- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Gramajları mutfak tartısı ile mi ölçüyorsun?25 gram 1 dilim ediyor tahminim ..ilginç geldi hoşuma gitti başarılar11.12.2017
sabah:70 gram keçi peyniri, 25 gram çavdar ekmeği, 90 gram yeşillik, 1 elma, 1 bardak çay
öğlen: 135 gram haşlanmış et, 135 gram buharda pişmiş karnabahar, 25 gram çavdar ekmeği, 1 armut
akşam: 140 gram nohut ( yağsız sadece baharatla tatlandırılmış), 140 gram yağsız salata, 25 gram çavdar ekmeği, 1 portakal
Misafirim var kuzum yemek çay fırsatım olmuyoGulumse24 nerelerdesin canım ?
Geçmiş olsun canım.Anka Kaptanım, benim burun iptal. Ağzımın içi de fena. Şimdilik iyiyim ama ileride nasıl olurum bilmem. İyileşene kadar bölgesel yapacağım.
:) mutfak tartım var yoksa başa çıkılmaz, ekmeğim özel doktorumdan alıyorum, külçe gibi ağır bir çavdar ekmeğiGramajları mutfak tartısı ile mi ölçüyorsun?25 gram 1 dilim ediyor tahminim ..ilginç geldi hoşuma gitti başarılargüzel olmuş
59.7 yazmıyor mu@Elmira2017 kilo bildirimin yalnış olmuş kuzum geçen haftaki kilon dogru bu haftaki kilon 79 yazmışsın
geçmiş olsun acil şifalar dilerimGeçmiş olsun canım.
Hahahah yaa valla baya kıskanmışım demekki@Elmira2017 doğru yazmış dabulutungokyuzu değiştirmiş yanlış yazmış sonra kıskandı galiba 59 u 79 yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?