Yaa ama ben 300 le başlamıştım şimdi 200 e mi duseyim kaptanim :))
Helaaaallllll işte buuuuHa ha ha ha ha ha ha ay bu çok güzeldi
Gel 300 le başlayalım kaptanim bence 1 100 daha atlarsin sen
Çıkar elbet bana eşlik edecek birisi
Ay ay bana da dayanamazmııııışşş
kasımin başında başladım. Bi ara kolumdan dolayı atlayamadım. İnternette nasıl ip atlanır diye video var. O videoyu izlemeden önce deli gibi zipliyodum. İzledikten sonra parmak ucunda ve fazla ziplamadan atlamam gerektiğini anladımAynen bende çok duraksayarak atlıyorum şuan
Senin ne kadar oldu başlayalı? Ne kadar zamanda 1000 e geldin :)
cahilligime ver kaptanim o da neyBen de bi challange başlayacağım. Hamladım gittim resmen. 1 ay sonra ben de iyice öğrenirim sanırım
Acından ölecen kız bu nasıl menü
Kiz seni doverim haa.Bende aynen böyle düşünüyorum haftada 1 süpürge ve çamaşır ütü yeter Allah bereket versin :) gerçi çocuk yok henüz, çok dagilmiyo ev
Sen bugün nere gidiyon benden izin aldınmıAy ay bana da dayanamazmııııışşş
Canım senin vücut yağ oranını yüzde 20 lere düşürmen lazım. Benim yüzde 20 de göbek gitmişti hiç kalmamıştı ama hemen hamile kaldım o zaman dikatte etmedim sorunlar çıktı geri geldi tabiki. Kimi insan göbeğine yağ depolar kimisi poposuna bacaklarına. Ama yağ oranı düştümü gider o da. En son ora gidiyor demekki seninde benim gibi. İster estetikle kurtul istersen kardiyo diyetle kurtul. Estetik cerrahlada görüş bence onlar çok iyi biliyo. Maddi engelin yoksa git bence benim engelim var. Banka kredisi ödüyoruz faiz ödüyoruzya. Faiz almak haram vermekte harammış bilmiyoduk öğrendik ilk işimiz hızlıca para biriktirip onu kapatmak olcak. Sonra estetik olcam tabiki yine bir engel çıkmazsa. Ama ben hiç olmayacakmış gibi çalışıyorum. Öyle böyle 60 lara inip yağ oranımda yüzde yirmilere düştümü göbekte gidecek öyle böyle napalım sabır azim irade diyet sporBen daha önce diyetisyenle 57 e düşmüştüm günlüğüm vardı hatta hatırlıyor musun... O zaman da göbek kalmıştı. O zaman en son göbek gidiyor 2 yılda anca erirmiş demiştin. Yarın bulup ekleyeyim o mesajı. O zaman da 2 yıl sabredemem ben deyip bozmuştum
Yok abartmıyorum. Çünkü hamile sanıyorlar hep beni. Eskiden beri hep hamile sanıyorlar. Hatta 3 sene önce değilim dediğimde inanmayıp 3-4 ay sonra doğum yaptın mı diyen bile olmuştu. Benim göbek hep sorun
Geçen de yine anaaa 4. mu yoksa dediler. Kilo gibi durmuyor yani bebek gibi duruyor.
Yarın çekerim özelden atarım sana canım.
Ben yapamadım o videoyu ya ne beceriksizimkasımin başında başladım. Bi ara kolumdan dolayı atlayamadım. İnternette nasıl ip atlanır diye video var. O videoyu izlemeden önce deli gibi zipliyodum. İzledikten sonra parmak ucunda ve fazla ziplamadan atlamam gerektiğini anladım
Aklıma kül kedisi filmi geldi kardeşleri baloya gider o temizlik yapar aynı sen bacı topik gezmeye gidiyo senle Kaptanımız da iş iş işKiz acikmadim ki hatta yazinca fark ettim ben dun bu kadar mi yedim diyee.
Mide küçüldü fazla almiyo.
BideAnka benimle alay ediyo. Yemiycemmmmm.
Kiz seni doverim haa.
Sen en az iki dogur sonra konusalim haftada bir süpürge çamasir yetiyor mu bak bakiim.
Allahin gunu iki makine camasir yikiyorum. Ama gel gir kirlu sepeti yine taşmiş. Oyle perde ortu falanda yikayamiyom ha onlarq sira gelmiyo. Surf kiyafet icin calisiyor makine.
Attım canım önceki sayfalarda 30 günlük program..cahilligime ver kaptanim o da neyiyi birşeyse bende yapayım
kasımin başında başladım. Bi ara kolumdan dolayı atlayamadım. İnternette nasıl ip atlanır diye video var. O videoyu izlemeden önce deli gibi zipliyodum. İzledikten sonra parmak ucunda ve fazla ziplamadan atlamam gerektiğini anladım
Yok canım o programı yapacağım ben. Yanında squat mekik falan da koyacağım zor olur.Gel 300 le başlayalım kaptanim bence 1 100 daha atlarsin sengöbek gidecek öyle düşün
Yok canım o programı yapacağım ben. Yanında squat mekik falan da koyacağım zor olur.Gel 300 le başlayalım kaptanim bence 1 100 daha atlarsin sengöbek gidecek öyle düşün
Ay kızma yaa zaten cocuklulari ayrı tutuyorum diye dedim. Bende yok yetiyor şimdilikKiz acikmadim ki hatta yazinca fark ettim ben dun bu kadar mi yedim diyee.
Mide küçüldü fazla almiyo.
BideAnka benimle alay ediyo. Yemiycemmmmm.
Kiz seni doverim haa.
Sen en az iki dogur sonra konusalim haftada bir süpürge çamasir yetiyor mu bak bakiim.
Allahin gunu iki makine camasir yikiyorum. Ama gel gir kirlu sepeti yine taşmiş. Oyle perde ortu falanda yikayamiyom ha onlarq sira gelmiyo. Surf kiyafet icin calisiyor makine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?