- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Valla çok şaşırdım ama olsun en azından ameliyat olmayacaksın bu kadar belirtisiz bir kırıksa insallah çabuk iyileşirKolum kalkmadığı için mr cektirmistim dün sonucunu gösterdim. Omzum kırılmış bir aydır kırık omuzla geziyormuşumDoktor mr öncesi kas yırtığı vardır diye düşünüyordu hatta ameliyat ederiz demişti. Kırığı görünce doktorda şaşırdı. Kaynamasını bekliyeceğim. Bu arada kas yırtığı olmadığı için ameliyatta olmayacağım kırığa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Kırıkla nasıl durdun anlamadım canım spor falan da yaptın iyiki daha kötü bişey olmamışKolum kalkmadığı için mr cektirmistim dün sonucunu gösterdim. Omzum kırılmış bir aydır kırık omuzla geziyormuşumDoktor mr öncesi kas yırtığı vardır diye düşünüyordu hatta ameliyat ederiz demişti. Kırığı görünce doktorda şaşırdı. Kaynamasını bekliyeceğim. Bu arada kas yırtığı olmadığı için ameliyatta olmayacağım kırığa sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Nasıl olduğunu yazdığın mesajdan anladım geri sonra okudum canımKırıkla nasıl durdun anlamadım canım spor falan da yaptın iyiki daha kötü bişey olmamış
Bu ne hamaratlik yaa.Nasılsınız bayanlar napıyorsunuz
Beni soracak olursanız idare ederim
Bugün elektirikler yok
Dünden çamaşır ütü süpürge işlerimi bitirmiştim
Sabah kahvaltı yi yaptım ortalığı topladım oturdum örgü örüyorum
O örgünde hiç ilerlemiyo hep aynı bacıNasılsınız bayanlar napıyorsunuz
Bugün elektirikler yok
Belediyeyi çagır o zaman kuzum boşver yükleyip götürsünler sende kurtul onlardaBu ne hamaratlik yaa.
Kiskaniyorum valla.
Benim ev umraniye çöplüğü
Ben işlerimi dün bitirdim senin gibi bugün yine batacak çocuklar gelicek yarın yine devam iş yapmaya okulda var antrenman yine başlıyor hiç sevmiyorum hafta içini hep hafta sonu olsa keşkeNasılsınız bayanlar napıyorsunuz
Bugün elektirikler yok
Kız ifadedeki örgüyü nasıl uzatıyım anacımO örgünde hiç ilerlemiyo hep aynı bacı
Burnun uzadı o uzamadı
Aynen şimdi elektirik olsa yine çamaşır var yine süpürsem olur ama işte dünküyle idare edelim artık .Ben işlerimi dün bitirdim senin gibi bugün yine batacak çocuklar gelicek yarın yine devam iş yapmaya okulda var antrenman yine başlıyor hiç sevmiyorum hafta içini hep hafta sonu olsa keşke
Kaç çocuğun var canımBu ne hamaratlik yaa.
Kiskaniyorum valla.
Niye kız smiley örüyor orda bitiyor yenisini başlıyorO örgünde hiç ilerlemiyo hep aynı bacı
Burnun uzadı o uzamadı
Benimki ondan da beter. Gece yine uyumadım. Migrenim iyice azdı. Kafamı koparıp atasım var. Çocuklar desen hiç durmuyor kız kafayı yedi iyice. Bi de kabızlık var. Demin tuvaletini yaptı sanırsın cin çıkardı. Yıktı apartmanı resmen.Bu ne hamaratlik yaa.
Kiskaniyorum valla.
Canım benim Allah gücünü arttırsın .Benimki ondan da beter. Gece yine uyumadım. Migrenim iyice azdı. Kafamı koparıp atasım var. Çocuklar desen hiç durmuyor kız kafayı yedi iyice. Bi de kabızlık var. Demin tuvaletini yaptı sanırsın cin çıkardı. Yıktı apartmanı resmen.
Bacı senin bugün niye espiri anlayışın yoh hayırdır uykunu alamadınımı gıııKız ifadedeki örgüyü nasıl uzatıyım anacım
Bitince foto atarım artık napıyım anca öyle inanırsın
Yalan söylüyon demedimki ben seneKız ifadedeki örgüyü nasıl uzatıyım anacım
Bitince foto atarım artık napıyım anca öyle inanırsın
Malum kış topikte örüp örüp satıyor geçim derdiNiye kız smiley örüyor orda bitiyor yenisini başlıyorbi dünya smiley oldu
vallaha alamadım nerden bildinBacı senin bugün niye espiri anlayışın yoh hayırdır uykunu alamadınımı gııı
Biliyom kız demediğiniYalan söylüyon demedimki ben sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?