Şuan yanındayım canım.sol bacağı nobetten dolayi atıyor.sol gözü ve dudagin sol tarafı. Cokk kötü halde.tavanı izliyor gözünü açınca seyir më bir ara çok fena artıyor bakışları kayıyor. Bir ilaç varmış oda hastanede yok.onu vermelerini bekliyorumNaptınız canım? Nasıl oldu annen?
Allah şifalar versinŞuan yanındayım canım.sol bacağı nobetten dolayi atıyor.sol gözü ve dudagin sol tarafı. Cokk kötü halde.tavanı izliyor gözünü açınca seyir më bir ara çok fena artıyor bakışları kayıyor. Bir ilaç varmış oda hastanede yok.onu vermelerini bekliyorum
Bende iyiyim şükür canım sıkılıyo 2gündür poşa gibi geziyodum evde olunca sıkılıyorum ya biri gelsin diyorum yada ben gidim ama bugün evdeyim sende yorma kendini fazla Allah kolaylık versin herkeseDüne göre iyiyim ama hala hastayım canım
Sağol düşündüğün için sen nasılsın ...
Sabah bi akrabam aradı sana geliyorum müsaitsen diye .deli gibi kabul ettim hasta hasta.şimdiye kadar ikram hazırladım evin 3 günlük işini yaptım çocukları uyutuyorum .hiç halim kalmadı...
Benimki de 3 u bitirdi cnm dün lazimliga ilk yaptigi için hotweel araba aldik. Ama her yapisina alamam. Bugün vukuat yok henüz. Hayirlisi bakalimBenim kızda öyle olmuştu wc den geliyoduk evde üstüne yapıyodu ama ben başka yöntem bulmuştum bezine çiş yapmazsan sana hergün hediye alıcam diyodum sabah kalkıyodum bezi kuru bişey alıyodum abur cubur öyle öyle alıştı ama 3 yaşındaydı tabi
Bende baharı bekliycektim normalde ama dün birden bire kilot giymek istedi. Hazir istemisken baslayalim dedim. Artik peteklerde kuruturum napiim.kışın alıştırmak zor olur. İlkbahar ya da yaz mevsiminde deneseydin canım. Çünkü her yere foş foş salıcak ıslananları balkona sererdin.
Bu sabah tuvalette 40 dk seans yaptik suyla oynaya oynaya yapti. Daha biz kaka deneyimi yasamadik bakalim o nasil olacak. En sinir oldugum sey kaka bulasan kiyafeti temizlemek.Benimki de ilk 2 gün kaçırdı, halıya, parkeye... Büyük abdestini de 4 gün yarısını yere düşürdü.. Sonra alıştı. Şimdi lazimligini kendi döküyor tuvalete yarısı da yere tabii Anne dökecek sen çocuksun diyorum yok...
Amin canımBende iyiyim şükür canım sıkılıyo 2gündür poşa gibi geziyodum evde olunca sıkılıyorum ya biri gelsin diyorum yada ben gidim ama bugün evdeyim sende yorma kendini fazla Allah kolaylık versin herkese
Kız ödüllendirdim derken öyle oyuncak tarzı degil kraker cips dondurma jelibon sürpriz yumurta bu gibi şeyler eve aldım her gün 1tane ödül diye veriyodum siz açılışı çok pahalıya getirmişsinizBenimki de 3 u bitirdi cnm dün lazimliga ilk yaptigi için hotweel araba aldik. Ama her yapisina alamam. Bugün vukuat yok henüz. Hayirlisi bakalim
Bende baharı bekliycektim normalde ama dün birden bire kilot giymek istedi. Hazir istemisken baslayalim dedim. Artik peteklerde kuruturum napiim.
Bu sabah tuvalette 40 dk seans yaptik suyla oynaya oynaya yapti. Daha biz kaka deneyimi yasamadik bakalim o nasil olacak. En sinir oldugum sey kaka bulasan kiyafeti temizlemek.
Beyinde damar tıkanıklığı vardı yanlış hatırlamıyorsam. O da nöbet yapabilir. Doktorlar ne diyor?Şuan yanındayım canım.sol bacağı nobetten dolayi atıyor.sol gözü ve dudagin sol tarafı. Cokk kötü halde.tavanı izliyor gözünü açınca seyir më bir ara çok fena artıyor bakışları kayıyor. Bir ilaç varmış oda hastanede yok.onu vermelerini bekliyorum
Aynen senin dediğin gibi o tikanik olan damar diğer damara çok yakinmis o da nöbet gecirtiyormusBeyinde damar tıkanıklığı vardı yanlış hatırlamıyorsam. O da nöbet yapabilir. Doktorlar ne diyor?
Alzheimer belirtileri de belki bu tikanikliktan kaynaklanıyor olabilir. Pıhtının tedavisi için ne düşünüyorlar?Aynen senin dediğin gibi o tikanik olan damar diğer damara çok yakinmis o da nöbet gecirtiyormus
Ayy yeni okudum canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah canımAynen senin dediğin gibi o tikanik olan damar diğer damara çok yakinmis o da nöbet gecirtiyormus
Anneme bu ilaçlar çokağır geliyor.bağırıyor tanımıyor kimseyi.şimdi hangi ilacın ona uygun olduğunu ayarlıyor lar dozunu falan.yoksa halisulasyon görüyorAlzheimer belirtileri de belki bu tikanikliktan kaynaklanıyor olabilir. Pıhtının tedavisi için ne düşünüyorlar?
Canım benim Allah razı olsun.Rabbim şifa sini versin inşallahAyy yeni okudum canım çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah canım
Canım, bağırması ilaçtan değil tıkanıklığın sebep olduğu oryantasyon bozukluğundan. Bilinci normal değil malum. Kendine geldiğinde hiç birini hatırlamayacak. Kendini üzme bunun için.Anneme bu ilaçlar çokağır geliyor.bağırıyor tanımıyor kimseyi.şimdi hangi ilacın ona uygun olduğunu ayarlıyor lar dozunu falan.yoksa halisulasyon görüyor
Olabilir canım haklısın çünkü o diğer yattiginda da o bağırıp cagirmalari hatirlamiyordu.bak biz ilactanmi acaba diyorduk.Rabbim yardımcımız olsun cokk zor ya nasıl olacak bilmiyorum.düşünüp kendini kasa kasa kriz gecirtti kendine.Canım, bağırması ilaçtan değil tıkanıklığın sebep olduğu oryantasyon bozukluğundan. Bilinci normal değil malum. Kendine geldiğinde hiç birini hatırlamayacak. Kendini üzme bunun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?