- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Geldim geldim hiç heveslenme 5çocukla avm mi olur ikide senin çocuk 7Beni de götürsene kız gülümse
Kızzzz patates neip atlama 5 tanesi 1 puan yani ip puanın 5 olacak, squat 1 tanesi 1 puan yani squat puanın 50 olacak, patatesinde 1 dk.si 2 puan yani senin plates 20 puan.
Geldim geldim hiç heveslenme 5çocukla avm mi olur ikide senin çocuk 7
Kaç gülümse kaç
Yok valla kaptanım bugün saglık ocagına gittim dakika tuttum gidiş dönüş yolunda tempolu yürüdüm avm yeni gittim 2saatte döndümGulumse24 sporunu ekledikten sonra sondaki quate yi de sil canım. Bir de yürüyüşü ne zaman yaptın. Avm de gezdiğini yazmadın dimi..
H Hamzakifzulal valla ben spora daldım unuttum hedefleri. Bu hafta seni geçeceğim diye spora adadım kendimi
1 tanesi 1 puan.Kızlar mekik puankarı
5 e 1 mi
1 e 1 mi
Yok valla kaptanım bugün saglık ocagına gittim dakika tuttum gidiş dönüş yolunda tempolu yürüdüm avm yeni gittim 2saatte döndüm
Ben ayaklarimdan destek almadan tam kalkamıyorum, bu sefer de karın kaslarını tam çalışmıyor. Bu yüzden yarım mekik çekiyorum. Bununda mi tanesi 1 puan?1 tanesi 1 puan.
Ama sen 10 tane 1,de yazabilirsin sorun yok
Ben kızı oturtuyom ayaklarıma öyle çekiyorum ama 15den fazla yapamıyorumBen ayaklarimdan destek almadan tam kalkamıyorum, bu sefer de karın kaslarını tam çalışmıyor. Bu yüzden yarım mekik çekiyorum. Bununda mi tanesi 1 puan?
Ay bilmiyorum valla yaa biri şu puanları ayarlasa da rahatlasak valla napsak olmuyorBen ayaklarimdan destek almadan tam kalkamıyorum, bu sefer de karın kaslarını tam çalışmıyor. Bu yüzden yarım mekik çekiyorum. Bununda mi tanesi 1 puan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?