Yeni pil taktım. Yere de vurdum bir iki kere. Pahalı bir şey değil şükür, cikabilirsem cumaya kadar yenisini alacağım. Olmadı internetten bakacağım. Dijital almayacağım bu sefer. Eski tip banyo baskulu alacağım.Pilini çıkarıp taktın mı.
Yeni pil taktım. Yere de vurdum bir iki kere. Pahalı bir şey değil şükür, cikabilirsem cumaya kadar yenisini alacağım. Olmadı internetten bakacağım. Dijital almayacağım bu sefer. Eski tip banyo baskulu alacağım.
Herşeyi okuyorum zannediyorum ama atladım zaar ne ara oldu bu kaptanı etiketkemiştim hatta bu konuyla ilgiliBu arada spor listesinde mekik çekenler 5 tanesini 1 puan olarak hesaplamışlar. Son günlerde yapilan değişiklikle 1 tane mekik 1 puan oldu.
Burda yazmıştı canım bir tanesinin bir puan olduğunu sen görmedin sanırımHerşeyi okuyorum zannediyorum ama atladım zaar ne ara oldu bu kaptanı etiketkemiştim hatta bu konuyla ilgili
Cevap yazmadı diye bakınıyordum atladım mu yoksa herkez özelden konuşuyor bir ben mi kaldım tüzel
Ay evet, o da doğru. Dijitaller çabuk bozuluyor ama, seninki ne marka?O zaman gramları nasıl yazacaksın canım buraya
Benim ayarlardan mı bilemedim arada bit gibi bir yazı ile görmediğiniz diğer gönderileri görmek ister misinizBurda yazmıştı canım bir tanesinin bir puan olduğunu sen görmedin sanırım
topik te yazdı canım. Ben daha hic özelden kimseye mesaj atmadım.Herşeyi okuyorum zannediyorum ama atladım zaar ne ara oldu bu kaptanı etiketkemiştim hatta bu konuyla ilgili
Cevap yazmadı diye bakınıyordum atladım mu yoksa herkez özelden konuşuyor bir ben mi kaldım tüzel
Nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamam bu günü yas ilan ediyorumGünaydın kızlar .
Gece bebiş uyumadı bende o oynarken spor yaptım ...
Sabah tartıda düne göre +200 çıktım
Nasıl üzüldüm nasıl üzüldüm anlatamam bu günü yas ilan ediyorum
Nasıl gormedin ya yazdın ya 200,mekik 200,puan diye. Ben de 200 mekik nasıl çekiyorsun diye video istedim.Herşeyi okuyorum zannediyorum ama atladım zaar ne ara oldu bu kaptanı etiketkemiştim hatta bu konuyla ilgili
canım benim de aynen sıkıntı vardı 1 ay önce aldım. Tefal premiss çok memnunum. Eşim hediye olarak aldı 45 tl.di. Daha Ucuza da bulabilirsin eşimin fiyat olarak çok araştırdığını sanmıyorum.Yeni pil taktım. Yere de vurdum bir iki kere. Pahalı bir şey değil şükür, cikabilirsem cumaya kadar yenisini alacağım. Olmadı internetten bakacağım. Dijital almayacağım bu sefer. Eski tip banyo baskulu alacağım.
Darısı başıma hala giden gelen yokGünaydın canlarrrrr
Ben regl oldum hiç ağrım olmazdı bu sefer çok ağrım var... Üşüttüm galiba....
Darısı başıma darısı başıma darısı başıma inş Allah Allahım duy sesimiBen de 68 çıktım. Tartı kafayı yedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?