Hepimiz gelip bi el Atalım kaptancım düşündüğün şeye bak senin canın sagolsunİyi akşamlar kızlar. Mahvoldum sabahtan beri yaa. Ustalar vardı. Heryeri mahvettiler.. Daha geçen hafta temizlik yapmıştım.camlardan soğuk geliyordu oraları boşalttılar doldurdular falan. Yine dip bucak yapmam lazım camlar da.silinecek mecbur
Yani öğle akşam birlikte olmuş yA onun için dedim canım sevindim sorunun geçmesineKız akşam degil saat 4te yedim şimdi bile acıktım wc den çıkamıyom günün yargıcı orda geçiyo migdem hemen boşalıyo kendimi çok hafif hissediyorum valla
Hangi hedef cane bu haftaki kilo hedefimi yoksa hedef kilommuAy kıyamam sana ahanda geldim ben
Eee dün senin hedef kaç dedim yazmadın
Hangi hedef cane bu haftaki kilo hedefimi yoksa hedef kilommu
Tabii ki. Hoşgeldin. Kurallarimiz 1. sayfada canım. İyice oku. Sormak istediğin bir şey varsa biz buradayız.Merhaba bende katılabilir miyim acaba?
Merhaba bende katılabilir miyim acaba?
Bu hafta pek bi beklentim yok Çünkim dün adet olmam gerekirken hala giden gelen yok malesefBu haftaki
kolaylıklar dilerim,Hepimiz gelip bi el Atalım kaptancım düşündüğün şeye bak senin canın sagolsun
Tamam olur muzu yemem o zamanTakım işe yarıyor demek bu
Öyle öyle azaltacaksın inşallah canım
Ama akşamki muzu yemesen mi acaba
Mandalina portakal suyu yeter sanki
Eğer kendin yapıyorsan bi portakal bi mandalina ve bir de muZ fazla gelebilir
Meyve suyu olmaz canım. Sıvı şeker grubuna girdiği için direk yağ olarak kalıyor.
başarılar:)Kendimi kısaca tanıtayım o zaman ..
3 çocuğum var ..sonuncudan sonra kilom yerleşti sanki ..3 versem 4 alıyorum ..bu yüzden diyetisyen desteğiyle zayıflayayım dedim ..bu sefer sağlıklı olsun dedim ..tatlıya maalesef düşkünüm bu huyumu hiç sevmiyorum inşallah bu sefer başarırım
Teşekkürler hepimize inşallahbaşarılar:)
Güzel fikirmişben motivasyon olarak kendime hediye sözü verdim:)))) başlangıçta kararlılık simgesi olarak fil simgeli bir bileklik aldım, canım bir şey çektiğinde ona bakıyorum, 10 kilo verdiğimde çok beğendiğim bir kolye var onu alacağım, 23 kg mı verdiğimde eşimden hediye yüzük istedim:)))))
Ayyyyy hangimiz değiliz ki o tatlı zehirlereKendimi kısaca tanıtayım o zaman ..
3 çocuğum var ..sonuncudan sonra kilom yerleşti sanki ..3 versem 4 alıyorum ..bu yüzden diyetisyen desteğiyle zayıflayayım dedim ..bu sefer sağlıklı olsun dedim ..tatlıya maalesef düşkünüm bu huyumu hiç sevmiyorum inşallah bu sefer başarırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?