Öyle yazdığında sayfayı yenile canım yorumBenim ayarlardan mı bilemedim arada bit gibi bir yazı ile görmediğiniz diğer gönderileri görmek ister misiniz
diyo o yazıyı kaçırdıysam ondandır
Daha dikkatli okurum
Zaten ben mekiğe 1 puan yazmıştım
Zaten sen de o hasta halinle onca sporu yaptınya hiiiç motive olmadım
Tahtına konamam yine
Kuzum ne kadar oldu sen diyete başlayalı ben hemen vermek istiyorum sabırsızım acep bana o piyango ne zaman vuracakBen de 68 çıktım. Tartı kafayı yedi..
Ay evet, o da doğru. Dijitaller çabuk bozuluyor ama, seninki ne marka?
Geç kaldın niloya bugün artılı uyandım
Benimki de tefal hiç şaşmıyor. Kız kaç kere kırdı yine bundan aldım.. Ama ben 75 e aldım. Gri benimki modeli mi farklı acaba.canım benim de aynen sıkıntı vardı 1 ay önce aldım. Tefal premiss çok memnunum. Eşim hediye olarak aldı 45 tl.di. Daha Ucuza da bulabilirsin eşimin fiyat olarak çok araştırdığını sanmıyorum.Eki Görüntüle 2078129
Ben bir tek sana bdv ile ilgili sorduydum kaptanKim konuşuyor özelden kızlar bu arada
Topuk dokunuşu diye hareket var onu yap canım.Bu yan yaplar için twister dışında etkili ne var kızlar
Benim göbüşten çok onlar var
Kimse konuşmuyo kaptanım hamzaakif özel de mi söyledi ben mi görmedim dedi mekiğin puanınıKim konuşuyor özelden kızlar bu arada
Kim konuşuyor özelden kızlar bu arada
Nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamam bu günü yas ilan ediyorum
Cık
O veriiir bir kilo da eksiye geçer canım
Yine ben skandal dşye dolanır sen de kafanı duvarlara vurursun
Canım benim tartı arızalı. Bir 70lerde bir 60larda gösteriyor. Onu konuşurken yazmıştım. 68 olsaydım farkederdim giysilerden.Kuzum ne kadar oldu sen diyete başlayalı ben hemen vermek istiyorum sabırsızım acep bana o piyango ne zaman vuracak
Biliyom ben sizi
Kız sus keser döner sap döner gün gelir hesap döner bellimi olurCık
O veriiir bir kilo da eksiye geçer canım
Yine ben skandal dşye dolanır sen de kafanı duvarlara vurursun
Hayır konuşulabilir de öyle bi yazmışsın ki ozelde grup kurmuşuz seni almamışız gibi.Ben bir tek sana bdv ile ilgili sorduydum kaptan
R de 68 olayım inşallah hepinizle öncesi sonrası foto atacam İnşallah
2018 de korumada olmak istiyorum inşallah
Aaaamiiiin
Bekle bekleKız sus keser döner sap döner gün gelir hesap döner bellimi olur
Kaptanım şunlara bişi de yA toplandılarHayır konuşulabilir de öyle bi yazmışsın ki ozelde grup kurmuşuz seni almamışız gibi.
Sen 68 ol ben toplu özel mesaj grubu açarım senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?