Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12 aralik menu

Kahvalti
2 yumurtadan omlet
1 dilim beyaz peynir
8 ad zeytin
1 salatalık

Akşam
1 kase çorba
1 ad. Elma

20:00
1 fincan sütlü kahve
çok az yemişsin canim. Vücut durmaya geçer metabolizmayı hızlandırmak için biraz yemelisin

Aha ben gittim
Bulaşık makinesini boşaltıp
Varolan bulaşığı makineye atıp
Çamaşırı da sermeden gelmeyeceğim buraya
Belki gaza gelirim
Ben de bunları yapıp geleyim. Daha da çok iş var. Ben diyim 10 sen de 20 makine çamaşır katlanacak Balkonlar yıkanacak ev süpürülecek toz alınacak

Süpersin canim yaa :)) bende istiyorummm bende biraz daha kendimi geliştireyim de ipte yarışalim senle
tamam canım ip atlamak çok zevkli. Beraber yarışırız. Ben ip konusunda kendimi iyice aştım. Ayağım takılmadan hic durmadan 200 tane atlıyorum. Daha fazlasıda olur ama biraz bekliyorum sonra tekrar 200 atlıyorum. 1000 tane hemen oluveriyor. İlk atladigimda 100 taneyi zor atlamıştım. Her zipladigimda göbeğim ayrı popom ayrı zipliyorduatlaya atlaya çok sikilaştim. Hala göbek ve popom var ama eskisi kadar değil

Aynen bende çok duraksayarak atlıyorum şuan
Senin ne kadar oldu başlayalı? Ne kadar zamanda 1000 e geldin :)

Ben de bi challange başlayacağım. Hamladım gittim resmen. 1 ay sonra ben de iyice öğrenirim sanırım

Ben de bunları yapıp geleyim. Daha da çok iş var. Ben diyim 10 sen de 20 makine çamaşır katlanacak Balkonlar yıkanacak ev süpürülecek toz alınacak
Yaptım geldim kaptanım
Sütümü kaynattım yarısını yoğurda Ayırdım yarınısıda sütlaç yapıyorum şu an Ocakta .
Bende de bi kamyon ütü var .
Ama onu akşam yapacağım
Şimdi evi bi toparlayıp süpürcem
Bugün gezmeye gideceğim inşallah

Son düzenleme:
Ben kalkmadım daha ya ip atlamaya gidiyom demişim başka topiğe geçtim unuttum önce ip

Bi an hangi topikteyim diye baktim valla.
Yavrum gelsene bizim topige. Sen hamarat birine benziyorsun. Azcik gaz ver bize yaa.
Hadi hadii hadiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…