kilolarımız farklı ama diyetisyenin bana dediği büyükse tek balık küçükse 15 adetBende 100küsür mesaj birikmişti kız bir spora gittim neler dönmüş nelerama bu gün zorladım kendimi dedim herkes yapıyor bende yapıcam gaz verdim kendi kendime olduğu kdar artık
Birde balık var bu gün akşam yemeğinde hamsi değilde bir büyüğü adınıda bilmiyorum vallahi kaç tane yesem sizcee
yanina sut yada biraz yoğurt ye hic bisey olmaazYa kızlar ben sabaha kadar acıkmıyorum ama bu saatlerde canım mandalina istiyor bi da sormuştum biliyorum ama emin olmak istiyorum yersem nolur acaba saat 19-20 gibi
Kuzum Rabbim şifa versin inş beterinden korusun inş herşey dahada güzel olur senin için kuzumKübital tünel sendromu ameliyatı canım.
tamam canım çok sağolUyumadan 2 saat öncesine kadar yiyebilirsin. 2 mandalina 1 porsiyon meyve yapıyor
Teşekkür ederm yorumun için canımSaat 20 olmadan Yemen'de sakınca yok bence.
10yesem öokmu olur diye düşünmüştüm tamam o zaman teşekkür ederimkilolarımız farklı ama diyetisyenin bana dediği büyükse tek balık küçükse 15 adet
Sinir sıkışmasında agırlık çalışmamak lazım elle kuzum bi ara bendede vardı ama geçti şükürHerkese bol teşekkür ediyorum. Kolumda ulnar sinir sıkışması var. Ama bu sporuma engel değil. Sadece ameliyat sonrası kolumu 15 gün kullanamayacağım.
Evet bende sabah gördüm adını silmiştim canımOff ya dun gelen vividness 2. Uyelikten banlanmış. Aklıma da gelmişti ilk günden bir suru mesaj yazınca hiç foruma yabancı değil inşallah değildir demiştim kendi kendime. Aklıma gelen başıma geldi. Gitti benim geveze uyem
Teşekkür ederim canımyanina sut yada biraz yoğurt ye hic bisey olmaaz
bana gore menü çok güzel canım afiyet olsunMenüm
Sabah (08:00)
10 badem
4 kaşık yoğurt
Öğle (13:00)
3 köfte
1 bardak ayran
Ara (15:30)
2 ceviz
Akşam (18:00)
4 tane izmarit balığı
Avakaolu yeşil salata
Ara (20:00)
Limonlu Yeşilçay
Ana bizden başka geveze varmıydı benim haberim yokOff ya dun gelen vividness 2. Uyelikten banlanmış. Aklıma da gelmişti ilk günden bir suru mesaj yazınca hiç foruma yabancı değil inşallah değildir demiştim kendi kendime. Aklıma gelen başıma geldi. Gitti benim geveze uyem
Bu küçük porsiyonlarda nasıl doyuyorsun canım ya?Menüm
Sabah (08:00)
10 badem
4 kaşık yoğurt
Öğle (13:00)
3 köfte
1 bardak ayran
Ara (15:30)
2 ceviz
Akşam (18:00)
4 tane izmarit balığı
Avakaolu yeşil salata
Ara (20:00)
Limonlu Yeşilçay
Ben cok yemek yemiyorum genelde sadece yogurtAkşam menünü degişiklik yap o kürü akşam yatarken yap yag yakımı gece oluyormuş ama akşam yemegini ihmal etme kuzum
Bende aclik otu ic arada biraz cir cir oluyosun ama tartida eksildigini gorunce motive okuyorsunOlabilir canim haftasonu biraz kayısı falan ye bir de probiyotik yoğurt activia nin kayisilisi da işe yarıyor bayağı. Pazartesi belli olur o zaman. Bozma moralini çok fazla değil artin sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?