Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende oluyo telden üstten sürükle mavi olunca kopyala yap diger sayfaya yapıştır

Burda çoklu alıntı yap oraya git alıntıları ekle de.

Kızlar menum

Sabah
1 buçuk has yum
5 zeytin peynir domates salatalik ca

Öğle 5 kasik bulgur pilavı tavuk haşlama roka

Aksam
Tavuk ızgara salata

Su 2 lt
Spor
30 dk zumba ve 50 twist

Benim yarın spor salonunda tartılma günüm dört haftada bir tartılıyordum. Günlük olarak neyde kaç dakika kaç kalori hep yazıyordum. Yediklerimide yazıp kalori hesabı yapıyordum 1100ü aşmamaya çalışıyor her fitness gününde en az 600 yakmadan + egzersizsiz eve dönmüyordum. 10gün 5660kalori ile ayı kapattım. İsterseniz kiloma ve bölgesel sorunlarıma göre bana spor salonunda verilen eğzersizi yazabilirim. Belki hoşunuza gider kendinize uygun görür yaparsınız

Ertesi gün toz alana kadar ortalık yine süpürge ister az geniş olsaydım keşke çok pişmanım kendimi sevmiyorum bu konuda
Bende oyleydim eskiden ilk işe başladığımda çok Zorlanmıştım hatta bu yuzden. Ama sonra dedim valla benden kıymetli mi. Şimdi haftada bir güzel bir süpürge oh mis çamaşır bulaşık mecbur Zaten. Ama öyle derinlemesine toz almalar kapı cam silmeler ayda bir falan ama hala arada bı geliyor gelenler pazar sabah 8 cam silmişligim var :))

Alıntı yapıp Quote leri silince oluyor canım

Valla şurda 3-5 yıl sonra istesemde kimse dağıtmayacak. Dünya işleri için kimsenin huzurunu kaçırmaya değmez canım.
Çok doğru bende bazen eşimle tartisiyorum dağınık diye ama sonra üzülüyorum. Ev işi nankör zaten ananem hep böyle der yapıyorsun iki gün sonra yine aynı kısır döngü :))

Çok iyi olur canım bizde faydalanırız hoşgeldin bu arada :)

Bende bugün pırasa yapacagim ama 2seferdir pırasam hiç güzel olmuyo çokmu pişiriyorum nedir katı oluyo görüntüsünü bile sevmiyorum ne pişirsem acep onu atarım buzluğa
Benim de öyle olurdu, internetten bakıp yaptım en son. Soğan koymazdım. Koydum. Az biber salçası koyardim domates olamliymis mesela, pirinci pırasa biraz kendi suyunu az çekince konuyormus, sonra Ra yemeğin suyu konuyormus falan. Sert olmadı bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…