- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Hani yarışlarda bir tavşan olurya canım önden gider herkes geçmeye çalışır sen bu grubun tavşanısın
bu hafta kilo vermeyim takımı terk edecem gözünüzle yediniz beni
Grubun tavşanı mıHani yarışlarda bir tavşan olurya canım önden gider herkes geçmeye çalışır sen bu grubun tavşanısın
Başarılarınla iftihar ediyoruz
Çok geçmiş olsun canımBenim minnakin da ateşi 2-3 gün sürdü şimdi aynı benim gibi burun tıkalı akıyor ve öksürüyor. Şükür uyudu şimdi. 2 tane kivi yedi. Dokunmaz inşallah. Ağzını gösterip ağlıyordu.
Beni boşayalı çoooook oldu
Çoluk çocuk herkes hasta anam. Hepimiz sıraya girdik. Bakalım bizden sonra sıra kimde...Çok geçmiş olsun canım
Sen benim ilk göz agrım sın nazlı çiçemmmmBeni boşayalı çoooook oldu
Geçmiş olsun da sen şimdi kaç kilosun onu de bakim ne zaman başladın diyete ay yıl soruyomÇoluk çocuk herkes hasta anam. Hepimiz sıraya girdik. Bakalım bizden sonra sıra kimde...
40gün olmamam normalmişBekle bekle
Regl de olmamışsın
Oh olsun sana
10ay olmuş emeklin gelmiş kuzum 2ayın kalmış ha gayret91.5. İle Şubat ayında başladım
Bayramlarda ve memlekette aldigim kiloları almasaydim 60 olmuştum şimdi...10ay olmuş emeklin gelmiş kuzum 2ayın kalmış ha gayret
Sene bayramda yok memlekete gitmekte otur oturduğun yerde oralara gidince diyet bitiyomuBayramlarda ve memlekette aldigim kiloları almasaydim 60 olmuştum şimdi...
Bence ilaç kullanırken çok karıştırma canım.. Dozunda sorun olur Allah korusun.gulenyuzumsunsen senin maydanoz suyunun tarifini ala bilirmiyim aç karnama içmem lazım gün içindemi hele de bakim daha yeni kahvaltı yapıcam yumurtamı haşladım soymaya başladım aklıma sen geldin yazmaya başladım çiçemmm
Yılda 1 kez gidiyorum/z canım. Ramazan Bayramı'nda 1 günde 8 mı ne baklava yemisligim vardı. Benim beyin obez de.. Anka şok olmuştu..Sene bayramda yok memlekete gitmekte otur oturduğun yerde oralara gidince diyet bitiyomu
Aynen şok olmuştum.Yılda 1 kez gidiyorum/z canım. Ramazan Bayramı'nda 1 günde 8 mı ne baklava yemisligim vardı. Benim beyin obez de.. Anka şok olmuştu..
Saat olmuş öğlenYa bi günaydın diyemedim geçmişi okuyup cvplamaktan günaydın milletttt 12.takımın nadide güzelleri
Bir de bir perşembe gecesi miydi günü bilmem de 3 dilim kek canavarı çıkmıştı içimden.. O tarz kacamaklarim hiç yok artık ama deh diyom diyom at gitmiyor şimdi..Aynen şok olmuştum.hayır ben de tepsiyi yiyebilirim o kapasite var bende aslında ama tuttum kendimi 1 dilim bile yemedim 4 gün takım için arkadaş bir günde 8 dilim yiyip artıyla gelmişti
İşte bu sebepleeeee ben 58 kiloyum
O 72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?