- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Miniimalistt hoşgeldin canım özledik valla. @asya_01 canım allah şifasını versin biran önce. Sizlerede dayanma gücü. Gerçekten çok zor bir donem. Sabırlı olman lazim. İnşallah cabuk zamanda düzelir.
Geçmiş olsun hep hastalık zamanı işte@anka_misali Kaptanım, benim burun iptal. Ağzımın içi de fena. Şimdilik iyiyim ama ileride nasıl olurum bilmem. İyileşene kadar bölgesel yapacağım.
Süper benceBugünkü menüm belli oldu.
Menü 11 kasım
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 09.30
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
2 fincan şekersiz çay
Ara 11.45
2 ceviz
2 kuru hurma
Öğlen 14.30
3 yk ıspanak
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Yeşillik
Ara 16.45
Activia
Küçük elma
Aksam 19.30
5 yk patatesli sulu köfte
Yoğurt
Salata
Ara22.00
Tarçınlı süt
Armut
Çok güzel menü canımBugünkü menüm belli oldu.
Menü 11 kasım
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 09.30
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
2 fincan şekersiz çay
Ara 11.45
2 ceviz
2 kuru hurma
Öğlen 14.30
3 yk ıspanak
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Yeşillik
Ara 16.45
Activia
Küçük elma
Aksam 19.30
Yoğurt
Salata
Ara22.00
Tarçınlı süt
Armut
sütü azıcık ılıtıyorum üzerine tarcın atıyorum. Pişirme falan yok. Tarçın tatlı isteğini inanılmaz bastırıyor.Süper benceben en son yazayım diyorum ..tarçınlı sütü basıl yapıyorsun pişirerek mi?
Sağol canım. Geç bile kaldım. Buradaki arkadaşlar hepsi hasta oldu sırayla.Geçmiş olsun hep hastalık zamanı işte
Tarçınlı kahveyi nasıl yapıyorsun. Arada bir bende yapayım. Tarçınlı şeyler inanılmaz işe yarıyorKahvaltı 08:45
Kepek ekmeğinden kaşarlı tost
Domates yarım salatalık
Zeytin
Marul
2 bardak çay
Öğle 13:30
3 tane köfte
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 bardak ayran
Salata
16:00 tarçınlı Türk kahvesi
Akşam 17:00
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak
20:00 1 mandalina
1 tatlı kaşığı Türk kahvesiTarçınlı kahveyi nasıl yapıyorsun. Arada bir bende yapayım. Tarçınlı şeyler inanılmaz işe yarıyor
kahveyi çok severim denicem mutlaka1 tatlı kaşığı Türk kahvesi
1 tatlı kaşığı tarçın koyuyorum neskafe Fincanı için ,normal Türk kahvesi gibi pişiriyorum ,
Köpük alma Yok.bi de karıştırarak içiyorum dibe çöküyor çünkü tarçın ve kahve
Yine super bir menu canim afiyet olsun. Senin menulerini kendime ornek yapmayi dusunuyorum.Bugünkü menüm belli oldu.
Menü 11 kasım
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 09.30
1 dilim tb ekmek
1 yumurta
2 kk peynir
2 zeytin
Domates salatalık
2 fincan şekersiz çay
Ara 11.45
2 ceviz
2 kuru hurma
Öğlen 14.30
3 yk ıspanak
3 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Yeşillik
Ara 16.45
Activia
Küçük elma
Aksam 19.30
Yoğurt
Salata
Ara22.00
Tarçınlı süt
Armut
Senin menu de super canim ama aksam biraz az degil mi? Istahsizlik devam mi ediyor hala?Kahvaltı 08:45
Kepek ekmeğinden kaşarlı tost
Domates yarım salatalık
Zeytin
Marul
2 bardak çay
Öğle 13:30
3 tane köfte
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1 bardak ayran
Salata
16:00 tarçınlı Türk kahvesi
Akşam 17:00
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak
20:00 1 mandalina
çok mutlu oldum tabiki yapabilirsin. Çarşamba tekrar diyetisyene gidicem değişiklik yaparsa söylerimYine super bir menu canim afiyet olsun. Senin menulerini kendime ornek yapmayi dusunuyorum.
Bende bir kere burada gorup yapmistim dedigin gibi canim hic bir set yemek istemedi sanki yeni sofradan kalkmisim gibi toktum. Bende sute tarcin koymaktan daha etkili ki been eskiden hep oyle yapardimMenüm menüm dE böyle kızlar..
Şimdi az önce kahveyi içtim ben böyle mucize birşey daha önce yemedim içmedim resmen anında kesiyor .
Akşam menümü yazdım ama nasıl yiyeceğim diye düşünüyorum öyle tok yapıyo insanı
Mutlaka bi deneyin
Yok etmiyor canım ama şu an kahveyi içtim tıkadı onu bile yemek istemiyo canım şu anSenin menu de super canim ama aksam biraz az degil mi? Istahsizlik devam mi ediyor hala?
Aynen tarçınlı sütü dE denemiştim ama bu çok farklıBende bir kere burada gorup yapmistim dedigin gibi canim hic bir set yemek istemedi sanki yeni sofradan kalkmisim gibi toktum. Bende sute tarcin koymaktan daha etkili ki been eskiden hep oyle yapardim
Aynen kahveyi Sonradan gordum ondandirYok etmiyor canım ama şu an kahveyi içtim tıkadı onu bile yemek istemiyo canım şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?