Ben dün senden çok yedim kuzum o kadarcıktan bişey olmaz ben dün kaçırmama ragmen ve adet olacağım halde tartıda eksi gördüm bugünSelam kızlar misafir yeni gitti..
Mercimek köftesi dışında yediklerimden dolayı akşam yemeği yemeyeceğim
Az yedim ama Kendimi çok suçlu hissediyorum yine de ..
Akşam da 2 mandalina yerim diye düşündüm eğer yeme derseniz onu dA yemem valla
Henüz hiç spor dA yapmadım eşimin yemeğini verip yaparım inşallah
Siz neler yapıyorsunuz şu hafta sonu bitse de topiğin sessizliği de geçse yA
Sizsiz olmuyor
Sorma bende bugün evde çok sıkıldım topik çok sessizSelam kızlar misafir yeni gitti..
Mercimek köftesi dışında yediklerimden dolayı akşam yemeği yemeyeceğim
Az yedim ama Kendimi çok suçlu hissediyorum yine de ..
Akşam da 2 mandalina yerim diye düşündüm eğer yeme derseniz onu dA yemem valla
Henüz hiç spor dA yapmadım eşimin yemeğini verip yaparım inşallah
Siz neler yapıyorsunuz şu hafta sonu bitse de topiğin sessizliği de geçse yA
Sizsiz olmuyor
Valla korkum dan az az yedim ama nasıl bişiyse sanki dünyayı yemiş gibi hissediyorumBen dün senden çok yedim kuzum o kadarcıktan bişey olmaz ben dün kaçırmama ragmen ve adet olacağım halde tartıda eksi gördüm bugün
Ay kıyamam sana ahanda geldim benSorma bende bugün evde çok sıkıldım topik çok sessiz
Ayyy kalabalık yerler den nefret eder oldum vallaŞükür avmden çıktık. İnanılmaz kalabalıktı. Arabayı otoparka 30 dakikada anca koyduk. Lcwden de tunik bedenine bakamadım. Sanki bedava dağıtıyor dükkanlar. Nasıl kalabalık anlatamam. Oyuncakları aldık çıktık. Oğlanın da bot aldık. Ne o gezmeye gelmiştik. Alışveriş yarışmaları gibi olduGorumcemle sohbetin karîm oldu.
Valla bu kahvaltıyı iyi yiyorsun kuzumSabah kahvaltım saat 12.00
1bardak süte 3kaşık yulaf ve Mısır gevregi katıp yedim
Öglen akşam birlikte oldu saat 16.00
1kase mantar çorbası
1kase pırasa
4kaşık bulgur pilavı
2parça tavuk
2kaşık yogurt
1kase salata
2litre su
Otopark -3. Kattaydi, ye bulana kadar 30-35 dakika geçirdik. Her yer karbonmonoksit gazı malum. Afakanlar bastı, üstümde 5 kat var diye. Kalabalığı görünce girmedim. Bir de yemek saatim çok gece kalırdı, LCW malum gir çık 1 saat...Ayyy kalabalık yerler den nefret eder oldum valla
Tüketim çılgını bi toplum olduk valla
Kız insan tuniğin bedenine bakmaz mı hiç
Takım işe yarıyor demek buBiliyomusunuz kaç gün oldu daha 4gündür sizinleyim. Ama çok yememin ya da yediğim kaçamakların sizin menülerineze bakınca vicdan azabını çekiyorum. Diyorumki bende bu ablalar gibi yesem bende zayıflardım bi tutamıyosun boğazını nur diyorumçok mu çok tribe girdim anlatamam
Meyve suyu olmaz canım. Sıvı şeker grubuna girdiği için direk yağ olarak kalıyor.Sabah 12.00
4 kaşık kadar didilmiş baharatlı tavuk
1 dilim ekmek
3 bardak çay
6 küçük dilim kaçi peyniri
2 kaşık ev yoğurdu
Öğle 16.00
1 orta türk kahvesi
1 bütün ceviz
Akşam 18.30
2 sb ayran
1 tabak işkembe (annemin dökülmesin kızım günah bu gün son demesiyle mecburi içtim)
1 dilim patates kızartması (kokusu geldi burnuma valla canım çekti)
Ara 20.30
1 sb portakal mandalina suyu
1 küçük muz
Ara 00.00
1 sb sirkeli ılık su
1lt su
Kız akşam degil saat 4te yedim şimdi bile acıktım wc den çıkamıyom günün yargıcı orda geçiyo migdem hemen boşalıyo kendimi çok hafif hissediyorum vallaValla bu kahvaltıyı iyi yiyorsun kuzum
peynir zeytin yumurta olmadan doyamam ben
Akşam da baya dolu dolu olmuş
Afiyetler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?