- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Ben pek anlamadım. Spor listesini nereye nasıl ekleyeceğimi?Canım bunların puanlarını topla spor listesine ekle. Böyle arada kaynar. Ceza alırsın.
Bir de menünü
Sabah(8:00)
Oğle(12:00)
Akşam (18:00)
su:
Gibi hem burada hem de 1. sayfada linki bulunan sayfaya ekle. Saatler örnektir. Ara öğün yapıyorsan onları da saatiyle ekle canım.
Cuma.günü eğer kilo veremezsen ne yemişsin bakarız. Ya da çok kilo verirsin herkes bakar ne yemiş nasıl vermişsin diye.
Valla sinir sıkışması benimki ama ulnar sinir olduğundan iğneler işe yaramadımer93 annemde sinir sıkışması vardı çok zordu gerçekten ağrısı tabi yaşayan bilir. Daralma dediler iğne yaptılar en son şuan çok iyi. Keşke ameliyattan daha önce tedavisi olsaydı. Geçmiş olsun rabbim şifa versin canım
Ben manüel yani kendi ağırlığım ile çalışıyorum şimdilik kuzumSinir sıkışmasında agırlık çalışmamak lazım elle kuzum bi ara bendede vardı ama geçti şükür
Bunda benim payım çok arti ile gelen benim herkesten özür dilerim2. Takım yuzdesini değiştirdi. 10. Olduk
Doğru canım hoşgeldin aramıza .Gruba katılmak istiyorum, kadınlar kulübüne de yeni uye oldum,1. Sayfadaki kuralları okudum, anladığım kadarıyla hergun menumuzu ve spor puamizi yazicaz doğru mu
Kendine haksızlık ediyorsun, bütün yükü kendine alma canım hepimizin kötü durumu böyle etti bizi ama yapacak birşey yok daha çok asılacağızBunda benim payım çok arti ile gelen benim herkesten özür dilerim
tamam canım işe yarar inşallah. Bende yarından itibaren bioderin kremini kullanıcam.Aktar kendi hazirliyor icinde portakal yagi biberiye yagi var dedi gerisini demedi sirriymis
gözün aydın canım. Hadi kurtuldun. Muhtemelen 2 gün sonrada ben olucam.Kızlar Regl oldum sonunda çok mutluyum yaşşasınnnnnnnnn
15 Aralık Menüm
Sabah 10 30
İki lokma tava böreği
Zeytin
Peynir
Kuşburnu
Yarım dilim ekmek
Öğlen 13
Mercimek çorbası
Ara 14.30
Kahve
Üç napolin çikolata
Akşam 18 30
Çökelek li salata
Yogurt
Su 2,5
Bitki çayı yarım lt
ip atlama 5 tanesi 1 puan yani ip puanın 5 olacak, squat 1 tanesi 1 puan yani squat puanın 50 olacak, patatesinde 1 dk.si 2 puan yani senin plates 20 puan.15 aralık menüm
Sabah 11de kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta
ara öğün saat 13.00 tarçınlı limonlu yabanmersinli ve beyaz kurudutlu demleme su öğlen yulaf ve çia ve kinoalı haşlanmış karnıbahar.
Akşam ise saat 18.00da bir ton balıklı salata ve limonlu soda.
saat 20.00da haşlanmış karnıbahar tavuk sote salata
spor listem
ip atlama 25 tane 25 puan
karın crunch 25 tane 5 puan
squat 50 tane 10 puan
bisiklet 13 dakika 26 puan
plates bacak hareketi 10 dakika 5 puan
şınav 11 tane 2,5 puam
diz yukarıda duruş 25 tane 5 puan
yan duruş (şezlong) 80 saniye 2 yöne 8 puan
toplam 86,5 doğru hesapladıysam
benim bildiğim bölgesel hareketler dakika olarak değil de 5 tanesi 1 puan olarak hesaplanıyor.Bide benim sporum kac puan bir saat bolgesel egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?