Yurtta mısın canım evde mi.
Zumba ne kadar zevklidirEve çıktım , zumba+leslie klasiğime geri dönmek istiyorum ama uzun zamandır yapmadığım için çok zor geliyor
Evet kaptan fena zor ama zevkli level 1 tabi benimki
Aa cok ilginç olmus gerçektendeKolum kalkmadığı için mr cektirmistim dün sonucunu gösterdim. Omzum kırılmış bir aydır kırık omuzla geziyormuşumDoktor mr öncesi kas yırtığı vardır diye düşünüyordu hatta ameliyat ederiz demişti. Kırığı görünce doktorda şaşırdı. Kaynamasını bekliyeceğim. Bu arada kas yırtığı olmadığı için ameliyatta olmayacağım kırığa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinKolum kalkmadığı için mr cektirmistim dün sonucunu gösterdim. Omzum kırılmış bir aydır kırık omuzla geziyormuşumDoktor mr öncesi kas yırtığı vardır diye düşünüyordu hatta ameliyat ederiz demişti. Kırığı görünce doktorda şaşırdı. Kaynamasını bekliyeceğim. Bu arada kas yırtığı olmadığı için ameliyatta olmayacağım kırığa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Geçmiş olsun canım. Çok ilginç yerinden mi oynamadı acaba. Benim de serçe parmağım kırılmıştı 2 gün sonra dehşet morardı orası doktora gittik az daha beklesen keserdik parmağını kangren olmak üzereymiş demişti.Kolum kalkmadığı için mr cektirmistim dün sonucunu gösterdim. Omzum kırılmış bir aydır kırık omuzla geziyormuşumDoktor mr öncesi kas yırtığı vardır diye düşünüyordu hatta ameliyat ederiz demişti. Kırığı görünce doktorda şaşırdı. Kaynamasını bekliyeceğim. Bu arada kas yırtığı olmadığı için ameliyatta olmayacağım kırığa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Geçmiş olsun kuzum sen kırık agrısına nasıl dayandın öyle belkide kırık degildir yalnış teşhis koymasınlar 1ay çok bir zaman bence sen başka bi doktora daha git derim dogruysa şayet maşallahı var kırık omuzla gezmek tabi bizim gibilerle takılırsan ne Agrı kalır ne bişey ilaç gibi hatunlarız neticedeKolum kalkmadığı için mr cektirmistim dün sonucunu gösterdim. Omzum kırılmış bir aydır kırık omuzla geziyormuşumDoktor mr öncesi kas yırtığı vardır diye düşünüyordu hatta ameliyat ederiz demişti. Kırığı görünce doktorda şaşırdı. Kaynamasını bekliyeceğim. Bu arada kas yırtığı olmadığı için ameliyatta olmayacağım kırığa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Aa cok ilginç olmus gerçektendeGeçmiş olsun canım ya çok ağrı yapmıyor muydu, sen bir de sporu da güzel yapıyorsun maşallah.
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Geçmiş olsun canım. Çok ilginç yerinden mi oynamadı acaba. Benim de serçe parmağım kırılmıştı 2 gün sonra dehşet morardı orası doktora gittik az daha beklesen keserdik parmağını kangren olmak üzereymiş demişti.
Geçmiş olsun kuzum sen kırık agrısına nasıl dayandın öyle belkide kırık degildir yalnış teşhis koymasınlar 1ay çok bir zaman bence sen başka bi doktora daha git derim dogruysa şayet maşallahı var kırık omuzla gezmek tabi bizim gibilerle takılırsan ne Agrı kalır ne bişey ilaç gibi hatunlarız neticede
Canim cok geçmiş olsun. Nasıl olacak tedavi askiya mi alacaklar?Kolum kalkmadığı için mr cektirmistim dün sonucunu gösterdim. Omzum kırılmış bir aydır kırık omuzla geziyormuşumDoktor mr öncesi kas yırtığı vardır diye düşünüyordu hatta ameliyat ederiz demişti. Kırığı görünce doktorda şaşırdı. Kaynamasını bekliyeceğim. Bu arada kas yırtığı olmadığı için ameliyatta olmayacağım kırığa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?