Bende oluyo telden üstten sürükle mavi olunca kopyala yap diger sayfaya yapıştırZaten o yuzden sürekli temizlik temizlik diye bir tarafimi parcaliyor um ya.1 hafta gidecek temizlik 1 gun sonra ev aynı halde oluyor.napalım artik alıştık. Ben bişey daha dicek tim ya bu kopyala yapıştır telden olmuyor pc ye geçmek gerek ben sürekli paylasamicam galiba orda kaptan napacaz o durumu
Neden , diyetisyenin listesini yapmayacak mısın canımBende bugün tek ögün yaptım sabah kahvaltı yok 1saat önce yemek yedim bitti
Burda çoklu alıntı yap oraya git alıntıları ekle de.Zaten o yuzden sürekli temizlik temizlik diye bir tarafimi parcaliyor um ya.1 hafta gidecek temizlik 1 gun sonra ev aynı halde oluyor.napalım artik alıştık. Ben bişey daha dicek tim ya bu kopyala yapıştır telden olmuyor pc ye geçmek gerek ben sürekli paylasamicam galiba orda kaptan napacaz o durumu
Valla şurda 3-5 yıl sonra istesemde kimse dağıtmayacak. Dünya işleri için kimsenin huzurunu kaçırmaya değmez canım.Temizlik günü eşim çocukları yembihliyo bugün evde temizlik var annene bulaşmayın yine siniri tepesinde
Tamam öyle oluyor sa yapayımBurda çoklu alıntı yap oraya git alıntıları ekle de.
Düdüklü de yapsana canım 10 dkAynen o yüzden sanırım bide çok pişiriyorum geç pişiyor kaç kere su koyuyorum yine altını kapattıktan sonra o suyuda çekiyor
Bende oyleydim eskiden ilk işe başladığımda çok Zorlanmıştım hatta bu yuzden. Ama sonra dedim valla benden kıymetli mi. Şimdi haftada bir güzel bir süpürge oh mis çamaşır bulaşık mecbur Zaten. Ama öyle derinlemesine toz almalar kapı cam silmeler ayda bir falanErtesi gün toz alana kadar ortalık yine süpürge ister az geniş olsaydım keşke çok pişmanım kendimi sevmiyorum bu konuda
Alıntı yapıp Quote leri silince oluyor canımZaten o yuzden sürekli temizlik temizlik diye bir tarafimi parcaliyor um ya.1 hafta gidecek temizlik 1 gun sonra ev aynı halde oluyor.napalım artik alıştık. Ben bişey daha dicek tim ya bu kopyala yapıştır telden olmuyor pc ye geçmek gerek ben sürekli paylasamicam galiba orda kaptan napacaz o durumu
Çok doğru bende bazen eşimle tartisiyorum dağınık diye ama sonra üzülüyorum. Ev işi nankör zaten ananem hep böyle der yapıyorsun iki gün sonra yine aynı kısır döngü :))Valla şurda 3-5 yıl sonra istesemde kimse dağıtmayacak. Dünya işleri için kimsenin huzurunu kaçırmaya değmez canım.
Çok iyi olur canım bizde faydalanırızBenim yarın spor salonunda tartılma günüm dört haftada bir tartılıyordum. Günlük olarak neyde kaç dakika kaç kalori hep yazıyordum. Yediklerimide yazıp kalori hesabı yapıyordum 1100ü aşmamaya çalışıyor her fitness gününde en az 600 yakmadan + egzersizsiz eve dönmüyordum. 10gün 5660kalori ile ayı kapattım. İsterseniz kiloma ve bölgesel sorunlarıma göre bana spor salonunda verilen eğzersizi yazabilirim. Belki hoşunuza gider kendinize uygun görür yaparsınız
3 kapım var.Aynı gün kapıları nasıl siliyorsunuz ya. Ben 3,günde anca siliyorumbenim kapım mı çok acaba.
Benim de öyle olurdu, internetten bakıp yaptım en son. Soğan koymazdım. Koydum. Az biber salçası koyardim domates olamliymis mesela, pirinci pırasa biraz kendi suyunu az çekince konuyormus, sonra Ra yemeğin suyu konuyormus falan. Sert olmadı bu sefer.Bende bugün pırasa yapacagim ama 2seferdir pırasam hiç güzel olmuyo çokmu pişiriyorum nedir katı oluyo görüntüsünü bile sevmiyorum ne pişirsem acep onu atarım buzluğa
O bana kilo aldırır yaa 8dilim ekmek ne demek bacım ekmegi kesmişler ekmek yemeye başlamak delilik gibi geliyoNeden , diyetisyenin listesini yapmayacak mısın canım
Hoşbuldumm. Burdan resim atılıyormu bilmiyorum resim olarak atarım oluyprsa daha iyi olurÇok iyi olur canım bizde faydalanırızhoşgeldin bu arada :)
Eşimde aynısını diyo şimdi onlar çocuk 5sene sonra istesende yapmazlar diyo ama gel gelelim bende o sabır yokValla şurda 3-5 yıl sonra istesemde kimse dağıtmayacak. Dünya işleri için kimsenin huzurunu kaçırmaya değmez canım.
Haklısın sen bilirsin canımO bana kilo aldırır yaa 8dilim ekmek ne demek bacım ekmegi kesmişler ekmek yemeye başlamak delilik gibi geliyo
İyce hamur olur vallaDüdüklü de yapsana canım 10 dk
8dilimde çokmuş daha neler özeldemi gittin diyetisyene devlettemiO bana kilo aldırır yaa 8dilim ekmek ne demek bacım ekmegi kesmişler ekmek yemeye başlamak delilik gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?