Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla çok şaşırdım ama olsun en azından ameliyat olmayacaksın bu kadar belirtisiz bir kırıksa insallah çabuk iyileşir

Kırıkla nasıl durdun anlamadım canım spor falan da yaptın iyiki daha kötü bişey olmamış

Nasılsınız bayanlar napıyorsunuz
Beni soracak olursanız idare ederim
Bugün elektirikler yok
Dünden çamaşır ütü süpürge işlerimi bitirmiştim
Sabah kahvaltı yi yaptım ortalığı topladım oturdum örgü örüyorum

Bu ne hamaratlik yaa.
Kiskaniyorum valla.
Benim ev umraniye çöplüğü

O örgünde hiç ilerlemiyo hep aynı bacı
Burnun uzadı o uzamadı

Ben işlerimi dün bitirdim senin gibi bugün yine batacak çocuklar gelicek yarın yine devam iş yapmaya okulda var antrenman yine başlıyor hiç sevmiyorum hafta içini hep hafta sonu olsa keşke

Ben işlerimi dün bitirdim senin gibi bugün yine batacak çocuklar gelicek yarın yine devam iş yapmaya okulda var antrenman yine başlıyor hiç sevmiyorum hafta içini hep hafta sonu olsa keşke
Aynen şimdi elektirik olsa yine çamaşır var yine süpürsem olur ama işte dünküyle idare edelim artık .

Bu ne hamaratlik yaa.
Kiskaniyorum valla.
Benim ev umraniye çöplüğü
Benimki ondan da beter. Gece yine uyumadım. Migrenim iyice azdı. Kafamı koparıp atasım var. Çocuklar desen hiç durmuyor kız kafayı yedi iyice. Bi de kabızlık var. Demin tuvaletini yaptı sanırsın cin çıkardı. Yıktı apartmanı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…