişirsem acep onu atarım buzluğaDünden pırasa var, tarhana çorbası var, şehriye çorbası var. Sabah kağnı hızıyla evi temizledim. 1 haftadır ellememistim evi süpürme harici. Kapılara kadar sildim. Yavaş yapınca pek yorulmadim.
Sen evlimisin benmi kaçırdım olayı?Benimkide uzun dönem yaptı. Daha öncesinde imkanı olmamış üniversiteye gidememiş fabrikada çalışıyordu aynı mevsimlik işlerde çalışıyordu insallah geldiğinde daha düzenli iyi bir iş buluruz
Ayağına dolanan yok da ondan. Ben 4 kap bulaşık yıkamaya kalkıyorum 10 kere bölüyorlar.Oda oda temizlik yapanlara hastayım diyorumki diger odalar bitene kadar ilk yaptıgım oda yine tozlanır başladınmı bitiricen gece yatmam yine bitiririm kafama takarım rüyalarıma girer o derece manyam
Şimdi bile evde kırlentin yeri degişsin savaş çıkarıyorum ama korkan varmı yok yine aynı kendime ediyorum yoruldum iş yapmaktan emeklilik istiyorumAyağına dolanan yok da ondan. Ben 4 kap bulaşık yıkamaya kalkıyorum 10 kere bölüyorlar.
Bizim evde kırlentler hiç yerinde durmuyor hep yerde.Şimdi bile evde kırlentin yeri degişsin savaş çıkarıyorum ama korkan varmı yok yine aynı kendime ediyorum yoruldum iş yapmaktan emeklilik istiyorum
Pirincide fazla oluyor çokta pişiyor olabilir annem katı yaptığında bizde beğenmiyoruz lapa gibi kötü oluyorBende bugün pırasa yapacagim ama 2seferdir pırasam hiç güzel olmuyo çokmu pişiriyorum nedir katı oluyo görüntüsünü bile sevmiyorum ne pişirsem acep onu atarım buzluğa
Çıldırırım gece yatmadan bile evi toplar sonra yatarım sabah 6.30da çocukları okula gönderir bazalarını toplamadan yatmam geriBizim evde kırlentler hiç yerinde durmuyor hep yerde.
Oyuncaklar hep dağınık. Akşam topluyorum gece kız kalkmış dağıtmış.. Bazen toplamıyorum bile.
Oda oda temizlik yapanlara hastayım diyorumki diger odalar bitene kadar ilk yaptıgım oda yine tozlanır başladınmı bitiricen gece yatmam yine bitiririm kafama takarım rüyalarıma girer o derece manyam
Aynen o yüzden sanırım bide çok pişiriyorum geç pişiyor kaç kere su koyuyorum yine altını kapattıktan sonra o suyuda çekiyorPirincide fazla oluyor çokta pişiyor olabilir annem katı yaptığında bizde beğenmiyoruz lapa gibi kötü oluyor
Yok değilim. Erkek arkadaşımSen evlimisin benmi kaçırdım olayı?
İnşallah canım inşallahBenimkide uzun dönem yaptı. Daha öncesinde imkanı olmamış üniversiteye gidememiş fabrikada çalışıyordu aynı mevsimlik işlerde çalışıyordu insallah geldiğinde daha düzenli iyi bir iş buluruz
Takıntılısın baya kız bende öyleydim ama şimdiŞimdi bile evde kırlentin yeri degişsin savaş çıkarıyorum ama korkan varmı yok yine aynı kendime ediyorum yoruldum iş yapmaktan emeklilik istiyorum
Ertesi gün toz alana kadar ortalık yine süpürge ister az geniş olsaydım keşke çok pişmanım kendimi sevmiyorum bu konudaAynen bende öyleyim hiç yapamam ayrı oda oda.
Önceden hepsini bi anda yapardım ama şimdi olmuyor..
Bi gün çamaşırı yıkıyorum
Ertesi gün katlayıp ütüleri yapıyorum
Sonraki gün tüm evi süpürüp siliyorum
Wc banyo balkon yıkıyorum
Ertesi gün dE toz alıp kapı siliyorum
Yani 4 günde bitiyor
Ben bir sorarım anneme eve gelsinAynen o yüzden sanırım bide çok pişiriyorum geç pişiyor kaç kere su koyuyorum yine altını kapattıktan sonra o suyuda çekiyor
Temizlik günü eşim çocukları yembihliyo bugün evde temizlik var annene bulaşmayın yine siniri tepesindeTakıntılısın baya kız bende öyleydim ama şimdi
Amaaaaaaan canım daha kıymetli çünkü yetişemiyorum
Ben çok pirinçli hiç sevmiyorumAynen o yüzden sanırım bide çok pişiriyorum geç pişiyor kaç kere su koyuyorum yine altını kapattıktan sonra o suyuda çekiyor
Bu sefer öyle yapim bari bugün yine canım bişey yapmak istemiyoBen çok pirinçli hiç sevmiyorum
2 silme yemek kaşığı yetiyor canım
Zaten o yuzden sürekli temizlik temizlik diye bir tarafimi parcaliyor um ya.1 hafta gidecek temizlik 1 gun sonra ev aynı halde oluyor.napalım artik alıştık. Ben bişey daha dicek tim ya bu kopyala yapıştır telden olmuyor pc ye geçmek gerek ben sürekli paylasamicam galiba orda kaptan napacaz o durumuAllah kolaylık versin canım benim eşim bir gün kalsın hiç işim bitmiyor sanki.
Bende bugün tek ögün yaptım sabah kahvaltı yok 1saat önce yemek yedim bitti20 dk önce bitirdim kızlar yemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?