Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim minnakin da ateşi 2-3 gün sürdü şimdi aynı benim gibi burun tıkalı akıyor ve öksürüyor. Şükür uyudu şimdi. 2 tane kivi yedi. Dokunmaz inşallah. Ağzını gösterip ağlıyordu.

gulenyuzumsunsen senin maydanoz suyunun tarifini ala bilirmiyim aç karnama içmem lazım gün içindemi hele de bakim daha yeni kahvaltı yapıcam yumurtamı haşladım soymaya başladım aklıma sen geldin yazmaya başladım çiçemmm

Bence ilaç kullanırken çok karıştırma canım.. Dozunda sorun olur Allah korusun.

Yılda 1 kez gidiyorum/z canım. Ramazan Bayramı'nda 1 günde 8 mı ne baklava yemisligim vardı. Benim beyin obez de.. Anka şok olmuştu..
Aynen şok olmuştum. hayır ben de tepsiyi yiyebilirim o kapasite var bende aslında ama tuttum kendimi 1 dilim bile yemedim 4 gün takım için arkadaş bir günde 8 dilim yiyip artıyla gelmişti
İşte bu sebepleeeee ben 58 kiloyum
O 72

Bir de bir perşembe gecesi miydi günü bilmem de 3 dilim kek canavarı çıkmıştı içimden.. O tarz kacamaklarim hiç yok artık ama deh diyom diyom at gitmiyor şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…