Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

En sinir olduğum da çektiğim her mobilyanın altından bir şey çıkması.
Geçen gün bazaları çektim allahım altını görsen çıldırırsın ne ararsan var tabi tozda eşime dedim gel bak iyiki yabancı kimsenin yanında çekmemişim yerin dibine girerdim bide diyosun ki evde ne varki temizlik yapıyor gör bak dedim

Sütlü tarçınlı kahve yaptım isteyen varmı karşılıklı içek kızçeler ya bu türk kahvesinden güzel oluyo türk kahvesini içemedim bunu hergün yaparım artıkın

Kızlar ben bugün çok halsizim ya sanırım hasta oluyorum iştahım yok hiç sabahtan beri midem basım ağrıyor falan. Spor da yapamadım pek bugün akşam da yapamam büyük ihtimalle bide misafir gelecek of bakalım yarınki tartı ne gosterecek

Geçmiş olsun kuzum bende pazar adet günüm bakalım düzenli olucam mı amaliyattan sonra onu merak ediyorum

Pırasa kış domates yaz sebzesi nasıl olcak.

Gitmiycem ki benim amacım insülin direncine falan baktırmaktı kuzum Diyetisyenin tarif bana göre degil makarna pilav yemeyen ben yersem artıya dönerim kaçınılmaz
Makarna pilav yeme canım. Onlar diğer seçenekler. Bence 15 gün deneyebilirsin. Ben diyetisyen listesinde ara öğünler yüzünden yapamıyorum. Ara öğün yapınca içimdeki uyuyan canavar uyanıyor onume gelenş yiyorum

Eee ne dedi endokrin
B12 için igne verdi 10tane bunu kullan bundan sonra her ay 1tane igneye başla dedi ömür boyu sen hiç et yemiyo musun dedi migde den endoskopi çektir neden vitamin almıyorsun bi baktır dedi d vitamin için devit verdi 20damla günlük

Makarna pilav ekmek yemezsem zatin digerleri benim yaptıgım şeyler kapta ım Diyetisyenin verdiginede menüleri yapıyom zatin sadece ekmek makarna pilav yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…