Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bana gore menü çok güzel canım afiyet olsun

Sağol canım benim bugün bende beğendim birtek kahvaltım zayıf oldu işe geç kalınca:)

Bu küçük porsiyonlarda nasıl doyuyorsun canım ya?

Alıştım galiba tatlım birde bu hafta yüzde 1ile gelmek istiyorum 58i ucundanda olsa görmek istiyorum çok sıkı tutacağım ondan sanırım:)

sen 2 öğün yapmazdın niye böyle yedinm

Ben cok yemek yemiyorum genelde sadece yogurt
Peki yemek yememek saglıklı mı bacım verdiklerini geri alırsın ben ekmek yemiyorum ekmek yiyince hem daha geç acıktığı mı hemde kilo verdigimi gördüm aç durarak kilo gitmiyo

Menüm

Sabah (08:00)
10 badem
4 kaşık yoğurt

Öğle (13:00)
3 köfte
1 bardak ayran

Ara (15:30)
2 ceviz

Akşam (18:00)
4 tane izmarit balığı
Avakaolu yeşil salata

Ara (20:00)
Limonlu Yeşilçay

Menün güzel canım afiyet olsun..

Afiyet olsun canım
Allah emeklerinin karşılığını versin her zaman

Afiyet bal olsun
Beğendim

Peki yemek yememek saglıklı mı bacım verdiklerini geri alırsın ben ekmek yemiyorum ekmek yiyince hem daha geç acıktığı mı hemde kilo verdigimi gördüm aç durarak kilo gitmiyo
Bende hipotroidi var yersem veremiyorum metabolizma hizlandirici ne varsa onu yiyip iciyorum

Birde bir saate yakin dorrisle bolgesel egzersiz yaptim ust taraftan vermek istemiyorum bacaklar gitsin ya

Etimek yiyorsun akşama kadar acıkmayıp 2 öğün yapıyorsun
ve karataya geçecem demekki dayanıyorum diyorsun
Karatay seni görse kadın sağken kemikleri sızlar
Biliyoz karatayda ekmek yohh uyuz avrat iki ögüne dayana biliyom demek istedim bi seviyom bi dövesim geliyo seni ama dövmiyecemmmm kadına şiddete karşıyım

Kızlar ben abimleri avm ye gezmeye götürüyorum netim yok eve gelince görüşürüz hepinizi öptüm özleyin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…