Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nasıl o linke mi eklicez menuyu

Benim bebitto uykudan uyandı ve BİNGO!! Atesi 37.9. Ortancamı bugün öğleden sonra okula gönderdim, sabah halsizdi. Onu kurtardım derken bu başladı. Bu sene noldu bu çocuklara yaaaa. Geçen sene hiç böyle olmamışlardı. İyice yükselmeden ateşi sancı mancı dinlemedim çıktım yürüyüş bandına. Yavaş yavaş yürüyorum. Yürüyüş sanciya iyi de gelir malum.

Banada hatırlatın ne olurki cezaya kalmim diskalifiye olmim yazık bana

Kızlar sporum araya sıkıştı bugün.oğlan kilime meyve suyu döktü onu yikadim evi temizledim.yürüyüş e vakit kalmadı akşam AVM ye gidecez ama o yuruyus sayılmiyor.yarın inşallah kuzu uyuyunca hemen cikicam banda.

Nee kaaa boş bir gün geçirdim yaa bu gün.. Kalkayım bişeyler yapayım bari. Yemek de yok akşama Sizde neler var
Ayy bende tüm gün birşeyleri çıkardım market fatura ev derken bu saat oldu.akşam mangal var tabi o mangalida ben yakiyorum eşimi beklesem 9 u buluyor.

Nee kaaa boş bir gün geçirdim yaa bu gün.. Kalkayım bişeyler yapayım bari. Yemek de yok akşama Sizde neler var
Dünden pırasa var, tarhana çorbası var, şehriye çorbası var. Sabah kağnı hızıyla evi temizledim. 1 haftadır ellememistim evi süpürme harici. Kapılara kadar sildim. Yavaş yapınca pek yorulmadim.

Dünden pırasa var, tarhana çorbası var, şehriye çorbası var. Sabah kağnı hızıyla evi temizledim. 1 haftadır ellememistim evi süpürme harici. Kapılara kadar sildim. Yavaş yapınca pek yorulmadim.
Aynı gün kapıları nasıl siliyorsunuz ya. Ben 3,günde anca siliyorum benim kapım mı çok acaba.

Aynı gün kapıları nasıl siliyorsunuz ya. Ben 3,günde anca siliyorum benim kapım mı çok acaba.
Oda oda temizlik yapanlara hastayım diyorumki diger odalar bitene kadar ilk yaptıgım oda yine tozlanır başladınmı bitiricen gece yatmam yine bitiririm kafama takarım rüyalarıma girer o derece manyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…