- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Canım gece geç saatte içtiğim su bile yapabilir. Spordanda olabilir, bozma moralini daha cumaya varGünaydın kızlar .
Gece bebiş uyumadı bende o oynarken spor yaptım ...
Sabah tartıda düne göre +200 çıktım
Kız bana nazar ettiler gülümse niloya ve floCanım gece geç saatte içtiğim su bile yapabilir. Spordanda olabilir, bozma moralini daha cumaya var
Bak hamzaakif de edecekmiş ama o maşallah demişŞu halinle de spor yapıyorsun ya maşallah subhanallah
Günlük tartılma canım yanıltır. Cumaya odaklan geçer o zamana. Birde gece uyumadigin içinde artı görmüş olabilirsin.Günaydın kızlar .
Bizim birsimeranya7 miz vardı nerde acaba. Her gün gece aklıma geliyor sabah unutuyorum.. Neden gece geliyorsa artık
Kızzzzz simiii nerdesinnnn sen
O huyumu bırakamadım canım malesef hergün tartılıyorumGünlük tartılma canım yanıltır. Cumaya odaklan geçer o zamana. Birde gece uyumadigin içinde artı görmüş olabilirsin.
Allah kolaylık versin canım yaa. Kilo ne durumda... Bildirim de yapmıyorsun. Ben de çok uğrayamıyorum zaten.Simi yoğunluktan ve yorgunluktan ölüyore kaptan
Eve gelince küt yatağa zor atıyo kendini
Bu ara hakket kafayı yiycem inan..
Merak ediyorum neler kaynatıyosunuz ama hiç fırsatım olmuyor
Hamınıza günaydın..
1. Bir hevesle girip sonra devam etmiyorlar bazıları.
2. Kurallar öğrenilsin diye.
3. Ki en önemli sebeb sen yazmışsın zaten. İlk hafta çok kilo verildiği için eşitsizlik oluyor diye.
Hadi bakalım ablacım inşallah.2 ay sonra koruma programına geçmeliyim doktorumun planlamasına göre, bu durumda 2 ay içinde hedef kiloya ulaşmam gerekiyor. bir terslik olmazsa benim % delerim yüksek olacak
Ben zaten beceremiyorumO yüzden eliptiğin puanı fazla zaten.. Sen çarpacağına bolmüşsün
Bu halime de şükür canım. En azından evini toparladım, kahvaltıyı hazırlayıp kaldırdım. 3 makina çamaşırım vardı, katladım, yarısını kaldırdım, yarısı sepette.. Ihlamur yaptım kendime, yatacağım birazdan. Yemekle ugrasmayacagim. Olmadı akşama kahvaltı yaparız yine.
Ben de 68 çıktım. Tartı kafayı yedi..Günaydın kızlar .
Maşallah:)Bu hafta kilo veremezsem yandın senden bilirim niloya
Çabuk maşallah dE.
Ayyyyy bence bu doğru flooooo ayyyyy çok heyecanlıııııBen de 68 çıktım. Tartı kafayı yedi..
Şimdi yine çıktım 74 diyor.Ayyyyy bence bu doğru flooooo ayyyyy çok heyecanlııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?