Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aman allahım, yaşamaya, kendinizi dinlendirmeye ne zaman vakit buluyorsunuz?? hayat çabuk geçiyor bırakın dağınık kalsın rahatsız olanlar işlere el atsın, 50 yaşımdayım bende evde 2 kedi var çoluk çocuk kalmadı ama birde dağınık eş vallahi bugüne kadar hiç kasmadım, içimden ilham gelirse iş yaparım ( mesela bugün geldi her yeri sildim süpürdüm) ütü içinde aynı şey lazım olan ütülenir giyilir, herşey ütülü isteyen için orda ütü orda ütü masası diyorum

Gelecekteki bensin

Ayrıca o kadar kendinizi parçalayıp her şeyi yerli yerinde yaptığınızda kimse altın madalya takmıyor, yarın bir gün yapmasaydın diyende çıkar, sonra bu güzel enerji dolu, sağlıklı zamanlarınızda kendinizi ev işleri için heba ettiğiniz için üzülürsünüz.

17 aralık spor ve su listesi

1.smy11

1000 ip=200 puan
60 mekik=60 puan
440 bölgesel=88 puan
Toplam=348 puan

1.5 lt su

Bizde tuvalet banyo eşime ait. Bazen benim yetişemediğim yerde evi de süpürüyor. Pazarları nevresim değiştiriyor. Ben de hafta içi değiştiriyorum.. Öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte
Yatak örtüsünü bile yerinden kaldırmaz yatagın örtüsünü kaldırana kadar yerde yatar yine açmaz açsada odanın ortasına fırlatır o yüzden ben ondan önce odaya gidiyorum ortadan toplamak daha zor geliyo mutfaktan çıkar su verirmisin der

Yatak örtüsü falan yok benim. Ben yatağı zor düzeltiyorum örtüyü kim yapacak her gün eşim kalkarsa en son yapar gider ben kalkarsam baya öyle kalır

Valla bu söylediklerim günlük işler ablacım
Bulaşık yıkamasam olurmu
Veya çamaşır yıkamasam
Veya da akşama kadar iki çocuğun at koşturduğu evi süpürmezsem...
Bende fazlasına karşıyım .
Mesela en son ne zaman cam silmiştim hatırlamıyorum
Veya banyoda duşa kabinde veya mutfak dolaplarında kendisini görene kadar yıkayanlardan değilim
ama günlük işlerimi mecbur yaparım .
Çocuklar batırıyorlar diye titizlenenlerden değilim.
Akşama kadar evin içi savaş alanı gibi olır oynarız ederiz ama
kendi adıma söylüyorum ben bunları yapmadığım gün kendimi kötü hissediyorum huzurlu yaşayamam yani .
Titiz değilim ama temizim ve düzenliyim
Ve asıl öyle olmazsa ben dinlenemem .
Rahatsız olanlar el atsın demişsin ya o atan ilk el benimki olır sanırım .eşim hayatta birşey söylemez yapmadığım zamanlarda.

Ütü de de eşimin gömlek ve pantolonları dışında bişi ütülemem kendine eziyet edenlerden değilim yani.

Yatak örtüsü falan yok benim. Ben yatağı zor düzeltiyorum örtüyü kim yapacak her gün eşim kalkarsa en son yapar gider ben kalkarsam baya öyle kalır
Aynen bende yatak örtüsü kullanmıyorum
Yorganı örterim tamam
Düzenliyim ama evi mobilya katologlarındakiler gibi olanlardan değilim

Buram buram yaşanmışlık var valla

Ben iç çamaşırlarına kadar ütülüyorum maalesef. Ütülemediğim zaman uzaylıya dönüyorum tıp çare bulamadı ben böyle çare buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…