- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
bana gore menü çok güzel canım afiyet olsun
Bu küçük porsiyonlarda nasıl doyuyorsun canım ya?
sen 2 öğün yapmazdın niye böyle yedinmSabah kahvaltım saat 10.30
3dilim etimek
1kaşık labne peynir
3tane yeşil zeytin
1çy kaşıgı çilek reçeli
Akşam yemegi saat 17.30
1kase çorba
1kepçe sulu köfte
2kaşık makarna
2tane tavuk kanat
Salata
2litre su
45dk yürüyüş
250ip atlama
Aktar kendi hazirliyor icinde portakal yagi biberiye yagi var dedi gerisini demedi sirriymis
Peki yemek yememek saglıklı mı bacım verdiklerini geri alırsın ben ekmek yemiyorum ekmek yiyince hem daha geç acıktığı mı hemde kilo verdigimi gördüm aç durarak kilo gitmiyoBen cok yemek yemiyorum genelde sadece yogurt
Bugün etimek yedim acıkmadım nedense kaptanım karataya geçicem dedim ya demek dayana biliyorumsen 2 öğün yapmazdın niye böyle yedinm
Azıcık beni özlersin belki öyle olursanAna bizden başka geveze varmıydı benim haberim yok
Acep banlansam ne yaparım acaba kafayı yerim herhalde kimseyle irtibata geçecek bi bahlantımda yok
Menüm
Sabah (08:00)
10 badem
4 kaşık yoğurt
Öğle (13:00)
3 köfte
1 bardak ayran
Ara (15:30)
2 ceviz
Akşam (18:00)
4 tane izmarit balığı
Avakaolu yeşil salata
Ara (20:00)
Limonlu Yeşilçay
Afiyet olsun canımMenü 16 aralık
Limonlu su
1 kuru kayısı
Sabah 11.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
Domates salatalık
2 fincan şekersiz çay
Öğlen 14.00
5 yk kapuska
1 bardak kefir
1 kepçe çorba
Ara 16.45
Activia
1 küçük cennet hurması
Aksam 18.30
4 yk domatesli biberli kıyma kavurması
1 dilim tb ekmek
1 kase yoğurt
Ara 21.30
Tarçınlı süt
Elma
2 lt su
Afiyet bal olsunSabah kahvaltım saat 10.30
3dilim etimek
1kaşık labne peynir
3tane yeşil zeytin
1çy kaşıgı çilek reçeli
Akşam yemegi saat 17.30
1kase çorba
1kepçe sulu köfte
2kaşık makarna
2tane tavuk kanat
Salata
2litre su
45dk yürüyüş
250ip atlama
Bende hipotroidi var yersem veremiyorum metabolizma hizlandirici ne varsa onu yiyip iciyorumPeki yemek yememek saglıklı mı bacım verdiklerini geri alırsın ben ekmek yemiyorum ekmek yiyince hem daha geç acıktığı mı hemde kilo verdigimi gördüm aç durarak kilo gitmiyo
Ben seni akşamdan sabaha degil iki msj arası özlüyom çiçemmmAzıcık beni özlersin belki öyle olursan
Bugün etimek yedim acıkmadım nedense kaptanım karataya geçicem dedim ya demek dayana biliyorum
Bu güzel mesajdan sonra iyi bi mesaj olmadı ama affet artıkBen seni akşamdan sabaha degil iki msj arası özlüyom çiçemmm
Kızlar Regl oldum sonunda çok mutluyum yaşşasınnnnnnnnn
Biliyoz karatayda ekmek yohh uyuz avrat iki ögüne dayana biliyom demek istedim bi seviyom bi dövesim geliyo seni ama dövmiyecemmmm kadına şiddete karşıyımEtimek yiyorsun akşama kadar acıkmayıp 2 öğün yapıyorsun
ve karataya geçecem demekki dayanıyorum diyorsun
Karatay seni görse kadın sağken kemikleri sızlar
Biliyoz karatayda ekmek yohh uyuz avrat iki ögüne dayana biliyom demek istedim bi seviyom bi dövesim geliyo seni ama dövmiyecemmmm kadına şiddete karşıyım
Beni de götürsene kız gülümseKızlar ben abimleri avm ye gezmeye götürüyorum netim yok eve gelince görüşürüz hepinizi öptüm özleyin beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?