Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1.Niloyabebe
50 mekik 10 puan
60 dk yuruyus 60 puan

Toplam 70

1.5 lt su

2.lemonade17

20 dk yuruyus 20 puan
350 bölgesel 70 puan
50 squat 50 puan
300 ip 60 puan

Toplam 200 puan

3 lt su

3.smy11
500 ip=100 puan
50 one leg circle=10 puan
120 side leg lift=24 puan
Toplam=134 puan

Sirkeli su
Ay hiç içemiyorum acayip tadı var ama sirkeli su mideyi deliyomuş
Yok yavrum o market sirkeleri için geçerli.. organik gerçek fermente sirkenin faydası çok zararı yok. Zaten organik sirke asitli olmuyo elma suyu gibi oluyo. Peygamber efendimiz sirkeye ekmek doğayıp yermişti. En güzeli elma sirkesini evde kendin yapıp içeceksin

Ben gruba nasil giricem zayiflama yolundayim ve 6 aralikta spora ve diyete basladim. İlk basladigim kilo 91.80 di suan 89,90 2 kilo kadar verdim. Cok hirsliyim ve basaricam. 5 gunluk bir surec bu sadece

Elma sirkesinin yağ yakıcı özelliği ispatlandı. En baştan hazmı kolaylaştırıyor ve iç organ yağlanmalarında gerçekten eritiyormuş. Ben safra kesesinde taş varken çok rahatsız ediyordu hatta bikaç kez kusmuştum sonra safra kesesi ameliyatından sonra şimdi rahat rahat içiyorum zararı yok. Kesinlikle yağları yakıyor zayıflatıyor

Sirkeli su
Ay hiç içemiyorum acayip tadı var ama sirkeli su mideyi deliyomuş

Bende katkısız içiyorum yine sabah aç karna olunca biraz kötü oluyordum ballı içiyordum kokusunu tadını bastorsın diye. artık bal kullanmıyorum alıştım. Kilo olunca söz konusu insan deniyor her şeyi

Ben gruba nasil giricem zayiflama yolundayim ve 6 aralikta spora ve diyete basladim. İlk basladigim kilo 91.80 di suan 89,90 2 kilo kadar verdim. Cok hirsliyim ve basaricam. 5 gunluk bir surec bu sadece
Şu an girdin canım hoşgeldin
1 . Sayfadaki kuralları okudun kabul ettinse
Hergün akşam o gün ki menünü sporunu yazarak ve yeni geldim falan diye çekinmeden sohbete katılarak başlayabilirsin..

Maşalllah önemli olan ilk şey Yani kararlılığın var
Bizi Yani buraları da bırakmazsan Emin'im hemen verirsin kiloları
Başarılar diliyorum şimdiden
Aramıza hoşgeldin

Son düzenleme:
Napıyosunuz bakimm heee
Çocukları uyutmaya çalışıyorum hemen dumbbel çalışıcam
Azmanlar uyumak bilmiyor
Benim yaptığım spor ağırr geliyor itiraf edeyimmde rahatlayayım bu yazıda burda dursun. İlerde döner bakarım. Evet karbonhidrat çok kıstım ve o kadar spora vücudum deli gibi karbonhidrat istiyor.. birde evdekilere devamlı kek mantı dolma yaptıkçada hep kedi gibi yalanıyorumm. Ama koşarken kilolu olduğumada yediğimide yeterince sövüyorum ve yemiyorum. Hergün 1 saatten fazla koşu akşamda 1 saat ağırlık çalışınca gün içindede koşturmaca 2 küçük çocuk ev işi yemek canım çıkıyor yemekten vazgeçiyorum. Arada çocuklar hastalanınca hastane filan derken diyeti bırakıp sapıtsamda toparlıyorum. Zayıfladıktan sonrada kardiyo ağırlık şart bunuda kabulleniyorumm. Sadece karbonhidratı yiyeceğim günleri özlemle bekliyorummm
İtiraf ettim içimi döktüm rahatladım

hoşgeldin canım. Hedef kilon kac?

1.Niloyabebe
50 mekik 10 puan
60 dk yuruyus 60 puan
Toplam 70

1.5 lt su

2.lemonade17
20 dk yuruyus 20 puan
350 bölgesel 70 puan
50 squat 50 puan
300 ip 60 puan
Toplam 200 puan

3 lt su

1.Niloyabebe
50 mekik 10 puan
60 dk yuruyus 60 puan
Toplam 70

1.5 lt su

2.lemonade17
20 dk yuruyus 20 puan
350 bölgesel 70 puan
50 squat 50 puan
300 ip 60 puan
Toplam 200 puan

3 lt su

3.smy11
500 ip=100 puan
50 one leg circle=10 puan
120 side leg lift=24 puan
Toplam=134 puan

4.bulutungokyuzu
400 ip ~ 80 puan
15dk eliptik ~ 5 puan
15dk yürüyüş ~ 15 puan
405 bölgesel ~ 81 puan
45 y. mekik ~ 9 puan
Toplam ~ 190 puan

2,5 lt su

Aslında mesela eliptikte 15dkda 200 yakarken koşu bandında yürüyüş 15dkda 100 yakıyorum.
Bisiklette normal tempoda 15dkda 50 yakıyorum. Ve yürüyüşün iki katı ip yoruyor. Öyle bir yazayım dedim belki işinize yarar

Bencede bende eliptik daha çok kullanmaktan yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…