Mantar var bende canım. Mavi mavi terliyorum ütülemediğim zaman.Bak hcrb nin dedikleri sana geçerli bana değil.
Benim çevremde öyle tipler varki
Yaşam tarzlarına acıyorum
Ben öyle değilim çok şükür
Şu dagınık temizler nasıl oluyo hala çözemedim evi toplamadan hayatta işe başlamam herşey yerli yerinde olacakMantar var bende canım. Mavi mavi terliyorum ütülemediğim zaman.
Ben dağınığım da takıntılıyım aslında. Bulaşıkları makineye yıkar sabunlar koyarım. Ocağı buhar makinesiyle silerim. Kapıyı anahtar deliklerine kadar silerim.Ama işte dağınık olunca hiç biri görünmüyor ev pis gibi duruyor. aradığımızı bulamıyoruz.
Herşeyi toplayıp seleye dolduruyorum. Sonra onlar yine dağılıyor. Yerlerine konmayınca bulunmuyor.Şu dagınık temizler nasıl oluyo hala çözemedim evi toplamadan hayatta işe başlamam herşey yerli yerinde olacak
Al bendende okadar aileme guzel bir pazar aksami ziyafeti hazirlamistimdaBen bugün menü yazmim topa tutarsınız beni valla
Aynen ben topluyum temizim ama ocak sil diyeceğine öl Gülenyuzumsunsen de daha iyiBen de topluyum temizim diyenlerin çoğunun ocağı yağ içinde, dolapları leke içinde oluyor onları anlamıyorum..herkesin farklı takıntısı var işte.
Kapının anahtar deliklerimiMantar var bende canım. Mavi mavi terliyorum ütülemediğim zaman.
Ben dağınığım da takıntılıyım aslında. Bulaşıkları makineye yıkar sabunlar koyarım. Ocağı buhar makinesiyle silerim. Kapıyı anahtar deliklerine kadar silerim.Ama işte dağınık olunca hiç biri görünmüyor ev pis gibi duruyor. aradığımızı bulamıyoruz.
Oooo harikasın bugünBu gün çok çalıştım evi de topladımherşey yerinde şu anda. Sabaha Allah kerim.
Oh ellerine sağlıkBu gün çok çalıştım evi de topladımherşey yerinde şu anda. Sabaha Allah kerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?