9 günde 2.6 kg süpermiş
Canım sorunu söylemişsin aslında
Tembel olmamak lazım
Gece yatarken mutfağını topla
Makineni çalıştır
Çamaşır makinesini de çalıştır
Ve wcyi genelde en son evin hanımı kullanır
Wc ni banyonu da yıka
Salondaki oturma odasında da yerde kanepede hiç dağınıklık bırakma
Sabah kalkınca çamaşırı sersen
Bulaşık makinesini dizsen
Ev derli toplu
Wc banyo temiz
Kahvaltı dan başka işin kalmaz
Yani ben böyle yapıyorum .
Hergün küçük dik süpürgeyle süpürüyorum ama mobilya altları Sil süpürü haftada bir yapıyorum .
mesela 2 gün sonra evi silip süpüreceksem
O 2 günde çamaşır ütü işini bitiriyorum
Yani silip süpüreceğim gün çamaşırlar gezmiyor ortada..
Bi gece yatmadan yapılacaklara dikkat et
Erinme ne olursa olsun yap
Birde sil süpür yapacağın güne çamaşır ütü bırakma
Hiç birşey karşmaz o zaman
3 gün bi denesene ne olacak
Gelecekteki bensinAman allahım, yaşamaya, kendinizi dinlendirmeye ne zaman vakit buluyorsunuz?? hayat çabuk geçiyor bırakın dağınık kalsın rahatsız olanlar işlere el atsın, 50 yaşımdayım bende evde 2 kedi var çoluk çocuk kalmadı ama birde dağınık eş vallahi bugüne kadar hiç kasmadım, içimden ilham gelirse iş yaparım ( mesela bugün geldi her yeri sildim süpürdüm) ütü içinde aynı şey lazım olan ütülenir giyilir, herşey ütülü isteyen için orda ütü orda ütü masası diyorum
Tam bana gore malesefVardır belki öyle olan bana göre değil valla...
Hayır canım yemedimKuzum adanın yanında lavaş pide yemediysen çok da sorun değil bence
Aman allahım, yaşamaya, kendinizi dinlendirmeye ne zaman vakit buluyorsunuz?? hayat çabuk geçiyor bırakın dağınık kalsın rahatsız olanlar işlere el atsın, 50 yaşımdayım bende evde 2 kedi var çoluk çocuk kalmadı ama birde dağınık eş vallahi bugüne kadar hiç kasmadım, içimden ilham gelirse iş yaparım ( mesela bugün geldi her yeri sildim süpürdüm) ütü içinde aynı şey lazım olan ütülenir giyilir, herşey ütülü isteyen için orda ütü orda ütü masası diyorum
Yatak örtüsünü bile yerinden kaldırmaz yatagın örtüsünü kaldırana kadar yerde yatar yine açmaz açsada odanın ortasına fırlatır o yüzden ben ondan önce odaya gidiyorum ortadan toplamak daha zor geliyo mutfaktan çıkar su verirmisin derBizde tuvalet banyo eşime ait. Bazen benim yetişemediğim yerde evi de süpürüyor. Pazarları nevresim değiştiriyor. Ben de hafta içi değiştiriyorum.. Öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte
Yatak örtüsü falan yok benim. Ben yatağı zor düzeltiyorum örtüyü kim yapacak her günYatak örtüsünü bile yerinden kaldırmaz yatagın örtüsünü kaldırana kadar yerde yatar yine açmaz açsada odanın ortasına fırlatır o yüzden ben ondan önce odaya gidiyorum ortadan toplamak daha zor geliyo mutfaktan çıkar su verirmisin der
Aman allahım, yaşamaya, kendinizi dinlendirmeye ne zaman vakit buluyorsunuz?? hayat çabuk geçiyor bırakın dağınık kalsın rahatsız olanlar işlere el atsın, 50 yaşımdayım bende evde 2 kedi var çoluk çocuk kalmadı ama birde dağınık eş vallahi bugüne kadar hiç kasmadım, içimden ilham gelirse iş yaparım ( mesela bugün geldi her yeri sildim süpürdüm) ütü içinde aynı şey lazım olan ütülenir giyilir, herşey ütülü isteyen için orda ütü orda ütü masası diyorum
Aynen bende yatak örtüsü kullanmıyorumYatak örtüsü falan yok benim. Ben yatağı zor düzeltiyorum örtüyü kim yapacak her güneşim kalkarsa en son yapar gider ben kalkarsam baya öyle kalır
Ben iç çamaşırlarına kadar ütülüyorum maalesef. Ütülemediğim zaman uzaylıya dönüyorum tıp çare bulamadı ben böyle çare buldum.Valla bu söylediklerim günlük işler ablacım
Bulaşık yıkamasam olurmu
Veya çamaşır yıkamasam
Veya da akşama kadar iki çocuğun at koşturduğu evi süpürmezsem...
Bende fazlasına karşıyım .
Mesela en son ne zaman cam silmiştim hatırlamıyorum
Veya banyoda duşa kabinde veya mutfak dolaplarında kendisini görene kadar yıkayanlardan değilim
ama günlük işlerimi mecbur yaparım .
Çocuklar batırıyorlar diye titizlenenlerden değilim.
Akşama kadar evin içi savaş alanı gibi olır oynarız ederiz ama
kendi adıma söylüyorum ben bunları yapmadığım gün kendimi kötü hissediyorum huzurlu yaşayamam yani .
Titiz değilim ama temizim ve düzenliyim
Ve asıl öyle olmazsa ben dinlenemem .
Rahatsız olanlar el atsın demişsin ya o atan ilk el benimki olır sanırım .eşim hayatta birşey söylemez yapmadığım zamanlarda.
Ütü de de eşimin gömlek ve pantolonları dışında bişi ütülemem kendine eziyet edenlerden değilim yani.
Ye ye oh löp löp et olsun rakibemBen bugün menü yazmim topa tutarsınız beni valla
Bak hcrb nin dedikleri sana geçerli bana değil.Ben iç çamaşırlarına kadar ütülüyorum maalesef. Ütülemediğim zaman uzaylıya dönüyorum tıp çare bulamadı ben böyle çare buldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?