Yok yavrum o market sirkeleri için geçerli.. organik gerçek fermente sirkenin faydası çok zararı yok. Zaten organik sirke asitli olmuyo elma suyu gibi oluyo. Peygamber efendimiz sirkeye ekmek doğayıp yermişti. En güzeli elma sirkesini evde kendin yapıp içeceksinSirkeli su
Ay hiç içemiyorum acayip tadı var ama sirkeli su mideyi deliyomuş
Sirkeli su
Ay hiç içemiyorum acayip tadı var ama sirkeli su mideyi deliyomuş
Yok yavrum o market sirkeleri için geçerli.. organik gerçek fermente sirkenin faydası çok zararı yok. Zaten organik sirke asitli olmuyo elma suyu gibi oluyo. Peygamber efendimiz sirkeye ekmek doğayıp yermişti. En güzeli elma sirkesini evde kendin yapıp içeceksin
Şu an girdin canım hoşgeldinBen gruba nasil giricem zayiflama yolundayim ve 6 aralikta spora ve diyete basladim. İlk basladigim kilo 91.80 di suan 89,90 2 kilo kadar verdim. Cok hirsliyim ve basaricam. 5 gunluk bir surec bu sadece
Bu hafta kilo veremezsem yandın senden bilirim niloyaAyyy ne yapayim ya offf hep kilo veriyor
hoşgeldin canım. Hedef kilon kac?Ben gruba nasil giricem zayiflama yolundayim ve 6 aralikta spora ve diyete basladim. İlk basladigim kilo 91.80 di suan 89,90 2 kilo kadar verdim. Cok hirsliyim ve basaricam. 5 gunluk bir surec bu sadece
Geçmiş olsun canım. Merak etme hastalanınca metabolizma hızlanıyo spor yapmasanda kilo verirsinHala hastalığım geçmedi kırıklığı tüm vücudum dA duruyor
Üstüne bi de huysuz çocuklarım da eklenince spor bu hafta hayal oldu kızlar
İnşallah bakalımGeçmiş olsun canım. Merak etme hastalanınca metabolizma hızlanıyo spor yapmasanda kilo verirsin
Ay hadi inşallah. İyice sasirsin benim bünye. Emzirmeyi bırakıyorum yavaş yavaş o bile şaşırtmadı ya neyse...Geçmiş olsun canım. Merak etme hastalanınca metabolizma hızlanıyo spor yapmasanda kilo verirsin
Sanırım o değil de ben nazar edeceğim..
Bencede bende eliptik daha çok kullanmaktan yanayımAslında mesela eliptikte 15dkda 200 yakarken koşu bandında yürüyüş 15dkda 100 yakıyorum.
Bisiklette normal tempoda 15dkda 50 yakıyorum. Ve yürüyüşün iki katı ip yoruyor. Öyle bir yazayım dedim belki işinize yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?