Utanacak bişey yok ama özelden anlat istersen anlamadım vallatam anlatamayacağım kaptanım utanıyorum
Günaydın canım yol ne kadar sürecek normalde ise başladın diyelim sabah ve aksam. Bence ona göre kararını ver sonuçta İstanbul da kendi tarafında da çalışan minimum 1 saat yol çekeceksin. Sadece bugun görüşmeye gidemiyorsun diye iptal etme bence.Kizlar gunaydin.
Acayip tuhaf bir kararsizlik durumundayim bana fikir verebilirmisiniz.
Bugun bir is gorusmem var saat 3 te ve karsida.
Buyuk oglanda okuldan 2 de cikiyor. Yani onun cikis saatinde ben yolda olacağım.
Iki arkadasimla konustum okuldan karsilamalari icin ama ikisininde işi varmış.
Dun aksam esimde bayaği söylendi ne isin var karsida diye. Küçüğü krese birakiyorum misafir olarak ona kiziyor kredini tuketiyorsun misafirlik bir yere ladar diye.
Simdi ben gitsem mi bu görüşmeye gitmesem mi? Baska arayanda yok.
Offf ne yapsam sartlari zorlayip gideyim mi? Yoksa arayip iptal mi etsem napsam?
Şimdide artık bırak sporu zayıfladın diyor. Spor yapmamı hiç istemiyor. Karnında bebekmi var diye sorduğunda kahvaltıdaydık eşimde vardı nasıl kahkaha atmıştı yaaaHahaha patatis seni.. Şimdi ne diyor?
Sağol canımgeçmiş olsun canim
Canım mesleğin neydi. Bu iş konusunda çok sıkıştırıyorsun 2 çocukla ara veremezmisinKizlar gunaydin.
Acayip tuhaf bir kararsizlik durumundayim bana fikir verebilirmisiniz.
Bugun bir is gorusmem var saat 3 te ve karsida.
Buyuk oglanda okuldan 2 de cikiyor. Yani onun cikis saatinde ben yolda olacağım.
Iki arkadasimla konustum okuldan karsilamalari icin ama ikisininde işi varmış.
Dun aksam esimde bayaği söylendi ne isin var karsida diye. Küçüğü krese birakiyorum misafir olarak ona kiziyor kredini tuketiyorsun misafirlik bir yere ladar diye.
Simdi ben gitsem mi bu görüşmeye gitmesem mi? Baska arayanda yok.
Offf ne yapsam sartlari zorlayip gideyim mi? Yoksa arayip iptal mi etsem napsam?
Evett o sana özelden yazdımıydı hemen sende bana özelden yaz anlatUtanacak bişey yok ama özelden anlat istersen anlamadım valla
Evett o sana özelden yazdımıydı hemen sende bana özelden yaz anlat
Atladikca alışıyor insan dimi kaptanim :)@Gulumse25 250 ip atladım ben bu günün görevi tamam..
A aaa olurmu öyle şey hiç ya .Selam kızlar ben lubitza ..salı günümüydü neydi sinirlerim bozuldu oturduk çikolata yedimsonra yapamıyorum diyet bari şişman kalayım dedim nick değiştirdim ..o da olmuyor ..pofff çocuklu bir tombişin hayatı işte benimki ..her an düzen bozuluyor ..bari arada bakayım size belki toparlanırım siz verdikçe
Ben yine bugün dökülüyorumBen de bugün jillian yaptım akşama da bölgesel bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?