- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Geçen gün bazaları çektim allahım altını görsen çıldırırsın ne ararsan var tabi tozda eşime dedim gel bak iyiki yabancı kimsenin yanında çekmemişim yerin dibine girerdim bide diyosun ki evde ne varki temizlik yapıyor gör bak dedimEn sinir olduğum da çektiğim her mobilyanın altından bir şey çıkması.
Günde 8dilim ekmek var ben aylardır ekmek yemiyorum şok oldum yapamam her halde kuzum8dilimde çokmuş daha neler özeldemi gittin diyetisyene devlettemi
Haklısın vallaGünde 8dilim ekmek var ben aylardır ekmek yemiyorum şok oldum yapamam her halde kuzum
Bide bana diyo ki listeye uy kafana göre diyet yapmaHaklısın valla
Bir gidiyormuşsun kilo almışsınBide bana diyo ki listeye uy kafana göre diyet yapma
Dosya yükle var canım, ben telden yapamadım ama PC den yaptım sen dene belki teldende yükleyebilirsinHoşbuldumm. Burdan resim atılıyormu bilmiyorum resim olarak atarım oluyprsa daha iyi olur
Gitmiycem ki benim amacım insülin direncine falan baktırmaktı kuzum Diyetisyenin tarif bana göre degil makarna pilav yemeyen ben yersem artıya dönerim kaçınılmazBir gidiyormuşsun kilo almışsın
Geçmiş olsun kuzum bende pazar adet günüm bakalım düzenli olucam mı amaliyattan sonra onu merak ediyorumKızlar ben bugün çok halsizim ya sanırım hasta oluyorumiştahım yok hiç sabahtan beri midem basım ağrıyor falan. Spor da yapamadım pek bugün akşam da yapamam büyük ihtimalle bide misafir gelecek of bakalım yarınki tartı ne gosterecek
Pırasa kış domates yaz sebzesi nasıl olcak.Benim de öyle olurdu, internetten bakıp yaptım en son. Soğan koymazdım. Koydum. Az biber salçası koyardim domates olamliymis mesela, pirinci pırasa biraz kendi suyunu az çekince konuyormus, sonra Ra yemeğin suyu konuyormus falan. Sert olmadı bu sefer.
Eee ne dedi endokrinGitmiycem ki benim amacım insülin direncine falan baktırmaktı kuzum Diyetisyenin tarif bana göre degil makarna pilav yemeyen ben yersem artıya dönerim kaçınılmaz
Ne pişirdin canım benimHaaa domates salçasıymış pardon.
Makarna pilav yeme canım. Onlar diğer seçenekler. Bence 15 gün deneyebilirsin. Ben diyetisyen listesinde ara öğünler yüzünden yapamıyorum. Ara öğün yapınca içimdeki uyuyan canavar uyanıyor onume gelenş yiyorumGitmiycem ki benim amacım insülin direncine falan baktırmaktı kuzum Diyetisyenin tarif bana göre degil makarna pilav yemeyen ben yersem artıya dönerim kaçınılmaz
Et sote yapıyorum canım hala pişiyor. Benim de dünden mercimekli lahanam var. Onu yiyeceğim şimdi. Eşim geç geliyor benim onu beklemiyorum.Ne pişirdin canım benim
B12 için igne verdi 10tane bunu kullan bundan sonra her ay 1tane igneye başla dedi ömür boyu sen hiç et yemiyo musun dedi migde den endoskopi çektir neden vitamin almıyorsun bi baktır dedi d vitamin için devit verdi 20damla günlükEee ne dedi endokrin
Mercimekli lahana nasıl oluyo kabusları ay bende kapuska yapıcam çok seviyorumEt sote yapıyorum canım hala pişiyor. Benim de dünden mercimekli lahanam var. Onu yiyeceğim şimdi. Eşim geç geliyor benim onu beklemiyorum.
Makarna pilav ekmek yemezsem zatin digerleri benim yaptıgım şeyler kapta ım Diyetisyenin verdiginede menüleri yapıyom zatin sadece ekmek makarna pilav yokMakarna pilav yeme canım. Onlar diğer seçenekler. Bence 15 gün deneyebilirsin. Ben diyetisyen listesinde ara öğünler yüzünden yapamıyorum. Ara öğün yapınca içimdeki uyuyan canavar uyanıyor onume gelenş yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?