- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Canım selam,Selam kızlar ben lubitza ..salı günümüydü neydi sinirlerim bozuldu oturduk çikolata yedimsonra yapamıyorum diyet bari şişman kalayım dedim nick değiştirdim ..o da olmuyor ..pofff çocuklu bir tombişin hayatı işte benimki ..her an düzen bozuluyor ..bari arada bakayım size belki toparlanırım siz verdikçe
Canım ev işleri de bayağı kalori yaktırıyor hele ütüBen yine bugün dökülüyorum
Önce bi namazımı kılıyımda sonra bulaşık çamaşır yemek ütü başlayım inşallah
Ve bir de spor tabi güç kalırsa
Senin yazdığın herkesin başına geliyo sonra toparlanıp aynen devam. Nicde değiştirmişSelam kızlar ben lubitza ..salı günümüydü neydi sinirlerim bozuldu oturduk çikolata yedimsonra yapamıyorum diyet bari şişman kalayım dedim nick değiştirdim ..o da olmuyor ..pofff çocuklu bir tombişin hayatı işte benimki ..her an düzen bozuluyor ..bari arada bakayım size belki toparlanırım siz verdikçe
Sen gelmiyosunki gelsen zayıflıycandaBu sefer size essahtan bi enişte buldum sanırm ama vakitsizlikten başlamadan bitecek more
Acil zayıflatın beni
Sen gelmiyosunki gelsen zayıflıycanda
Yaktırıyor yaktırıyor da spor listesine yazılmıyorCanım ev işleri de bayağı kalori yaktırıyor hele ütü
İlla spor yapmak şart değil canım sadece diyetlede zayıflarsın tabiki sporla en iyiside olmayınca napacan sporsuz yaparsın. Kaç kilosun şimdi canımgelamayrum
ruh gibiyim bi de soğuk bi de soğuk
spora gittimdi geçen soyın soyun giyin giyin çıkamadım yarım saatte
karanlıkta yaşıyo gibiyim
sabah işe gidiyom karanlık
akşam geliyom karanlık
akşama kadar ışık altında
köstebek gibi hissediyorum
spor motivasyonu sıfırın altı
İlla spor yapmak şart değil canım sadece diyetlede zayıflarsın tabiki sporla en iyiside olmayınca napacan sporsuz yaparsın. Kaç kilosun şimdi canım
Evet keşke yazılsaYaktırıyor yaktırıyor da spor listesine yazılmıyor
Valla bende aynıyım ya sabah karanlık akşam karanlık , çalışma saatleri uzun ve yorucu ama istedikten sonra yapıyor insan. Gerçekten 5 dk bile olsa vakit ayırıp daha sonra arttira arttira devam edersingelamayrum
ruh gibiyim bi de soğuk bi de soğuk
spora gittimdi geçen soyın soyun giyin giyin çıkamadım yarım saatte
karanlıkta yaşıyo gibiyim
sabah işe gidiyom karanlık
akşam geliyom karanlık
akşama kadar ışık altında
köstebek gibi hissediyorum
spor motivasyonu sıfırın altı
Evet keşke yazılsa
Bak bende 96 ile başladım 77 kiloyum ben iki çocukla zayıflıyorumda senmi zayıflayamayacaksın97,8
bir ay önce 95,5’i görmüştüm
bugün ütü yaptım ooo baya kalori harcamisimdirCanım ev işleri de bayağı kalori yaktırıyor hele ütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?