Nasıl o linke mi eklicez menuyuOy çokluğu oldu zaten kızlar kalıyor. Her gün mutlaka oraya da menü ekliyoruz. Eklenmemesi halinde menü paylaşılmamış sayılıyor ve ceza alınıyor.
Ceza menü kontrolüdür. Aynı kişi alışkanlığını sürdürürse diskalifiye olur
Sevgiler saygılar.
Buraya yazıyoruz sonra onu kopyalayıp o linke de ekliyoruz. Link 1. sayfada canım.Nasıl o linke mi eklicez menuyu
Aaaa kötü yaa anladım canım. İnşallah dönüşte düzenli bir işi olur.Ha birde sigorta falan da yok.yevmiye hesabı
evetflorence_N
@innuk
S smy11
Gulumse24 EVET
lemonade17
@Hamzakifzulal EVET
@Niloyabebe
@Elmira2017
@gulenyuzumsunsen EVET
asya_01
Kızlar kaptanımız
"Diğer konuya menü eklemeye devam edelim mi ,
Yoksa kaldırılsın mı "diye soruyor oylama yapıyoruz
Devam için EVET
kalkması için HAYIR
Banada hatırlatın ne olurki cezaya kalmim diskalifiye olmim yazık banaOy çokluğu oldu zaten kızlar kalıyor. Her gün mutlaka oraya da menü ekliyoruz. Eklenmemesi halinde menü paylaşılmamış sayılıyor ve ceza alınıyor.
Ceza menü kontrolüdür. Aynı kişi alışkanlığını sürdürürse diskalifiye olur
Sevgiler saygılar.
İnşallah canım.kuzucugumu düşünüyorum hep.iyi bir eğitim alsın güzel bir ortamda büyüsün istiyorum.Rabbim her şeyin hayırlısı ni versinAaaa kötü yaa anladım canım. İnşallah dönüşte düzenli bir işi olur.
Amin canımİnşallah canım.kuzucugumu düşünüyorum hep.iyi bir eğitim alsın güzel bir ortamda büyüsün istiyorum.Rabbim her şeyin hayırlısı ni versin
Ayy bende tüm gün birşeyleri çıkardım market fatura ev derken bu saat oldu.akşam mangal var tabi o mangalida ben yakiyorum eşimi beklesem 9 u buluyor.Nee kaaa boş bir gün geçirdim yaa bu gün.. Kalkayım bişeyler yapayım bari. Yemek de yok akşamaSizde neler var
Ay siz severmisiniz bilmiyorumde ben bayılıyorum anneannem geldi bikaç hafta önce memleketten kelle paça getirmiş onu yaptılar akşam yemeğimiz sanırsamMNee kaaa boş bir gün geçirdim yaa bu gün.. Kalkayım bişeyler yapayım bari. Yemek de yok akşamaSizde neler var
Evet genelde yağmur lu havada is olmuyor.askerlik bitince iyi bir işe girer inşAmin canım
O zaman senin eşin evde mi oluyor genelde.
Benimkide uzun dönem yaptı. Daha öncesinde imkanı olmamış üniversiteye gidememiş fabrikada çalışıyordu aynı mevsimlik işlerde çalışıyordu insallah geldiğinde daha düzenli iyi bir iş buluruzEvet genelde yağmur lu havada is olmuyor.askerlik bitince iyi bir işe girer inş
Dünden pırasa var, tarhana çorbası var, şehriye çorbası var. Sabah kağnı hızıyla evi temizledim. 1 haftadır ellememistim evi süpürme harici. Kapılara kadar sildim. Yavaş yapınca pek yorulmadim.Nee kaaa boş bir gün geçirdim yaa bu gün.. Kalkayım bişeyler yapayım bari. Yemek de yok akşamaSizde neler var
Aynı gün kapıları nasıl siliyorsunuz ya. Ben 3,günde anca siliyorumDünden pırasa var, tarhana çorbası var, şehriye çorbası var. Sabah kağnı hızıyla evi temizledim. 1 haftadır ellememistim evi süpürme harici. Kapılara kadar sildim. Yavaş yapınca pek yorulmadim.
Allah kolaylık versin canım benim eşim bir gün kalsın hiç işim bitmiyor sanki.Evet genelde yağmur lu havada is olmuyor.askerlik bitince iyi bir işe girer inş
Canım ben buraya yazdığım anda hemen kopyalayıp 1. Sayfaya da ekliyorum bu şekilde alışkanlık haline getirirsen unutmazsinBanada hatırlatın ne olurki cezaya kalmim diskalifiye olmim yazık bana
Hımmm maalesef ben sevmiyorum ama Karatay çok faydalı yiyin çocuklarınıza yedirin der hep.Ay siz severmisiniz bilmiyorumde ben bayılıyorum anneannem geldi bikaç hafta önce memleketten kelle paça getirmiş onu yaptılar akşam yemeğimiz sanırsamM
Oda oda temizlik yapanlara hastayım diyorumki diger odalar bitene kadar ilk yaptıgım oda yine tozlanır başladınmı bitiricen gece yatmam yine bitiririm kafama takarım rüyalarıma girer o derece manyamAynı gün kapıları nasıl siliyorsunuz ya. Ben 3,günde anca siliyorumbenim kapım mı çok acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?